Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 05 24, 10:40)

P.S. little mary tuoj nebeliks laiko nerimui, kol perskaitys musu visu nuomones ir isvedziojimus  lotuliukas.gif

O blogiausia, kad apsispręsti teks man doh.gif lotuliukas.gif Aš jau tiek variantų buvau prigalvojus irnesakyk.gif O dabar ir dar visa krūva lotuliukas.gif Ką pasirinkt? Na, reik leist mintims nugult į jų vietas - gal netyčiom susapnuosiu (ale pastarąjį kartą, kai susapnavau, tai mjjoooo - viršus dar lyg ir panašus, o apačioje prikabinta tinklo, per kurį visi celiulitai ir kumpiai matosi lotuliukas.gif ). Tai einam į pliažą, prie didelio vandeniuko su užrašų knygute ir bandysim kažką galvot.
Tiek vilčių čia visoms suteikiau, kad bijau dabar sugadint gerą daiktą doh.gif Būčiau įmetus jau padarytą, tai nebūtų tiek pasvarstymų lotuliukas.gif

P.S. galima į mane ir trumpiau kreiptis - LM (jau seniai pripratau prie tokios versijos) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 24, 12:32)
Būčiau įmetus jau padarytą, tai nebūtų tiek pasvarstymų  lotuliukas.gif

P.S. galima į mane ir trumpiau kreiptis - LM (jau seniai pripratau prie tokios versijos)  biggrin.gif

Ir atimt iš mūsų tokį malonumą schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 23, 17:06)
Sveikos, metu savo tarpinį variantą su neužbaigtukais (rankovytėm ir t.t.) Ale norėjau apsigirt, kad sujungiau šonus - tiesa, vienas susegtas tik smeigtukais, nes dar trūksta užsegimo  blush2.gif 
Pačiam užbaigimo finale persismeigiau pirštą  doh.gif  Tai kuriam laikui netinkamas darbui  doh.gif

Metu su visa savim (nebaisiai bijau aš to viešumo, o ir slėpt neturiu ką. Į spalvą nežiūrėkit - pas mus saulė išlindo, tai pliažinuose si vaikais, mat čia reta tokių dienų  biggrin.gif ) - taip matysit, kokio svorio kategorijos esu, ir galėsit patart, kur "nusišnekėjau" - taisysim.
Be to - klausimas - noriu įdėti gėlytę į tarpuką ant krūtinės, kur skeltukas, nes man vienoj pusėj visai negražiai styro. Šiaip nekrenta į akis, nu, bet aš pati negaliu, kaip nervina. Arba kažką protingesnio sugalvoti, kad jis nesimaskatuotų ten mastau.gif Ir dar norėčiau vieną gėlyčių eilutę pridėti - per daug krūtinė matosi. Ale sulaukiau tokio komentaro - kol gali, tol rodyk, bo, kai bus 70 dydis, ar tada norėsi rodyt?  lotuliukas.gif 

Ai, nugaroj šiek tiek metasi raukšlė mastau.gif Bet, prisidėjus sijonui, turėtų pasitempt žemyn ir pasilygint - ar gerai mąstau?

Vsio, įdėjau, dingstu nuo kompo, nes jaunikis pareina  lotuliukas.gif

Taigi neužglaistyti komentarai  mirksiukas.gif

ohmy.gif ohmy.gif eina peklon koks grožis. Nu tikrai meistrių meistrė. Iš manęs patarėja ne kažin kas, bet va iš praktiškosios pusės man prašytųsi va čia dar gal gėlyčių:
user posted image
ax.gif
Bent jau aš iš savo karčios patirties (o ji pas mane fyyyy dydžio), man asmeniškai, jei palikt toj vietoj tokį išlinkimą, raitojasi ir atvėpinėja. Nebent esi numaniusi dar kažkokį užbaigimą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 24 gegužės 2012 - 20:48
Nesu aš meistrė tai jau tikrai lotuliukas.gif

Dar pas mane toks variantas stovi galvoj g.gif parodyt lengviau, atsiprašau už pasikartojimą blush2.gif
user posted image

O šiaip galvojau tiesiog apeiti vėžliuku visą kraštą, kartu su elastiniu siūlu. jis turėtų kažkiek padėti, kas liečia atvėpimo klausimą g.gif Tiesiog bandysiu ir tada matysiu mastau.gif Jei matysiu, kad (.)(.) lips laukan, dėsiu gėlytes. Jei nesugalvosiu aukščiau pateiktą variantą padaryt g.gif
Atsakyti
oi ne, nedek tiek daug gelyciu... paslepi visa grozi...

pabaigiau vakar antra detale, zinoma suguldytos, neskalbtos ir nelygintos, vaizdo neduoda, bet buvau sudaigsciusi su nugara (jos man dar truksta apie 6 cm) tai atrodo super thumbup.gif

dabar jau rodysiu tik galutini rezultata 4u.gif beje nugara pas mane nerta tankiai smile.gif ir jau susigalvojau kaip atrodys sijonas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 24, 22:40)
Nesu aš meistrė tai jau tikrai  lotuliukas.gif 

Dar pas mane toks variantas stovi galvoj  g.gif  parodyt lengviau, atsiprašau už pasikartojimą  blush2.gif 
O šiaip galvojau tiesiog apeiti vėžliuku visą kraštą, kartu su elastiniu siūlu. jis turėtų kažkiek padėti, kas liečia atvėpimo klausimą  g.gif Tiesiog bandysiu ir tada matysiu mastau.gif Jei matysiu, kad (.)(.) lips laukan, dėsiu gėlytes. Jei nesugalvosiu aukščiau pateiktą variantą padaryt  g.gif

