Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(...little mary... @ 2012 06 09, 16:05)
reik kazkaip nusiteikt viskam  biggrin.gif matysim, kaip cia gausis. butu laiko daugiau, tai jau visko naujo prigalvojus  turiu lotuliukas.gif
vakare matysim, koks bus tolimesnis musu likimas  rolleyes.gif

Ir? Jau aiškus galutinis variantas?
O kada jau ta didžioji diena? Gal ir rašei, bet kažkaip neprisimenu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Linaule, kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Ir spalvyte wub.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 06 05, 09:25)
Užsisakiau aš tuos Anchor Freccia 25  unsure.gif Lauksiu ir žiūrėsiu, kas ten per daiktas, ar bus tinkamas naudojimui  unsure.gif

gal galit ka nors apie siuos siuliukus pasakyti?

Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2012 06 13, 19:19)
gal galit ka nors apie siuos siuliukus pasakyti?

Dar negavau schmoll.gif Tokio storio siūlų Lietuvoje nesandėliuoja (pas mus gi daugumai maxiai jau ploni siūlai), tai kol užsakys ir atveš iš Vokietijos, praeis kelios savaitės doh.gif
Atsakyti
Marseta, gal galite pasidalinti schemuke g.gif

QUOTE(Marseta @ 2012 06 09, 13:58)
Mamos, padėkit, susiradau štai tokių lapelių schemutę, bet man neišeina nunerti tų lapelių su skylutėmis per šerdį  verysad.gif Patarkit, parašau, su skylutėmis lapeliai daug tikroviškesni atrodo  wub.gif

Atsakyti
Lace, ir kitos nerusios kepurytes airiskai, ant ko uzdejot kai junget detales?
Atsakyti
QUOTE(Boombate @ 2012 06 14, 23:56)
Lace, ir kitos nerusios kepurytes airiskai, ant ko uzdejot kai junget detales?

Jau pasakojau čia merginoms - pasidariau "manekeną" mirksiukas.gif Turėjau storų vilnonių siūlų sruogas, jas surinkau į gumulą ir tvirtai apsukau siūlu, kol gavosi reikiamos apimties kamuolys. Tada jį įkišau į tvirtą kaproninę moterišką kojinę smile.gif
Atsakyti
Merginos, kur pradingusios visos? g.gif Kažin kaip ten LM pas siuvėją baigėsi? unsure.gif

Aš noriu parodyti specialiai JPE - kai klausinėjai, kokį juosmenį sijonui daryti, aš turėjau galvoje štai tokį, kaip šitos mano suknytės viršus mirksiukas.gif Visos gėlytės sujungtos iš karto neriant, nėrinys toks labai tvirtas jaučiasi smile.gif Man atrodo, kad būtų labai tinkamas sijono juosmeniui ar kokiai kitai detalei, kur reikia kieto nevaikščiojimo į šalis unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Kokia daili suknytė wub.gif

QUOTE(Lace @ 2012 06 15, 08:12)
Merginos, kur pradingusios visos?  g.gif Kažin kaip ten LM pas siuvėją baigėsi? unsure.gif

Aš noriu parodyti specialiai JPE - kai klausinėjai, kokį juosmenį sijonui daryti, aš turėjau galvoje štai tokį, kaip šitos mano suknytės viršus mirksiukas.gif Visos gėlytės sujungtos iš karto neriant, nėrinys toks labai tvirtas jaučiasi smile.gif Man atrodo, kad būtų labai tinkamas sijono juosmeniui ar kokiai kitai detalei, kur reikia kieto nevaikščiojimo į šalis unsure.gif

user posted image

Atsakyti
Lace - labai dailu wub.gif ar cia mazoji Vaivute? ax.gif
o kaip tos gelytes neriasi kartu? gal pasidalintum? dar nieko nesu nerusi nenutraukus siulo ir atrodo kad nemokeciau ax.gif
Atsakyti
Aš taip suprantu, kad atskirai neriasi, tik Lace jungė ne brydėmis/tinkleliu, o viena prie kitos.

Bet kokiu atveju, Lace nuostabu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti