Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

aha, zinau sita jausma lotuliukas.gif , man ir labai patinka simetrija (sakykim lotuliukas.gif ), bet kaip tau gavosi sitaip?
Atsakyti
Man simetrija ne visada puikiai gaunasi, bet pirmasis " uzmanymas" visada buna toks. Tiesiog as delioju gelytes simetriskai ant iskarpos nedideliais kiekiais ir kai jungiu, bandau daryti viena puse ir po to iskart kita puse... Visada pasiziuriu, kaip iseina, bet tokias klaidas sau dazniausiai atleidziu.... Nu bet jei matau brydes tarpa per dideli g.gif , tada jau "sakes" schmoll.gif gryztu atgal ir tvarkau....mazas mano profesinis pastebejimas, kuo trumpesne bryde, tuo grazesnis ir simetriskesnis vaizdas.
Atsakyti
JPE nu zinokit vos nenuvirtau is balto pavydo toki grozi pamaciusi!!!!!!!!!!!!!!
NEREALIAI stulbinanciai grazu!!!!
Atsakyti
Vat vat - as taip ir deliojaus - vienoj pusej keturios, tai ir kitoj tiek pat, skaiciuojant nuo vidurio. Nors atrodytu - na, kas gi jas skaiciuos??? doh.gif lotuliukas.gif DEl to taip ilgai ir kuiciaus ties krutine karsta.gif Ir kaip ir JPE, jei man nepatinka bryde - griztu atgalios ir isardau. Nes zinau, kad ji man trukdys gyvent net ir tada, kai jos visumoj net nesimatys doh.gif Nu ka padarysi, toks jau mano budas blush2.gif

Dabar kurpiu galvojesuknute, kuria labai noreciau pasipuost per kaledini MB darbo vakareli - kombinuota megzta/nerta - ale, jauciu, tai ir tebus mano planuose doh.gif As neturiu tokiu tempu kaip JPE, nors siaip ir vaiku tiek pat turiu, ir buitis supa panasi biggrin.gif Letapede as blush2.gif
Atsakyti
[quote=Carollina,2012 08 08, 22:09]
JPE nu zinokit vos nenuvirtau
Aciu, matot kaip gyvenime iseina 4u.gif mamyte puosiasi savo darbeliais, o dukryte- jusiskiu blush2.gif blush2.gif ..., visada tenka pripazinti, kad ta grazioji kepuryte, deja, ne mamytes sukurta...
Papildyta:
LM, kur tie mano tempai???? g.gif keturios savaites prie sukneles skirtos trimetei???? Tiesiog sikart labai skubejau, nes noriu speti iki vasaros pabaigos pagaliau tas krikstynas atsvest. Ir dirbau sikart ne tik 1,5-2 valandas per maziuko miega ( panele tuo metu jau palaiko man kompanija), bet dar ir MB kazkokiu stebuklingu budu ax.gif uzimdavo vaikus ir leisdavo man kartais po 1,5-2 val vakarais padirbeti. Iki kaledu dar daug laiko, tad "pavaryk" lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
JPE blink.gif thumbup.gif wub.gif super thumbup.gif
Atsakyti
LM letapede lotuliukas.gif prajuokinai, gal uzmirsai kiek uzsturukai su savo suknele lotuliukas.gif
Atsakyti
Pamirsau??? Taigi nuo sausio menesio iki birzelio galo as su ja kuiciaus doh.gif Tai cia greitai? lotuliukas.gif JPE, as dar nepamirsau, kad saviske iveiket per tris menesius thumbup.gif O tokia per kelias savaites - as tai tikrai niekaip nebuciau schmoll.gif
Joooopp, ale dar reik spet apmegzt kepurytemis saviskius karsta.gif
Zinokit, taip laukiu jau kada isvaziuosim pas tete atgalios - tada vel galesiu sest prie darbeliu savo naktiniu, nes dabar tai laiko minimumas - tai lauke sedim istisa diena, tai kasdieniai darbai, tai atostogu isvykos - laiko nera. O ir MB su sese sako - tai gal tu nors trumpam padek savo mezginius i sona???? Ale as slapcia jau siulus perkuosi lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
JpE, pasakiškas grožis. Tik spėk girti jus čia kasdien wub.gif

Aš kaupiuos kaupiuos, bet vis pirmesnių darbų atsiranda doh.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif

ateinu čia ne su airiško nėrimo grožybe, bet... kažkada seniai čia buvau įdejusi l. gražią airiško nėrimo detalę- gėlę. taigi, pabandžiau iš akies ją atkartoti ir noriu pasirodyti kaip pasisekė:

user posted image

ir maniškė:

user posted image

gavosi tikrai laaabai didelė. nerta 3 vąšeliu, storais siūlais 50 gr.- 125 m. manau kaip pirmam kartui ir iš nuotraukos tai labai neblogai gavosi. žinoma, to nėrinio trapumo atkartoti tai neišėjo.
Atsakyti
Axioma, nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif as visada i ta gelyte ziuredavau su tokiu ilgesiu...., kad tai neiveikiama kliutis. Saunuole, saunuole 4u.gif 4u.gif rankine puiki
Atsakyti
dėkui JPE 4u.gif

viskas joje įveikiama, jei aš sugebėjau kažką į tą pusę suorganizuoti, tai "kietoms" nėrėjoms kaip jūs, ji bus vienas juokas smile.gif
Atsakyti