Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Eneja @ 2012 06 06, 21:21)
Pagyvinsiu temą 4u.gif Nesupykit ax.gif
Man labai graži ši suknelė wub.gif

Suknytė graži, bet čia ne airiški nėriniai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 06 06, 20:40)
Suknytė graži, bet čia ne airiški nėriniai schmoll.gif

drinks_cheers.gif
čia jeigu neklystu, tai tie ratukai su šakute megzti ax.gif
Atsakyti
Man gražu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 06 07, 14:52)
Man gražu

Nesiginčiju, kruopštu
Atsakyti
Lace, gal tu su mašina tokius grožius kuri biggrin.gif tiesiog sunku patikėti, kad čia rankų darbas smile.gif Nuostabu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 06 07, 15:40)
Lace, gal tu su mašina tokius grožius kuri biggrin.gif tiesiog sunku patikėti, kad čia rankų darbas smile.gif Nuostabu smile.gif

oi ne, šitas tai ne mano schmoll.gif Iš interneto platybių 4u.gif Gal kai užaugsiu ir aš tokius kursiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 06 07, 16:01)
oi ne, šitas tai ne mano  schmoll.gif Iš interneto platybių 4u.gif Gal kai užaugsiu ir aš tokius kursiu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Mano akimis ir taip sedevrus kuri, galetum dar ir graziau nei si palaidinuke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 06 07, 13:52)
Man gražu

Tobula wub.gif wub.gif wub.gif Ką čia ir bepridursi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 06 07, 13:52)
Man gražu

user posted image

Mamos, padėkit, susiradau štai tokių lapelių schemutę, bet man neišeina nunerti tų lapelių su skylutėmis per šerdį verysad.gif Patarkit, parašau, su skylutėmis lapeliai daug tikroviškesni atrodo wub.gif
Atsakyti
Mergos, einu siandien pas siuveja unsure.gif Tikiuos, neisvys manes su mano kurineliu kukliu doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 06 09, 14:29)
Mergos, einu siandien pas siuveja  unsure.gif Tikiuos, neisvys manes su mano kurineliu kukliu  doh.gif  ax.gif

Jei išvys, tai vadinasi nieko neišmano, kas yra gražu ir pas tokią tikrai neverta siūtis schmoll.gif
Kaip tau tokie pamąstymai apskritai dar kyla doh.gif blush2.gif Nagi reikia pagaliau vertinti savo darbą, juk tiek laiko ir kantrybės įdėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2012 06 09, 15:02)
Jei išvys, tai vadinasi nieko neišmano, kas yra gražu ir pas tokią tikrai neverta siūtis schmoll.gif
Kaip tau tokie pamąstymai apskritai dar kyla  doh.gif blush2.gif Nagi reikia pagaliau vertinti savo darbą, juk tiek laiko ir kantrybės įdėjai 4u.gif

reik kazkaip nusiteikt viskam biggrin.gif matysim, kaip cia gausis. butu laiko daugiau, tai jau visko naujo prigalvojus turiu lotuliukas.gif
vakare matysim, koks bus tolimesnis musu likimas rolleyes.gif
Atsakyti