Sveikos mielosios
Aš čia ne visai į temą,bet kitur manęs neišgirsit
Man keistu būdu atiteko siūlas-žodžiu kažkas jį kažkam dovanojo,paliko pas mane,sakė ateis pasiims,bet neatėjo.Jau daugiau nei metai jis pas mane guli.Aš pati neriu ir mezgu ir kitokiais būdais naikinu siūlus,bet man šita spalva nelimpa juodai.Žiūriu aš į jį ir man joks rūbas nesimato Gal kažkam tiks ir patiks? Iškeisčiau į plytą gero šokolado Turiu 20 kamuoliukų po 20 ar po 25(?)g. Spalva tikresnė antroje nuotraukoje.
Jei ką sudomins per AŽ
Papildyta:
Mergaitės siūliukai jau suderinti ir ryt iškeliauja
QUOTE(La Perla @ 2012 06 05, 13:28)
man rodos mes tuoj pradesim nerti voratinklinius nerinius is siuvimo siulu su savos gamybos 0,001 mm vaseliais ir israsim nauja technologija "lithuanian lace"
Papildyta:
QUOTE(pati22 @ 2012 06 05, 14:47)
Nesulaukiu karštų dienų, nes pagaliau ir aš baigiau savo pirmą darbelį su airiška detale - palaidinę. Apačią mezgiau iš storesnių siūlų. Iš esmės esu patenkinta, aišku, iki tobulybės toli, bet tikiuosi, kad ateityje atsiras įkvėpimo ir kitiems airiškiems dirbiniams Išbandžiusi šitą nėrimo būdą, žemai lenkiuosi prieš tas kantruoles, kuriuos sugeba net sukneles nunerti... Dabar jau laukiu jūsų pastabų
Manau svarbiausia, kad darbas teiktų malonumą, o daiktelis būtų mielai dėvimas ir negulėtų spintoje
Man labai gražu
pati22, giriu už nėrinius, viršutinė dalis labai daili. Pasakysiu, kas man truputį kliūna Apatinė dalis man per stora atrodo šalia nėrinių, nėra tos organiškos visumos Ir dar man atrodo, kad jei sujungimą nebūtum dariusi vertikalų, o V formos, kad atkartotų liemenėlės kontūrą, geriau atrodytų Bet čia tik mano kukli nuomonė
Pati22, išties žavus darbelis
QUOTE(JPE @ 2012 06 05, 17:04)
Pati22, man yra nuostabiai grazu, nes be viso darbelio, kuris puikus , as visada pavydziu kito moterisko atributo, kuris ir puosia, ir zmogu, ir ruba
Ačiū, merginos, kad pagyrėt ir protingų pastabų pažėrėt
dailele, deja, mažesnio vašelio kaip nr. 1 nepavyko rasti, o ieškoti po visą miestą nesinorėjo. Sutinku, gal būtų atrodę dailiau...
JPE, jei teisingai supratau užuominą, tai tie moteriški atributai tikrai daug dėmesio sulaukia, kartais malonaus, o kartais tikrai įkyraus, kad net norisi slėpti ką turiu kuo giliau po drabužiais
Lace, jūsų nuomonė man tikrai svarbi. Visiškai sutinku dėl apatinės dalies. Tiesiog tie patys siūlai, iš kurių dariau viršutinę dalį, buvo per ploni mezgimui, o kai bandžiau taikyti kitus, visų spalva buvo žymiai gelsvesnė Taigi, liko tik tokia išeitis... O V formos iškirpčių tiesiog nemėstu, nei vieno rūbo turbūt neturiu, bet čia jau skonio reikalas, dėl ko tikrai nesiginčiajama, vienam gražiau taip, kitam kitaip
dailele, deja, mažesnio vašelio kaip nr. 1 nepavyko rasti, o ieškoti po visą miestą nesinorėjo. Sutinku, gal būtų atrodę dailiau...
JPE, jei teisingai supratau užuominą, tai tie moteriški atributai tikrai daug dėmesio sulaukia, kartais malonaus, o kartais tikrai įkyraus, kad net norisi slėpti ką turiu kuo giliau po drabužiais
Lace, jūsų nuomonė man tikrai svarbi. Visiškai sutinku dėl apatinės dalies. Tiesiog tie patys siūlai, iš kurių dariau viršutinę dalį, buvo per ploni mezgimui, o kai bandžiau taikyti kitus, visų spalva buvo žymiai gelsvesnė Taigi, liko tik tokia išeitis... O V formos iškirpčių tiesiog nemėstu, nei vieno rūbo turbūt neturiu, bet čia jau skonio reikalas, dėl ko tikrai nesiginčiajama, vienam gražiau taip, kitam kitaip
QUOTE(Lace @ 2012 06 06, 08:50)
pati22, giriu už nėrinius, viršutinė dalis labai daili. Pasakysiu, kas man truputį kliūna Apatinė dalis man per stora atrodo šalia nėrinių, nėra tos organiškos visumos Ir dar man atrodo, kad jei sujungimą nebūtum dariusi vertikalų, o V formos, kad atkartotų liemenėlės kontūrą, geriau atrodytų Bet čia tik mano kukli nuomonė
QUOTE(pati22 @ 2012 06 06, 12:17)
O V formos iškirpčių tiesiog nemėstu, nei vieno rūbo turbūt neturiu, bet čia jau skonio reikalas, dėl ko tikrai nesiginčiajama, vienam gražiau taip, kitam kitaip
Turbūt ne taip mane supratai - su iškirpte viskas tvarkoje, man gražus toks apvalus kaklas aš kalbėjau apie sujungimo vietą Va, pabandžiau nupiešti, ką turėjau galvoje
QUOTE(Lace @ 2012 06 06, 11:07)
Turbūt ne taip mane supratai - su iškirpte viskas tvarkoje, man gražus toks apvalus kaklas aš kalbėjau apie sujungimo vietą Va, pabandžiau nupiešti, ką turėjau galvoje
Tikrai ne taip supratau Tikriausiai taip būtų gražiau. Apie tokį širdelės formos viršų aš taip pat mąsčiau, bet pabijojau, kad nemokėsiu gražiai suformuoti ir gausis šleivas kreivas... Trūksta man praktikos. Todėl pasirinkau paprastesnį variantą.
QUOTE(pati22 @ 2012 06 06, 14:51)
Trūksta man praktikos.
Šis dalykas nesunkiai pataisomas pradžia jau yra
as ziuriu man net komentuoti nebereikia, Lace visas mano mintis suraso
as cia apie pati22 neriniu forma tai vienintelis dalykas kuris man uzkliuvo, o siaip - super
as cia apie pati22 neriniu forma tai vienintelis dalykas kuris man uzkliuvo, o siaip - super
QUOTE(dailele @ 2012 06 06, 13:38)
Šis dalykas nesunkiai pataisomas pradžia jau yra
Sutinku, nes kai pasižiūriu į savo darbelius, kuriuos mezgiau ar nėriau prieš metus - du, tai tikrai esu pažengusi O, kai pasižiūriu į jūsų, mergaitės, darbelius, žengti dar tikrai yra kur
QUOTE(La Perla @ 2012 06 06, 14:07)
Dar kartą ačiū. Nuo pagyrų dabar vaikščiosiu su šita palaidine nosį užrietusi