Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(axioma @ 2012 08 05, 22:39)
LM, labai gražios nuotraukos, labai faina ta, kuri nespalvota smile.gif

Lace, dėkui už palyginimą  4u.gif  bet tai kur storis 20 ir 25 tai ganėtinai skiriasi, nebūčiau pagalvojus  g.gif  bet man dešiniam rutuliuke lyg norėtųsi mažesnio vašelio, kaip manot?  kokiu nr dabar ten panerta?

Skirtingų gamintojų siūlai ten, gal to paties gamintojo storiai taip nesiskirtų unsure.gif Nėriau 0.55 vašeliu, plonesnio namie turbūt neturiu unsure.gif Ir nežinau, ar būna plonesnis nei 0.5 g.gif Gal reikia bandyti tiesiog kiečiau nerti. Gamintojas šitiems siūlams rekomenduoja 0.6 vašelį.
Atsakyti
LM labai laukiau šių nuotraukų. Visi keturi atrodėt puikiai, bet damos ypač žavingos 4u.gif Mažosios suknelei visiškai užtenka tiek nėrinio. O dabar, kai jau turi tiek patirties, lauksiu kitų nėrinių mirksiukas.gif

Lace, juvelyrinis darbelis laukia, bet tokie labai gražu...
Atsakyti
LM, tobula wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir as pildau sena pazada Lace cool.gif - parodyti savo kurinuka "ant modelio".
Kol kas viskas paruosta ateinancio savaitgalio lengvam "islindimui i visuomene".....
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 08 06, 09:46)
Skirtingų gamintojų siūlai ten, gal to paties gamintojo storiai taip nesiskirtų unsure.gif Nėriau 0.55 vašeliu, plonesnio namie turbūt neturiu unsure.gif Ir nežinau, ar būna plonesnis nei 0.5  g.gif Gal reikia bandyti tiesiog kiečiau nerti. Gamintojas šitiems siūlams rekomenduoja 0.6 vašelį.

nezinau kaip jus, bet as visada ir neriu ir mezgu plonesniais virbalais nei rekomenduoja ant etikeciu, man su rekomeduojamo storio dazniausiai "perskystai" atrodo

QUOTE(JPE @ 2012 08 06, 20:43)
Na ir as pildau sena pazada Lace  cool.gif - parodyti savo kurinuka "ant modelio".
Kol kas viskas paruosta ateinancio savaitgalio lengvam  "islindimui i visuomene".....

vau!!!! labai grazu
Atsakyti
JPE, karališka prabanga tas tavo sijonas wub.gif Labai labai gražus thumbup.gif Tyliai pavydžiu - sijoną dar kažkaip galėčiau sumeistrauti, o vat kaip tokia manekene patapti doh.gif

Vat tie jūsų grožiai ima kažką širdyje kirbinti, gal vėl ką nors airiško sugalvosiu gaminti unsure.gif

QUOTE(Boombate @ 2012 08 06, 21:54)
nezinau kaip jus, bet as visada ir neriu ir mezgu plonesniais virbalais nei rekomenduoja ant etikeciu, man su rekomeduojamo storio dazniausiai "perskystai" atrodo

tai ir aš taip dažniausiai darau mirksiukas.gif
Atsakyti
JPE, kurinys pats uz save kalba bigsmile.gif thumbup.gif O dar per toki laika pagamint karsta.gif Zemai lenkiuos ir blynuota nosim siekiu zeme notworthy.gif
Atsakyti
gaila,kad paslėpėt gražią juosmenę,bet visumoj-GROŽIS wub.gif
Atsakyti
Labas litras

JPE, LM, nerealūs darbai wub.gif
Atsakyti
Aciu, merginos mirksiukas.gif uz grazius zodzius. LM cia senas mano darbelis, bet tik dabar islindes i dienos sviesa 4u.gif . Suknyte dukrytei dar kuriu, bet jau uz kokiu 800 metru matau finisa blink.gif . Del juosmens, tai viskas gavosi pakankamai graziai, bet tam reikia pritaikyti "nelipancia" bliuskute ir ikvepti sau daug drasos ax.gif ax.gif , na kazkaip mane tas liemens isryskinimas labai gasdina ir viskas smile.gif
Atsakyti
Zinau, kad senasis - bet kiekviena karta pamacius tokius darbus noris rekti yahoo.gif
As ir noe]reciau tureti liemeni ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
JPE, aš vis noriu paklaust - ar tavo sijonas labai standus gavosi? Ar turi bent kiek kritimo? Tiesiog mano kepurytė iš Hakelgarn 20 tokia smarkiai standi unsure.gif Tai galvoju, jei kokiai palaidinei - gali styroti labai g.gif
Atsakyti