Nedėk tiek, dingsta visas grožis schmoll.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 05 25, 08:27)
oi ne, nedek tiek daug gelyciu... paslepi visa grozi...

pabaigiau vakar antra detale, zinoma suguldytos, neskalbtos ir nelygintos, vaizdo neduoda, bet buvau sudaigsciusi su nugara (jos man dar truksta apie 6 cm) tai atrodo super  thumbup.gif

dabar jau rodysiu tik galutini rezultata  4u.gif  beje nugara pas mane nerta tankiai smile.gif ir jau susigalvojau kaip atrodys sijonas  thumbup.gif

wub.gif wub.gif šakės, kaip gražu. Super thumbup.gif

O aš kankinuosi su savo darbu. Jaučiu, kad kažkaip ne taip išformavau rankoves doh.gif Nes susidėjau ant lentos priekio vieną pusę ir šalia segu nugarą ir kartu tinklelį prijunginėsiu. Kažkoks ten ne toks rezultatas man gaunasi. Tai rankos kaip tai pasviro ir guli kampe mano nėrinys doh.gif Gal turit kas pasidalint kur gauti ir kaip pasidaryt iškarpas (šitam, tai tiesiog segiau suknelę ir apipiešiau, bet matau, kad visgi negerai gaunasi). Va šitoj vietoj baisiai negabi esu, neturiu suopračiaus kaip tos iškarpos daromos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 25 gegužės 2012 - 07:40
Orage osinkoj yra ne tik mezgimas bet ir siuvimas, paieskok ten.
Atsakyti
La Perla, labai labai wub.gif wub.gif Bus berankovė? Ar kraštėlius dar kažkaip apeisi ar jau taip ir bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 25, 07:48)
La Perla, labai labai  wub.gif  wub.gif Bus berankovė? Ar kraštėlius dar kažkaip apeisi ar jau taip ir bus? smile.gif

bandau papasakot savo vizija: krasciukai bus tankiu rasciuku kaip nugara mazdaug po 3 cm, dabar svarkelis yra iki liemens tad apacioje irgi tuo pat rasciuku bus "peplum" (sijonelis kokiu 5 cm) tad rankovytes nusprendziau daryti tik "sparnelius" kad deretu su mano "peplum", na o sijonas piestuko formos irgi tankiu neriniu tik galvoju kazkur ikomponuoti neriniu smile.gif

kadangi liemuo pas mane nera labai ryskus tai tie "peplum" ji padaro grazu, plius kaip ir JPE su paaukstinto liemens sijonu as irgi noriu pataikyti "ant bangos" ypac jei tai dera mano figurai smile.gif
va kazkas panasaus tik mano svarkelio "sijonelis" bus mazesnis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 25 gegužės 2012 - 08:10
La Perla, nu kaip visuomet pasakiškai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 05 25, 08:40)
Nedėk tiek, dingsta visas grožis  schmoll.gif
wub.gif  wub.gif šakės, kaip gražu. Super  thumbup.gif

O aš kankinuosi su savo darbu. Jaučiu, kad kažkaip ne taip išformavau rankoves  doh.gif Nes susidėjau ant lentos priekio vieną pusę ir šalia segu nugarą ir kartu tinklelį prijunginėsiu. Kažkoks ten ne toks rezultatas man gaunasi. Tai rankos kaip tai pasviro ir guli kampe mano nėrinys  doh.gif  Gal turit kas pasidalint kur gauti ir kaip pasidaryt iškarpas (šitam, tai tiesiog segiau suknelę ir apipiešiau, bet matau, kad visgi negerai gaunasi). Va šitoj vietoj baisiai negabi esu, neturiu suopračiaus kaip tos iškarpos daromos  doh.gif

atsiprašau, kad išoksiu čia kaip pylipas iš kanapių. Bet jau seniai užsislėpus skaitau, o va po tokio parašymo tai neištvėriau neišlindus.

Tai o Jūs puonia pamiršot, kad kaimynę siuvėją turit umn.gif? Tai gal gi pas tą kaimynę reik klaust apie iškarpas umn.gif.

Nu va išsitriukšmavau ir einu atgal pogrindin biggrin.gif. Nes iki airiškų aš, o tiksliau mano mažoji dar nedaaugo biggrin.gif, tai lieka tik svetimų grožiais žavėtis.
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 05 25, 09:16)
atsiprašau, kad išoksiu čia kaip pylipas iš kanapių. Bet jau seniai užsislėpus skaitau, o va po tokio parašymo tai neištvėriau neišlindus.

Tai o Jūs puonia pamiršot, kad kaimynę siuvėją turit umn.gif? Tai gal gi pas tą kaimynę reik klaust apie iškarpas umn.gif.

Nu va išsitriukšmavau ir einu atgal pogrindin biggrin.gif. Nes iki airiškų aš, o tiksliau mano mažoji dar nedaaugo biggrin.gif, tai lieka tik svetimų grožiais žavėtis.

Ne nu tai tiek laiko sėdėjai pasislėpus ir tylėjai, kad gali pagelbėt, o aš tyliai sau kankinausi, kad nemoku daryt, niaaaaaa lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jez, rimtai, duok iškarpas kąąąąąą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 25 gegužės 2012 - 08:30