LM, nepaprastai gražu
LM super! Vis tiek norisi pamatyt visu ūgiu suknelę. Sėdint nesimato viso grožio Bet akys tai tikrai
Jaunoji pasakiška Bet apie suknelę nieko nesakysiu, nes nesimato visai nieko
Pasirodysiu ir visu ugiu, tik palaukt reikia
Is tikruju labai noriu visoms padekoti uz patarimus, palaikyma ir kritika Kokia jau gavos, tokia, bet nei tiek nebuciau isgaminus be tokio burio bendraminciu
Zinoma, matau daug trukumu as toje suknioje, bet baliaunininkai to niekada nesuzinos - jiems buvo labai grazu Dabar imciaus daryti kur kas anksciau ir siek tiek kitaip - dar ne velu taisyti - kad atrodytu iki galo isbaigta ir beveik tobula
Sedziu jau antra diena be darbo. Ir ka manot? Man jau nusibodo, emiau galvoti, kuo uzsiimti MB ir sesuo jau juokias is manes - sake, ne viso proto esu, nes tik pabaigiau juoda darba, o ir vel jau kito imtis noriu
Is tikruju labai noriu visoms padekoti uz patarimus, palaikyma ir kritika Kokia jau gavos, tokia, bet nei tiek nebuciau isgaminus be tokio burio bendraminciu
Zinoma, matau daug trukumu as toje suknioje, bet baliaunininkai to niekada nesuzinos - jiems buvo labai grazu Dabar imciaus daryti kur kas anksciau ir siek tiek kitaip - dar ne velu taisyti - kad atrodytu iki galo isbaigta ir beveik tobula
Sedziu jau antra diena be darbo. Ir ka manot? Man jau nusibodo, emiau galvoti, kuo uzsiimti MB ir sesuo jau juokias is manes - sake, ne viso proto esu, nes tik pabaigiau juoda darba, o ir vel jau kito imtis noriu
LM, sveikinu, suknelė tobula
LM, nuoširdūs sveikinimai vestuvių proga
Atrodei pritrenkiančiai
Atrodei pritrenkiančiai
Jau kurį laiką idėmiai seku temą, o dar idėmiau ėmiau sekti, pamačiusi LM suknelės "procesą". Buvo smalsu pamatyti galutinį rezultatą. LM, buvot nuostabi nuotaka. Tikrai, pritariu komentarams, kad AKYS parodytoj nuotraukoj nerealios, be proto gražu. O jei darbo trūksta, galit pradėti planuoti suknelę pirmosioms vedybų metinėms pažymėti
LM fantastika labai graziai atrodei ir kaip labai tinka
is interneto platybiu:
Ale grazi!!!!
ne re a liai