Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(...little mary... @ 2012 07 19, 16:03)
Ale grazi!!!!  bigsmile.gif

LM tavo pasukneles spalva irgi panasi buvo ar ne? ax.gif
Atsakyti
Taip, zydra ax.gif
Atsakyti
sveikos, jusu ikvepta pristatau ir as lotuliukas.gif neistveriau ir pabandziau is storu siulu.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

man labai sunku issirinkti gelytes, bent jau is tokiu siulu neriant doh.gif - visi pabandymai labai bobiski atrodydavo, o va jusu nertos krikstynu suneles tai super graziai atrodo
labai noriu sau sukneles airiskais is plonu suliu ax.gif
Atsakyti
Man viskas gerai, tik lapukai per dideli. Kai pradesite nerti plonesniais siuliukais viskas bus graziau, ploniau ir subtiliau. Ryzkites ir pradekit 4u.gif 4u.gif. As neriu suknele savo panelei broliuko krikstynoms- pavasari atidejome, tai ruosiames vasaros pabaigoje. Kadangi sau daviau siam darbeliui 3 savaites, tai jau neuzilgo turetu islysti ir rezultatas...., tik va, orus gerus pranesa, tad darbus reikes testi naktimis
Atsakyti
Man nelabai rodo nuotrauka, matau tik virsu ax.gif As ir pritariu - kai pradesit nert plonesniais siulais, atrodys ir visai daug graziau mirksiukas.gif

As kitais metais turesiu krikstynas, tai jau imu galvot apie mazyte suknyte kriksto dukrytei rolleyes.gif
O dabar noreciau suknytes ziemai is plonu kokiu triusiuko siuliuku blush2.gif
Atsakyti
aciu uz pastebejimus 4u.gif tikrai bandysiu kai siulu turesiu o dabar dar 3 projekciukai minty lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kažko apmirus temutė unsure.gif Ar niekas airiškų nebeneria? g.gif

Nebemenu, ar garsiai pasidžiaugiau neišpasakyto grožio LM suknia doh.gif Buvai nuostabiai graži jaunoji wub.gif

Aną savaitę pagaliau gavau savo užsakytus Anchor Freccia 025 siūliukus mirksiukas.gif Plonybė kokia biggrin.gif Atrodo gražiai ir maloniai neriasi - siūlas nėra toks sukrus kaip Hakelgarno, bet ir neskystas, gražiai blizga. Pabandžiau tinkliuką nert 0.55 vašeliu - dailiai atrodo, nors man gal dar plonesnio vašelio norisi unsure.gif Tik jau pirštas kentės - skylės garantuotos doh.gif Nežinau, ar verta iš jo elementus nert, bet tinkliukui toks siūlas - pats tas smile.gif

Dabar beliko tik sugalvoti, ko noriu doh.gif
Atsakyti
Lace,
jei gerai supratau tai 025 čia siūlo storis? kur anuos pirkote? smile.gif

aš tris savaites mūčinausi su tašiuke nerta. vakar iki 01.30 sėdėjau ir į galą jau pradėjau keiktis mintyse blush2.gif nes visus pirštus besiūdama detales susibadžiau, šiandien dar jautrių plotų likę. dabar kai sakot, kad nuo airiškų skylėti pirštai tai mane jau apleidžia kovinė dvasia su tais airiškais nėriniais prasidėti.

čia šiaip, akis nudžiuginti:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 08 03, 12:33)
Lace,
jei gerai supratau tai 025 čia siūlo storis?  kur anuos pirkote? smile.gif

Taip, čia storis mirksiukas.gif Pirkau internetu štai čia

Tik jie tokio plonumo siūlų nesandėliuoja, tai užsakinėjo man iš Vokietijos, turbūt kokias tris ar keturias savaites vežė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
bet tai šitiek laukti doh.gif kaip suprantau iš parašymo pas juos tai, kad ir turėdami tuos siūlus pas save suntimas gali iki 2 sav. užtrukti. o aš kai užsiskiedžiu, tai reikia čia ir dabar biggrin.gif nes galiu greit apsigalvoti. bet pas juos gerai tai, kad turi tikrai devynias galybes pasirinkimo ( siūlų storio), kad airiškiems manau labai aktualu. pvz. galima imti suknelei ar ilgam sijonui net keturis siūlų storius. viršų nerti iš plonesnės poros ( motyvas + tinklelis) ir palaipsniui į apačią pereiti prie storesnės poros. turėtų labai labai neblogai atrodyti cool.gif o jūsų pasirinktas storis tai įtariu būtų visai tinkamas ir brydėm daryti, neperstoras arne?

aš iš kasiulai.lt nusipirkau po kamuoliuką visokių siūlų susipažinimui. tai pellicano iškart atmečiau, nes puošnumo iš pačio siūlo tikėtis neverta schmoll.gif nors prie kūno tikiu, kad labai malonus. nebent kokiam dieninui rūbeliui ar vaikučiams tinkamas.
Atsakyti
Dėl brydžių - nežinau, reiktų bandyti, bet atrodo, kad turėtų tikti unsure.gif
Atsakyti
Neriam neriam dirbam dirbam wub.gif wub.gif jau kita savaite tikiuosi jums parodyti rezultata smile.gif darbui trukdo siltas oras, sodas ir vaikuciai doh.gif, o cia dar savaitgalis ant nosies..... Lace, aciu uz info, panerkite ir parodykite koki gabaliuka
Atsakyti