Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

jūs dručkių nematę ar kąąąąąąą blink.gif abidvi moteriškai figuringos ,pavydas net ima bežiūrint cool.gif
Atsakyti
JPE, pasaka wub.gif

Pritariu Siaudukes, kad prisigalvojat vėjų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 08 06, 20:43)
Na ir as pildau sena pazada Lace  cool.gif - parodyti savo kurinuka "ant modelio".
Kol kas viskas paruosta ateinancio savaitgalio lengvam  "islindimui i visuomene".....

koks grožis wub.gif labai puošnus sijonukas thumbup.gif
Atsakyti
Pristatau Jums nauja savo darbeli wub.gif suknele-tunika dukrytei toms pacioms ilgai lauktos broliuko krikstynoms. Jei atsimenate, zadejau pabaigti per 3 savaites wub.gif mirksiukas.gif , bet karsti orai prailgino laika iki 4 g.gif . Kaip ir visada trumpai, siuliukai Hakelgarn 20, vaselis 0.55, sunaudoti 4 matkeliai, jungta brydemis.
Manau po sventes galesime pasirodyti ir graziau cool.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
JPE, fantastika wub.gif bet tai jūs ir šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
JPE, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
JPE, nu NEREALU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ACIU ax.gif ax.gif ax.gif darbelis buvo tikrai reikalaujantis daug darbo, kartais net rimtai mastydavau ar as labiau nereja ar siuveja, nes is tiesu su adata praleidau daug daugiau laiko.... Subadyti ne tik pirstai, bet ir delnai doh.gif . Lace, is tiesu mano neriniai juos padarius yra pakankamai standus, bet juos " praleidus pro karstus garus" viskas suminksteja, susistovi i vietas ir tas kietumas sakyciau gerokai pamazeja, ( ypac gerai jei garinu ant manekeno, tada jis igauna ir forma), o pasiuvus pamusaliuka susitvarko dar geriau. Manau galite nebijodama nerti, nes viskas bus ok wub.gif
Atsakyti
JPE - super wub.gif wub.gif
Atsakyti
JPE, nuostabu, puošnu ir prabangu
Atsakyti
JPE, laaaabai grazu, dailu, kruopstu - idealu!

as norejau jusu visu pklaust, kaip jus bryde vienodo ilgio padarot? LM suknute, tai kaip su liniuote atstumai ismatuoti
Atsakyti
QUOTE(Boombate @ 2012 08 08, 22:39)
JPE, laaaabai grazu, dailu, kruopstu - idealu!

as norejau jusu visu pklaust, kaip jus bryde vienodo ilgio padarot? LM suknute, tai kaip su liniuote atstumai ismatuoti

Zinok, as negaliu pakest nevienodumo doh.gif Tai man matyt netyciom jau taip gaunas. As namie net kojines ir triusikelius viena kryptim turiu susidziaustyt doh.gif lotuliukas.gif Tai ka jau kalbet apie suknele, su kuria viesumoj pasirodyt turesiu. Todel mano suknute ir is vienodu gelyciu gavos - kai emiau deliot mintyse vaizda, supratau, kad tiesiog mane nervins nevienodumas doh.gif Arba buciau turejus kartoti tam tikrus elementus simetriskai rolleyes.gif
Atsakyti