Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(lututė @ 2012 07 11, 08:12)
ačiū. Keli pačios sugalvoti. Jungsiu tinkleliu,greičiau, brydėmis galėčiau, bet perdaug darbo,be to ,netrokštu nusibadyt pirštų  tongue.gif
Suknios apačią manau daryt tamsaus karališko mėlynumo-nežinau,kodėl tokia durna idėja man į galvą šovė,bet noriu,ir viskas... tongue.gif
Kaži,nebus per iššaukiančiai ?  rolleyes.gif

oi o man brydemis greiciau smile.gif kiekvienam savo lotuliukas.gif
bus labai prabangu ir tikrai neissaukianciai, sutinku su taram-param drinks_cheers.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Viliuteee wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Viliuteee dievisko grozio suknute wub.gif
Atsakyti
aciu ,mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2012 07 10, 14:05)
pasirodysiu nors "zagatovkes "  biggrin.gif

virsus grazus, o apacia nelabai.... nera kompozicijos, labai padrikai motyvai ismetyti. as dar siulayciau paieskoti, padelioti.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 07 10, 13:38)
kaip ,jums,gal jau pas siuvėję suklnia ax.gif ,LM

tai pusuknyte jau pas mane blush2.gif Tik - galit mane nusaut, jis zydros spalvos blush2.gif doh.gif Derinom, ziurejom visa delegacija, tai likom prie zydro....
Deja, mergai nesuspejau verysad.gif Pakilo temperatura, niurzga, tik ant ranku sedi, o dar ir siaip mamine... Net tete neitinka, tai pavargau nuo visko nerealiai. Nebesikankinsiu, nes naktimis sedet nenoriu, nes sestadieny liksiu pajuodusiom akimis doh.gif

QUOTE(lututė @ 2012 07 10, 14:05)
pasirodysiu nors "zagatovkes "  biggrin.gif

QUOTE(Viliuteee @ 2012 07 11, 12:23)

nu, as tai visiskai lenkiu galvas kuo zemiausiai, pamacius tokius darbus blink.gif ax.gif 4u.gif didis.gif
Atsakyti
L.M. Nespėsi? Juk tiek nedaug liko iki tikslo. tiek stengeisi blink.gif
Atsakyti
dukrutei (kaip supratau)nesuspės....
Atsakyti
Mergytei nespejau. Maniske kaip ir tvarkoj. Pritruko tu keliu dienu, kurias ji prasirgo ir prazvyge - leisgyve ant ranku pragulejo, negi nelaikysi ant ranku, kai taip vaikui negera. Tada jau jokie darbai nesvarbu pasidaro irnesakyk.gif
Be to, MB grizo - prasidejo jo aprangos ir kitu smulkmenu rupinimosi etapas, sunku, kai tete grizta tik savaite iki visko biggrin.gif
Taigi, kaip jau bus taip unsure.gif rolleyes.gif biggrin.gif Kad tik nelytu ax.gif
Atsakyti
Aaa, ne taip perskaičiau biggrin.gif
Gaila, bet svarbu sau spėjai blush2.gif blush2.gif Taip laukiu to galutinio varianto blush2.gif
Atsakyti
LM, sveikatos mažylei 4u.gif būsit gražios ir skirtingom suknelėm.
Atsakyti