jūs dručkių nematę ar kąąąąąąą abidvi moteriškai figuringos ,pavydas net ima bežiūrint
JPE, pasaka
Pritariu Siaudukes, kad prisigalvojat vėjų
Pritariu Siaudukes, kad prisigalvojat vėjų
QUOTE(JPE @ 2012 08 06, 20:43)
Na ir as pildau sena pazada Lace - parodyti savo kurinuka "ant modelio".
Kol kas viskas paruosta ateinancio savaitgalio lengvam "islindimui i visuomene".....
Kol kas viskas paruosta ateinancio savaitgalio lengvam "islindimui i visuomene".....
koks grožis labai puošnus sijonukas
Pristatau Jums nauja savo darbeli suknele-tunika dukrytei toms pacioms ilgai lauktos broliuko krikstynoms. Jei atsimenate, zadejau pabaigti per 3 savaites , bet karsti orai prailgino laika iki 4 . Kaip ir visada trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.55, sunaudoti 4 matkeliai, jungta brydemis.
Manau po sventes galesime pasirodyti ir graziau
Manau po sventes galesime pasirodyti ir graziau
JPE, fantastika bet tai jūs ir šaunuolė
JPE, labai labai
JPE, nu NEREALU
ACIU darbelis buvo tikrai reikalaujantis daug darbo, kartais net rimtai mastydavau ar as labiau nereja ar siuveja, nes is tiesu su adata praleidau daug daugiau laiko.... Subadyti ne tik pirstai, bet ir delnai . Lace, is tiesu mano neriniai juos padarius yra pakankamai standus, bet juos " praleidus pro karstus garus" viskas suminksteja, susistovi i vietas ir tas kietumas sakyciau gerokai pamazeja, ( ypac gerai jei garinu ant manekeno, tada jis igauna ir forma), o pasiuvus pamusaliuka susitvarko dar geriau. Manau galite nebijodama nerti, nes viskas bus ok
JPE - super
JPE, nuostabu, puošnu ir prabangu
JPE, laaaabai grazu, dailu, kruopstu - idealu!
as norejau jusu visu pklaust, kaip jus bryde vienodo ilgio padarot? LM suknute, tai kaip su liniuote atstumai ismatuoti
as norejau jusu visu pklaust, kaip jus bryde vienodo ilgio padarot? LM suknute, tai kaip su liniuote atstumai ismatuoti
QUOTE(Boombate @ 2012 08 08, 22:39)
JPE, laaaabai grazu, dailu, kruopstu - idealu!
Zinok, as negaliu pakest nevienodumo Tai man matyt netyciom jau taip gaunas. As namie net kojines ir triusikelius viena kryptim turiu susidziaustyt Tai ka jau kalbet apie suknele, su kuria viesumoj pasirodyt turesiu. Todel mano suknute ir is vienodu gelyciu gavos - kai emiau deliot mintyse vaizda, supratau, kad tiesiog mane nervins nevienodumas Arba buciau turejus kartoti tam tikrus elementus simetriskai