Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

pasirodysiu nors "zagatovkes " biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 07 09, 23:33)

Ačiū dideliausias 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2012 07 10, 12:05)
pasirodysiu nors "zagatovkes "  biggrin.gif

Bus gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2012 07 10, 14:05)

Wow. Tikrai gražus projektas, ypač viršutinė dalis ispūdingai atrodo wub.gif
Atsakyti
ačiū,tik nežinia,kada pabaigiu-išlaksčiau visą miestą plonesnių siūliukų ieškodama doh.gif ...liko bazė-berods ten kažko panašaus buvo... ax.gif
Atsakyti

Jei jau dabar toks nerealus vaizdas, tai kokia bus pabaiga.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 07 10, 15:45)
Jei jau dabar toks nerealus vaizdas, tai kokia bus pabaiga.. thumbup.gif

dėkui,smagu sulaukt pagyrų iš tikrų meistrų... blush2.gif 4u.gif
manau tik,kad teks ieškotis siuvėjos pamušalui siūt, nes tokiai plačiai apačiai reikės pakietinimo ar ko nors,kad vaizdas būtų... ax.gif
Atsakyti
Lutute, zemai lenkiu galva pries tuos motyvus... Bandziau keleta ju panerti- skaiciavimas buvo ne mano budui ir akims verysad.gif . Lauksiu galutinio rezultato mirksiukas.gif p.s. ta juostele kairiame sone man kazkaip nelabai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 10 liepos 2012 - 15:49
QUOTE(JPE @ 2012 07 10, 16:47)
Lutute, zemai lenkiu galva pries tuos motyvus... Bandziau keleta ju panerti- skaiciavimas buvo ne mano budui ir akims verysad.gif . Lauksiu galutinio rezultato mirksiukas.gif p.s. ta juostele kairiame sone man kazkaip nelabai.....

ačiū,aš pusiau ekspromtu...man kantrybė neneša lygiai taip pat. tongue.gif Juostelė gavos,nes vėjas pro balkoną supūtė-neprisiūti dar motyvai lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar biškį keisis viskas... ax.gif
Atsakyti

jau dabar gražu bigsmile.gif ir dar kaip gražu
Atsakyti
lutute - motyvai labai grazus wub.gif
o kaip jungsi? tinkleliu ar brydemis?
pasuknele ir bus juoda?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 07 11, 08:24)
lutute - motyvai labai grazus  wub.gif
o kaip jungsi? tinkleliu ar brydemis?
pasuknele ir bus juoda?

ačiū. Keli pačios sugalvoti. Jungsiu tinkleliu,greičiau, brydėmis galėčiau, bet perdaug darbo,be to ,netrokštu nusibadyt pirštų tongue.gif
Suknios apačią manau daryt tamsaus karališko mėlynumo-nežinau,kodėl tokia durna idėja man į galvą šovė,bet noriu,ir viskas... tongue.gif
Kaži,nebus per iššaukiančiai ? rolleyes.gif
Atsakyti
Lutute - iššaukiančiai tikrai neatrodys, bet bus prabangi (ta prasme ne kasdieniam nešiojimui, bet manau idėja tokia ir buvo smile.gif )

O man dabar kilo klausimas - jūs kai neriat motyvus ar įneriat virvutę į motyvą kaip ir priklauso airiškiem nėriniam ar neriat be jos, taip sakant "plokščiai"?
Atsakyti