Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Man tai viskas tobulai grazu bigsmile.gif ,nieko nekeisciau(na tik gelyte,jei labai norisi),o krutine grazi,galima ir parodyti biggrin.gif
Atsakyti
Labai labai labai grazu wub.gif saunuole, viskas idealu. Mano nuomone apie apacia- as asmeniskai manau, kad jei nori lengvos, besiplaikstancios apacios jos turi buti labai daug, nes, tegul nesupyksta ant manes visu mocherinukiu gerbejos, labai lengvas sijonas man daznai atrodo nutyses ax.gif , o va lengvumas paderintas su gelytemis suteiktu ir grozio ir grazaus kritimo. Itariu, kad tu vistiek turesi i savo sijona ikomponuoti gelytes.....aisku, jei mes turetume 48 valandas tik nerimui, as visa suknele nerciau tokiomis gelytemis, tada butu tobula.
Atsakyti
litlle mary - nerealiai grazu wub.gif butent ir as isivaizuoju arba plevesuojanti sijona arba toki pamazu isplatejanti iki saules klioso apacioje wub.gif
siaip del plevesuojancio sijono - pagarba jei spesi nusinerti vasiuku, bet galima pamastyti ir apie lengva lengva krentanti audini, kuriame daugelyje vietu iskarpyti reikiamo dydzio skylutes, jas apnerti ir ikomponuoti nertas gelytes. Butu idealu jei ir po virsutine dalimi butu tas pats audinys (jei desi ji) tada graziai "susisauktu" virsus ir apacia.

as kol kas neisivaizduoju kaip atrodys tas perejimas nuo virsutines dalies i apatine, tai turetu buti padaryta labai subtiliai kad nebutu dalis is vienos operos sulipdyta su dalimi is visai kitos. g.gif

tokios mano mintys 4u.gif

va cia nerinys suderintas su krentanciu audiniu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 gegužės 2012 - 08:03
Vat vat... jei būtų 48 valandos paroj, tada... rolleyes.gif Sakau - gailiuosi, kad viso to ėmiausi taip vėlai. Reikėjo man anksčiau pradėti...

Dabar vėl stiprus galvosūkis, nes nebėra kada žaist man čia jau su tom gėlytėm karsta.gif Tikiuos, pavyks iderint patį geriausią variantą g.gif

La Perla, aš vakar vakare taip pat apie panašų variantą pamąsčiau mastau.gif Bet dar nenusprendžiau iki galo doh.gif

Ačiū visoms už gražius žodžius. Nors man jau visas tas darbas nebeatrodo stebuklingas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 24 gegužės 2012 - 08:07
bet jis stebuklingas wub.gif
Atsakyti
La Perla, ačiū. Vis padrąsinimas nenuleist rankų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 22, 15:31)
kaip jums toks derinys?

uchhh bigsmile.gif ...pamaciau ir susilydziau is karto...viespatie, AS NORIU TOOKIOS SUKNELES!!!!
La Perla, ji fantastiska wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Apie La Perlos variantą su audiniu ar tiuliu ir aš vakar mąsčiau, tik jau nebepasiūliau smile.gif Man truputį neramu, kad nerta apačia sukasdienins suknėlės vaizdą unsure.gif Bet reikia tiesiog bandyti ir žiūrėti, kas gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 23, 18:06)
Sveikos, metu savo tarpinį variantą su neužbaigtukais

Viršus superinis.
Dar viena mintis apačiai. Nertas daiktas ypač jei dar apačioj bus gėlyčių juostelė gali būti sunkokas, temptis žemyn. Labai gražu prie tokio standesnio viršaus plevenentis lengvos medžiagos sijonas, norint galima ties klubais dėti gėlyčių juostelę ir nuo jos stiiiiipriai išplatintą sijoną plazdantį vėjyje.
p.s. koks geras jausmas matyti kaip po truputį mintis apie svajonių suknelę tampa "kūnu". Džiaugiuosi tartum pati tekėčiau su tokiu grožiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2012 05 24, 08:55)
uchhh bigsmile.gif ...pamaciau ir susilydziau is karto...viespatie, AS NORIU TOOKIOS SUKNELES!!!!
La Perla, ji fantastiska wub.gif  wub.gif  wub.gif

tai pirmyn bigsmile.gif

QUOTE(Lace @ 2012 05 24, 09:10)
Man truputį neramu, kad nerta apačia sukasdienins suknėlės vaizdą  unsure.gif Bet reikia tiesiog bandyti ir žiūrėti, kas gaunasi  mirksiukas.gif

sutinku

QUOTE(dailele @ 2012 05 24, 09:25)
Viršus superinis.
Dar viena mintis apačiai. Nertas daiktas ypač jei dar apačioj bus gėlyčių juostelė gali būti sunkokas, temptis žemyn.

oi ne, tikrai nenutemps zemyn, kaip tik duos tvirtuma ir isbaigtuma apaciai. as viena vaikiska neriau, jau visos gal matet, tinkliukas o apacioje pakankamai sunkios rozes tai jos kaip tik prilaike ta apacia ir suteike grazu sukritima.

P.S. little mary tuoj nebeliks laiko nerimui, kol perskaitys musu visu nuomones ir isvedziojimus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 gegužės 2012 - 09:42
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 23, 19:38)
Dar buvo mintis nuo maždaug subinioko aukščio dėti gėlyčių juostą, platėjančią į apačią, ir tada apeiti visą sijono apačią gėliukais, bet manau, kad toks gėlyčių intarpas nutemptų žemyn tokį lengvą raštą mastau.gif

o jeigu sijoną darytum medžiaginį, o priedo kažkaip primontuotum gėlyčių juostą? g.gif

Pradžia tai labai graži ir daug žadanti wub.gif

Ne į temą, bet gražu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
...little marry... nuostabus grožis, šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti