Na, rezkit. Tarpinis variantas
Jei manes klaust - ma paciai - labai patinka
Tik... Eme suktis aplik pilva Jau ir taip dariau ciut mazesne nei mano formos, o s dar sugebejau sededama ir nerdama numest svorio Cia dzin - pavalgysiu gerai ir nesisuks, ale krutine Baiginejas MP, likau tik su vos keliais kartais per diena maitinimo ir va... "Grazioji" gabaritu netenka. Tuoj liks tik maiseliai ties bamba maskatuojantys
Va. parodziau ir prie darbu
Jei tikiesi kritiko - iš manęs jos šį kartą nesulauksi Gražu, brangioji, labai labai Čia tas pats tinklelis, kurį ir ketinai nerti? Aš dėl jo tikimo buvau gana skeptiška, bet dabar savo visas abejones atsiimu atgal, labai gerai atrodo Ir lengvumo turi, bet kartu ir krenta gražiai Būsi gražiausia nuotaka
O dėl "grožybių" labai nepergyvenk, nusipirksi kokią "push-up'inę" liemenėlę tai progai ir viskas vėl stos į vietas
Aš tik tamstos propeleriu neatsistebiu Šitokios apimties darbas per tokį trumpą laiką
uudraa, ir tavo gražią žalumą giriu labai Patinka, kad neperkrauta skirtingais elementais, dabar viskas taip gražiai "suskamba"
O dėl "grožybių" labai nepergyvenk, nusipirksi kokią "push-up'inę" liemenėlę tai progai ir viskas vėl stos į vietas
Aš tik tamstos propeleriu neatsistebiu Šitokios apimties darbas per tokį trumpą laiką
uudraa, ir tavo gražią žalumą giriu labai Patinka, kad neperkrauta skirtingais elementais, dabar viskas taip gražiai "suskamba"
QUOTE(...little mary... @ 2012 06 29, 13:42)
žiauriai gražu . Bet man biškį ilgio trūksta.... ir gal dar tokių pačių gėlyčių kraštelio. nemuškit.
LM, tu tikra auksaranke tikrai grazu, bet pasakysiu savo asmeninius pastebejimus, kurie matomi tik mano akimis - man truksta perejimo tarp virsutines dalies ir apatines, siuo metu man labai "padalina" per puse, bet pasijonis turbut tai isspres.... Ir su tokio ilgio suknele as isivaizduoju vestuves prie juros, jaunoji graziais palaidais plaukais ir basakoje arba su "slepkiukais" taip kaip dabar rodaisi. Jei plaukuciai butu suristi ir basutes aukstesne pakulnele, ilgio man truktu , bet cia as tokia megeja, kad sijonas ir kelnes beveik vilktusi zeme...., o siaip kremine pinavija i rankas arba raudonos aguonos su trim ramunem ir linu sakele ir tu svajoniu jaunoji...super darbelis
LM, nuostabu O pritariu JPE dėl to perėjimo trūkumo, na bet tikiuosi ir aš, kad jis išnyks kai būsi su pasijoniu Šaunuolė, būsi tiesiog svajonių nuotaka
LM, fantastika. Tik prailginkit iki žemės
LM taip laukiau laukiau.... labai grazu, o sijono lengvumas kai parodei rasta as isivaizdavau daugiau priraukta, nu bet tavo variantas pranoko lukescius
uudraa - labai stiliga
uudraa - labai stiliga
nepykit, prisijuokiau Juk rasiau - TARPINIS variantas Matot, dar siulai tebekabo dabar jau beveik iki zemes, dar truksta ilgio, kai su bateliais stoviu Bus iki pat zemes
Taip, cia tas pats rastelis. Surizikavau. Rezultata matot. Tikrai labai aciu uz pagyras, nes jau reikejo apsirodyt - krize jau buvo pagavus. Tik kad kaime nets toks letas, kad be sansu nuotrauka ikelt. Tai pas mamke sveciuojames, is ten ir apsirodau.
