Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Sveikos
ant ko jus jungiate motyvus? Koki pagrinda naudojate? Pacios pasidarot ar yra kur nors nusipirkti? Turiu omeny ant porolono ar kazkokiu kitokiu gudrybiu zinote? 4u.gif
Atsakyti
As darau ant is storos pleveles padarytos iskarpos, tam, kad butu pagrindas, i kuri lengvai lenda adateles, kad butu paprasta pasinesioti po namus ir, kad visada puikiai matyciau geraja nerinio puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 08 24, 08:14)
As darau ant is storos pleveles padarytos iskarpos, tam, kad butu pagrindas, i kuri lengvai lenda adateles, kad butu paprasta pasinesioti po namus ir, kad visada puikiai matyciau  geraja nerinio puse smile.gif

O gal galite papasakoti kaip tokia iskarpa pasidaryti? 4u.gif
Atsakyti
As pasidedu sena savo man tinkanti ruba ir "apsibreziu", neturiu jokiu siuvejos sugebejimu smile.gif tada pasikvieciu sese ir ji truputi "pareguliuoja". Plevele perku skirta siltnamiu dengimui
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 08 24, 08:21)
As pasidedu sena savo man tinkanti ruba ir "apsibreziu", neturiu jokiu siuvejos sugebejimu smile.gif tada pasikvieciu sese ir ji truputi "pareguliuoja". Plevele perku skirta siltnamiu dengimui

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Aš tam reikalui naudoju poros cm storio poroloną. 4u.gif Ant jo nusipiešiu iškarpą, man patogu, kad adatėlės kojų nebado, nes dažniausiai jungiu ant kelių pasidėjusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina_saule @ 2012 08 23, 20:20)
Sveikos
ant ko jus jungiate motyvus? Koki pagrinda naudojate? Pacios pasidarot ar yra kur nors nusipirkti? Turiu omeny ant porolono ar kazkokiu kitokiu gudrybiu zinote? 4u.gif

Aš pasidarau iškarpas pagal "Burda" ant tokio pusiau peršviečiamo popieriaus (radau pigiai knygyne). Jei būčiau neradus - būčiau naudojus tą, kur kepiniams, tik jį būtų tekę klijuot lipnia juostele. Iškarpas tvirtinuosi ant "putos" lakšto (na, tokio balto, kur sienas šiltina arba pakuoja kokias prekes, pvz.: televizorius dėžėse.) Tų lakštų Senukuose būna įv. storių ir dydžių. Blogoji pusė nesimato, bet yra lengvas ir mobilus. Manau, geriau, nei porolonas, nes už jį gerokai tvirčiau lakio formą.
Savo gėdai turiu pripažint, kad nusipirkau per ploną ir, kadangi visos adatėlės išlindę, dirbti tenka jį pasidėjus ant skalbimo lentos, pasilenkus. Pora dienų taip padirbėjus nugara taip įskaudo, kad gyvenimas ėmė darytis nebemielas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 26 rugpjūčio 2012 - 21:06
As irgi dirbau ant "putos" lakšto ax.gif Pasidejau ant džiovyklos - man buvo labai gerai, nes ten galejau laikyti visus įrankius darbo - vaikai nepasiekdavo ax.gif O dirbau atsistojus - mano nugara labai teigiamai priėmė tokį išbandymą, o ir patogiausia man taip buvo ax.gif
Atsakyti
Nauja vestuvinė suknelė, iškeliavusi į UK.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 08 27, 15:08)
Nauja vestuvinė suknelė, iškeliavusi į UK.

gražu... 4u.gif

Atsakyti
nu šakės, keliu rankas į viršų - maniau, kad moku nerti, bet kai pasižiūriu į bastingos, JPE, little mary, darbelius tai pasuoju...
Merginos jūs čia stebuklus darot! thumbup.gif
Atsakyti
Bastinga aš jau pavydžiu tai nuotakai.. ax.gif
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2012 08 27, 15:22)
nu šakės, keliu rankas į viršų - maniau, kad moku nerti, bet kai pasižiūriu į bastingos, JPE, little mary, darbelius tai pasuoju...
Merginos jūs čia stebuklus darot! thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš matydama jų grožius niekaip airiukams nepasiryžtu blush2.gif
Atsakyti