Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Na, rezkit. Tarpinis variantas
user posted image
user posted image

Jei manes klaust - ma paciai - labai patinka blush2.gif

Tik... Eme suktis aplik pilva doh.gif Jau ir taip dariau ciut mazesne nei mano formos, o s dar sugebejau sededama ir nerdama numest svorio doh.gif Cia dzin - pavalgysiu gerai ir nesisuks, ale krutine doh.gif Baiginejas MP, likau tik su vos keliais kartais per diena maitinimo ir va... "Grazioji" gabaritu netenka. Tuoj liks tik maiseliai ties bamba maskatuojantys doh.gif

Va. parodziau ir prie darbu
Atsakyti
Jei tikiesi kritiko - iš manęs jos šį kartą nesulauksi schmoll.gif Gražu, brangioji, labai labai thumbup.gif thumbup.gif Čia tas pats tinklelis, kurį ir ketinai nerti? g.gif Aš dėl jo tikimo buvau gana skeptiška, bet dabar savo visas abejones atsiimu atgal, labai gerai atrodo thumbup.gif Ir lengvumo turi, bet kartu ir krenta gražiai wub.gif Būsi gražiausia nuotaka wub.gif

O dėl "grožybių" labai nepergyvenk, nusipirksi kokią "push-up'inę" liemenėlę tai progai ir viskas vėl stos į vietas mirksiukas.gif

Aš tik tamstos propeleriu neatsistebiu unsure.gif Šitokios apimties darbas per tokį trumpą laiką blink.gif

uudraa, ir tavo gražią žalumą giriu labai wub.gif Patinka, kad neperkrauta skirtingais elementais, dabar viskas taip gražiai "suskamba" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 06 29, 13:42)
Na, rezkit. Tarpinis variantas

žiauriai gražu smile.gif. Bet man biškį ilgio trūksta.... ir gal dar tokių pačių gėlyčių kraštelio. 4u.gif nemuškit.
Atsakyti
LM, tu tikra auksaranke wub.gif wub.gif tikrai grazu, bet pasakysiu savo asmeninius pastebejimus, kurie matomi tik mano akimis blush2.gif - man truksta perejimo tarp virsutines dalies ir apatines, siuo metu man labai "padalina" per puse, bet pasijonis turbut tai isspres.... Ir su tokio ilgio suknele as isivaizduoju vestuves prie juros, jaunoji graziais palaidais plaukais ir basakoje arba su "slepkiukais" taip kaip dabar rodaisi. Jei plaukuciai butu suristi ir basutes aukstesne pakulnele, ilgio man truktu 4u.gif 4u.gif , bet cia as tokia megeja, kad sijonas ir kelnes beveik vilktusi zeme...., o siaip kremine pinavija i rankas arba raudonos aguonos su trim ramunem ir linu sakele ir tu svajoniu jaunoji...super wub.gif wub.gif wub.gif darbelis
Atsakyti
LM, nuostabu wub.gif O pritariu JPE dėl to perėjimo trūkumo, na bet tikiuosi ir aš, kad jis išnyks kai būsi su pasijoniu smile.gif Šaunuolė, būsi tiesiog svajonių nuotaka 4u.gif
Atsakyti
LM, fantastika. Tik prailginkit iki žemės ax.gif
Atsakyti
LM bigsmile.gif taip laukiau laukiau.... labai grazu, o sijono lengvumas bigsmile.gif kai parodei rasta as isivaizdavau daugiau priraukta, nu bet tavo variantas pranoko lukescius thumbup.gif

uudraa - labai stiliga thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif nepykit, prisijuokiau blush2.gif Juk rasiau - TARPINIS variantas tongue.gif Matot, dar siulai tebekabo mirksiukas.gif dabar jau beveik iki zemes, dar truksta ilgio, kai su bateliais stoviu karsta.gif Bus iki pat zemes ax.gif thumbup.gif
Taip, cia tas pats rastelis. Surizikavau. Rezultata matot. Tikrai labai aciu uz pagyras, nes jau reikejo apsirodyt - krize jau buvo pagavus. Tik kad kaime nets toks letas, kad be sansu nuotrauka ikelt. Tai pas mamke sveciuojames, is ten ir apsirodau.
Apacioje dar eilute gelyciu apeisiu. Bandziau gelytes ant sijono primontuot, bet labai kritima sugadina doh.gif tai ziuresim, kas gale paciam gausis. O siaip - pasuknyte islygina viska ir tokio baisaus skirtumo nesimato :masto: Tik ja dar tebesiuva blush2.gif Na, liko lygiai pora savaiteliu ir tada pamatysim bendra visuma tongue.gif

Dar karteli aciu uz pagyras ir kritika - eisim toliau pribaiginet. Atrodo, jau uztenka, o vis dar ne doh.gif

O del push-up - nelabai gelbsti. dar bandau ieskot kazko, bet jau imu vilti prarast doh.gif ir specialiai nenutraukiau MP, kad nesumazetu, bet visvien apmazejo. matyt jau laikas, ir nieko cia nepakeisi...
Papildyta:
tiesa, dar - geles bus hortenzijos, plaukai palaidi, o propeleris daugiausiai dirba naktimis doh.gif o jei dar isvaziuot reikia kur - tiesiog dingsta diena verysad.gif
Atsakyti
nagai niezti negaliu lotuliukas.gif neisbandyt. kokio storio siulais neriat airiskus nerinius?
as namie turiu tokiu storesniu, bet nedailiai atrodo schmoll.gif , ir turiu laaabai plonu nerimo siuliu (tokie kaip, kad siuvimui) tai kad ir su plonu vaseliu nesusineria graziai, lieka tarpai, sakiau brydem gerai bus. uzejau i parduotuve vakar tai net akys apraibo lotuliukas.gif
Atsakyti
LM, gal galit tinklelio schema pasidalint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2012 07 01, 12:58)
LM, gal galit tinklelio schema pasidalint? 4u.gif

tikrai galiu, bet negaliu ax.gif Esme tame, kad jis kitame kompe, kuris parvaziuos tik po poros savaiciu ax.gif Dar vienai mergytei siunciau - Oragei, tai gal ji galetu? g.gif Bet ji ir dabar biskuti be interneto likus, tai atsiras po kokios savaites tik mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 07 01, 11:17)
tikrai galiu, bet negaliu  ax.gif  Esme tame, kad jis kitame kompe, kuris parvaziuos tik po poros savaiciu  ax.gif  Dar vienai mergytei siunciau - Oragei, tai gal ji galetu?  g.gif  Bet ji ir dabar biskuti be interneto likus, tai atsiras po kokios savaites tik mastau.gif

Oi, neskubu tai. Jei prisiminsit gavusi kompą, įmeskit man až 4u.gif
Atsakyti