Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 06 15, 09:06)
Lace - labai dailu  wub.gif ar cia mazoji Vaivute?  ax.gif
o kaip tos gelytes neriasi kartu? gal pasidalintum? dar nieko nesu nerusi nenutraukus siulo ir atrodo kad nemokeciau  ax.gif

Taip, čia mano mažoji Vaiva biggrin.gif

Gėlytes nėriau kiekvieną atskirai doh.gif Nenutraukus siūlo ir aš nemoku schmoll.gif Ir man kažkodėl atrodo, kad turėtų būti nepatogu unsure.gif Nors aišku tas galų slėpimas irgi turi savo kainą doh.gif

P.S. Tik čia tikrai jokie airiški nėriniai schmoll.gif (nors kažkuriuo momentu nerdama pagalvojau, kad tą viršų airiškai būčiau greičiau pagaminus doh.gif ) 208 gėlytės doh.gif
Atsakyti
user posted image,user posted image.dar viena melynuke smile.gif
Atsakyti
Lace, aciu 4u.gif ir super suknyte thumbup.gif
Atsakyti
LM neturi kada pliurpt blush2.gif O ir rysys pas mane kaime prastas doh.gif

Pas siuveja buvau thumbup.gif Sake - nu bet ir... blink.gif mega_shok.gif Originalu, grazu, kantru... biggrin.gif

Aptarem mano norus. Isklausem jos. Paskaiciavo medziaga. Dabar ieskau doh.gif Nes siuveja pas mama miestely gyvena, ten ne kazin koks pasirinkimas schmoll.gif
Bandau isgamint sijona. Jei matysiu, kad nebesigaus, tada desim medziageles dailios wub.gif Dabar gaminu mergai virsutine dali.

Patikekit, mano merga cia dar labiau rankine. Praejo jau tiek laiko, o ji tik dabar biskuti prisileidzia mano sese. Rankos suristos buvo, tik pora dienu, kai vel galejau kazka padaryti unsure.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Linaule- grazu 4u.gif , Lace- neturiu zodziu, super super super thumbup.gif ir suknyte ir tos gelytes, zodziu, man labai patinka.... LM, del "rankinuku" tai as eksperte irgi smile.gif, nes nepaleidzia manes nei per zingsni-abu smile.gif smile.gif nera laiko darbui sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 15 birželio 2012 - 20:05
Sveikos,

Jetus merginos, kokias batareikas jūs naudojat??? bigsmile.gif Nuostabūs darbai ir tokiais tempais bigsmile.gif Aš kankinu jau antrą priekio pusę, t.y. baiginėju motyvus. Po to "tik" sujungt liks. Na ir rankovės doh.gif . O jūs šaunuolės.

QUOTE(...little mary... @ 2012 06 15, 19:56)
LM neturi kada pliurpt  blush2.gif  O ir rysys pas mane kaime prastas  doh.gif

Pas siuveja buvau  thumbup.gif  Sake - nu bet ir...  blink.gif  mega_shok.gif Originalu, grazu, kantru...  biggrin.gif

Aptarem mano norus. Isklausem jos. Paskaiciavo medziaga. Dabar ieskau  doh.gif  Nes siuveja pas mama miestely gyvena, ten ne kazin koks pasirinkimas  schmoll.gif 
Bandau isgamint sijona. Jei matysiu, kad nebesigaus, tada desim medziageles dailios  wub.gif  Dabar gaminu mergai virsutine dali.

Patikekit, mano merga cia dar labiau rankine. Praejo jau tiek laiko, o ji tik dabar biskuti prisileidzia mano sese. Rankos suristos buvo, tik pora dienu, kai vel galejau kazka padaryti  unsure.gif  verysad.gif  doh.gif

Super. Smagu girdėt. Labai laukiu tavo rezultato ax.gif
Atsakyti
My WebpageJos didenybe:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vanda_zydi: 16 birželio 2012 - 17:40
QUOTE(vanda_zydi @ 2012 06 16, 17:37)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Naujiena Jūsų teismui:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bastinga: 17 birželio 2012 - 20:52
[quote=bastinga,2012 06 17, 20:48]
Nuostabiai grazu 4u.gif tos gelytes ir motyvai nematyti. Zodziu, kruopstumas begalinis wub.gif
Atsakyti
Bastinga tobula...
Žiūriu vis jūsų visų darbelius ir negaliu atsigoržėti... Šaunuolės JŪS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bastinga @ 2012 06 17, 21:48)

Suknelė tiesiog tobula thumbup.gif
Kiek laiko prireikė sukurti tokį grožį?
Atsakyti