Apacioje dar eilute gelyciu apeisiu. Bandziau gelytes ant sijono primontuot, bet labai kritima sugadina tai ziuresim, kas gale paciam gausis. O siaip - pasuknyte islygina viska ir tokio baisaus skirtumo nesimato :masto: Tik ja dar tebesiuva Na, liko lygiai pora savaiteliu ir tada pamatysim bendra visuma
Dar karteli aciu uz pagyras ir kritika - eisim toliau pribaiginet. Atrodo, jau uztenka, o vis dar ne
O del push-up - nelabai gelbsti. dar bandau ieskot kazko, bet jau imu vilti prarast ir specialiai nenutraukiau MP, kad nesumazetu, bet visvien apmazejo. matyt jau laikas, ir nieko cia nepakeisi...
Papildyta:
tiesa, dar - geles bus hortenzijos, plaukai palaidi, o propeleris daugiausiai dirba naktimis o jei dar isvaziuot reikia kur - tiesiog dingsta diena
Taip, cia tas pats rastelis. Surizikavau. Rezultata matot. Tikrai labai aciu uz pagyras, nes jau reikejo apsirodyt - krize jau buvo pagavus. Tik kad kaime nets toks letas, kad be sansu nuotrauka ikelt. Tai pas mamke sveciuojames, is ten ir apsirodau.
Apacioje dar eilute gelyciu apeisiu. Bandziau gelytes ant sijono primontuot, bet labai kritima sugadina tai ziuresim, kas gale paciam gausis. O siaip - pasuknyte islygina viska ir tokio baisaus skirtumo nesimato :masto: Tik ja dar tebesiuva Na, liko lygiai pora savaiteliu ir tada pamatysim bendra visuma
Dar karteli aciu uz pagyras ir kritika - eisim toliau pribaiginet. Atrodo, jau uztenka, o vis dar ne
O del push-up - nelabai gelbsti. dar bandau ieskot kazko, bet jau imu vilti prarast ir specialiai nenutraukiau MP, kad nesumazetu, bet visvien apmazejo. matyt jau laikas, ir nieko cia nepakeisi...
Papildyta:
tiesa, dar - geles bus hortenzijos, plaukai palaidi, o propeleris daugiausiai dirba naktimis o jei dar isvaziuot reikia kur - tiesiog dingsta diena
nagai niezti negaliu neisbandyt. kokio storio siulais neriat airiskus nerinius?
as namie turiu tokiu storesniu, bet nedailiai atrodo , ir turiu laaabai plonu nerimo siuliu (tokie kaip, kad siuvimui) tai kad ir su plonu vaseliu nesusineria graziai, lieka tarpai, sakiau brydem gerai bus. uzejau i parduotuve vakar tai net akys apraibo
as namie turiu tokiu storesniu, bet nedailiai atrodo , ir turiu laaabai plonu nerimo siuliu (tokie kaip, kad siuvimui) tai kad ir su plonu vaseliu nesusineria graziai, lieka tarpai, sakiau brydem gerai bus. uzejau i parduotuve vakar tai net akys apraibo
LM, gal galit tinklelio schema pasidalint?
QUOTE(Terezza @ 2012 07 01, 12:58)
LM, gal galit tinklelio schema pasidalint?
tikrai galiu, bet negaliu Esme tame, kad jis kitame kompe, kuris parvaziuos tik po poros savaiciu Dar vienai mergytei siunciau - Oragei, tai gal ji galetu? Bet ji ir dabar biskuti be interneto likus, tai atsiras po kokios savaites tik
QUOTE(...little mary... @ 2012 07 01, 11:17)
tikrai galiu, bet negaliu Esme tame, kad jis kitame kompe, kuris parvaziuos tik po poros savaiciu Dar vienai mergytei siunciau - Oragei, tai gal ji galetu? Bet ji ir dabar biskuti be interneto likus, tai atsiras po kokios savaites tik
Oi, neskubu tai. Jei prisiminsit gavusi kompą, įmeskit man až