pasirodysiu nors "zagatovkes "
QUOTE(...little mary... @ 2012 07 09, 23:33)
Ačiū dideliausias
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2012 07 10, 12:05)
Bus gražu
QUOTE(lututė @ 2012 07 10, 14:05)
Wow. Tikrai gražus projektas, ypač viršutinė dalis ispūdingai atrodo
ačiū,tik nežinia,kada pabaigiu-išlaksčiau visą miestą plonesnių siūliukų ieškodama ...liko bazė-berods ten kažko panašaus buvo...
Jei jau dabar toks nerealus vaizdas, tai kokia bus pabaiga..
QUOTE(IngridaGal @ 2012 07 10, 15:45)
Jei jau dabar toks nerealus vaizdas, tai kokia bus pabaiga..
dėkui,smagu sulaukt pagyrų iš tikrų meistrų...
manau tik,kad teks ieškotis siuvėjos pamušalui siūt, nes tokiai plačiai apačiai reikės pakietinimo ar ko nors,kad vaizdas būtų...
Lutute, zemai lenkiu galva pries tuos motyvus... Bandziau keleta ju panerti- skaiciavimas buvo ne mano budui ir akims . Lauksiu galutinio rezultato p.s. ta juostele kairiame sone man kazkaip nelabai.....
QUOTE(JPE @ 2012 07 10, 16:47)
Lutute, zemai lenkiu galva pries tuos motyvus... Bandziau keleta ju panerti- skaiciavimas buvo ne mano budui ir akims . Lauksiu galutinio rezultato p.s. ta juostele kairiame sone man kazkaip nelabai.....
ačiū,aš pusiau ekspromtu...man kantrybė neneša lygiai taip pat. Juostelė gavos,nes vėjas pro balkoną supūtė-neprisiūti dar motyvai dar biškį keisis viskas...
jau dabar gražu ir dar kaip gražu
lutute - motyvai labai grazus
o kaip jungsi? tinkleliu ar brydemis?
pasuknele ir bus juoda?
pasuknele ir bus juoda?
QUOTE(La Perla @ 2012 07 11, 08:24)
lutute - motyvai labai grazus
pasuknele ir bus juoda?
pasuknele ir bus juoda?
ačiū. Keli pačios sugalvoti. Jungsiu tinkleliu,greičiau, brydėmis galėčiau, bet perdaug darbo,be to ,netrokštu nusibadyt pirštų
Suknios apačią manau daryt tamsaus karališko mėlynumo-nežinau,kodėl tokia durna idėja man į galvą šovė,bet noriu,ir viskas...
Kaži,nebus per iššaukiančiai ?
Lutute - iššaukiančiai tikrai neatrodys, bet bus prabangi (ta prasme ne kasdieniam nešiojimui, bet manau idėja tokia ir buvo )
O man dabar kilo klausimas - jūs kai neriat motyvus ar įneriat virvutę į motyvą kaip ir priklauso airiškiem nėriniam ar neriat be jos, taip sakant "plokščiai"?
O man dabar kilo klausimas - jūs kai neriat motyvus ar įneriat virvutę į motyvą kaip ir priklauso airiškiem nėriniam ar neriat be jos, taip sakant "plokščiai"?