Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Viliuteee-labai daili suknytė 4u.gif
O čia mano kątik užbaigta vestuvinė suknelė, šio savaitgalio vestuvėms ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Bastinga, super wub.gif wub.gif ta gele ant priekio nereali thumbup.gif thumbup.gif jaunoji bus dieviska...
Atsakyti
bastinga,va cia tai grozis,nuotaka bus pati graziausia thumbup.gif
Atsakyti
Bastinga,be galo grazu.Jau tikrai zodziu cia truksta pagyrimui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nors gyriau jau kitoj temoj, bet tokiam grožiui pagyrų nebus per mažai, labai graži vestuvinė suknelė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, po to ,kai "gavau per nosį", prisipažinsiu: nebuvau čia įlindusi. O šiandien vėl neiškenčiau ir... pasirodo, kad radau ir padrąsinančių žodžių. Visoms Jums Ačiū. Prisinėrusi esu detalių, bet man tas jų sujungimas tinkleliu....kantrybės išbandymas. Sujunginėju jas tik mintyse,o paimu vąšelį , išdėtytas detales ir....tiesiog nežinau nei nuo ko, nei ką, nei kaip daryti. Galva tuščia tuščia, protas "nedirba".Bet aš dar susikaupsiu, pažiūrėsiu ką nors yottube, gal išeis kas....Labai noriu !

O apie bastingos suknelę aš ir pasikartosiu čia ( kitur rašiau) : BASTINGA =STATKEVIČIUS. !
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 07 12, 18:40)
O čia mano kątik užbaigta vestuvinė suknelė, šio savaitgalio vestuvėms ax.gif

O dieve koks grožis. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Vis tyliai pažioplinėjų šią temutę, bet šį kartą neišlaikiau.

Bastinga, suknytė tikrai pritrenkenti wub.gif wub.gif wub.gif Nuotaka atrodys nuostabiai ir nepakartojamai. Su kuo ją ir sveikinu. O tau laurų vainiko neradau tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 12 liepos 2012 - 23:10
bastinga - prisidedu prie pagyru - suknute nereali wub.gif
beje, jei ne paslaptis - kiek toks grozis ikainuotas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 13 liepos 2012 - 08:01
Sveikos gyvos. Grįžau į ryšio zoną biggrin.gif Jetus, kokių grožių spėjot prigamint bigsmile.gif bigsmile.gif Tikrai panos šaunuolės. Labai laukiu LM šedevro.

Mano darbas stovi... kažkur... po persikraustymo nerandu.... cool.gif doh.gif Kai jau tik surasiu, tai kibsiu toliau į darbus. Nepasistūmėjau anei per cm per tuos kraustymusis doh.gif
Atsakyti
bastinga, fantastika thumbup.gif

jei dar buvo tokių, kas dėl airiškų nealpinėjo tai po jūsų darbo abejingų tikiu, kad neliko. labai labai gražu wub.gif

ir tikrai, jei ne paslaptis- kiek Lt šį grožį įkainojote? čia juk yra tikra prabangos prekė smile.gif
Atsakyti
Bastinga, koks groooožis wub.gif wub.gif Pasaka wub.gif wub.gif

QUOTE(Lordė @ 2012 07 12, 21:17)
Merginos, po to ,kai "gavau per nosį", prisipažinsiu: nebuvau čia įlindusi. O šiandien vėl neiškenčiau ir... pasirodo, kad radau ir padrąsinančių žodžių. Visoms Jums Ačiū. Prisinėrusi esu detalių, bet man tas jų  sujungimas tinkleliu....kantrybės išbandymas. Sujunginėju jas tik mintyse,o paimu vąšelį , išdėtytas detales ir....tiesiog nežinau nei nuo ko, nei ką, nei kaip daryti.  Galva tuščia tuščia, protas "nedirba".Bet aš dar susikaupsiu, pažiūrėsiu ką nors yottube, gal išeis kas....Labai noriu !

O apie bastingos suknelę aš ir pasikartosiu čia ( kitur rašiau) : BASTINGA =STATKEVIČIUS. !

Junk brydėm, junk "tinginio" būdu g.gif Pirmiausia reikia bent jau pradėti, o tada darbas einasi labai lengvai ir monotoniškai biggrin.gif Aš ir pradėdama bet kokį darbą, vis žiūrinėju, galvoju nuo ko pradėti, o kai pradedu, negaliu atsitraukti.

JUNGIMAS su stulpeliu lyg
Jungimas tinkleliu - pradži pradžia smile.gif

Mano planai airiškai - romaniškai suknei - bliuskei nuplaukė. Lyja ištisai reik guminių, tai kokio velni man dar tos suknės ar bliuskės doh.gif Bet jau maždaug papaišymą turiu ko noriu, kažkada manau bus įgyvendinta blush2.gif Bet piešimuose tik bliuskė pakolkas, sijonas ne airiškas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 13 liepos 2012 - 09:10
Viliutee, Bastinga - nuostabūs Jūsų šedevrai wub.gif wub.gif wub.gif
Bastinga, ir man smalsu kiek kainuoja ta suknutė g.gif

O aš apleidau nėrinius, kol kas pauzė, dabar keliu žemės ūkį, uogos, daržai ir t.t...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eneja: 13 liepos 2012 - 14:05