Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Kiek žiūrėjau uk ebay, tai šie siūlai tokie lyg šilkiniai būtų, balta neatrodo, bet kita spalvikė laaabai blizgi smile.gif
Atsakyti
JPE,
dar karta apziurejau jusu suknute( ir knopkiukus biggrin.gif ) Ir sijonuka... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Man gaila ir deveti toki butu...
O brydes jus is kito ( plonesnio) siulo darote? Ir kokiu vaseliu nerete?
Atsakyti
QUOTE(Boombate @ 2012 06 03, 14:44)
kokios jus visos saunuoles, darbstuoles! as visi ilendu, nes negaliu atsigrozeti  thumbup.gif  Zaviuosi Lace kruopstumu ir nepaukimu pasroviui  thumbup.gif
la Perla tai visi darbai kaip ir nikas - perlai  thumbup.gif irgi labai savotiksi. JPE suknute turiu issisaugojus nuo pat pirmo karto kai parode  lotuliukas.gif zavumelis. Dabar vis pastoviai ilendu pasiziuret kaip LM sekasi su savo grozybe ir tobulybe, kaip nulieta ant kuno  thumbup.gif o cia dar nedrasute apsireiske  thumbup.gif

ojej, aciu uz tokius grazius zodzius ir ivykiu sekima aciuks.gif biggrin.gif Ale dabar manes net rankos nebeklauso. Grizom namuciu, tai taip viskas voratinkliais apauge, kad net nagai atsiraitojo besveiciant kampus. O dar batuta, kol pastaciau, tai ir manikiurai, ir pedikiurai velniop nuejo doh.gif Kol neisvalysiu dulkiu, tai net baisu pagalvot apie suknytes isemima is krepsio, nes padet nera kur lotuliukas.gif
Plius, kol kas teesu su maziais viena, tai puse dienos prasikuitem smelyje, kokios dar sukneles doh.gif
Tikiuos, kai apmusiu reikalus, tada jau vel sesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 06 05, 00:59)

Sveika sugrįžusi 4u.gif
Smagu, kad streikas nesumaišė visų planų. Įeisit į vėžias ir atsiras laiko suknelei, netikiu, kad labai ilgai iškentėtum lotuliukas.gif
Atsakyti
oi aciu merginoms uz pagyrimus wub.gif vakar ziauri diena tai net ilindus nebuvau doh.gif
siap ant hakelgarn etiketes rodos maciau isvardintus siulu metrazus ir mane labai sudomino hakelgran 30,jie turetu buti zymiai plonesni uz 20, tik kad va gyvai parduotuvej nemaciau, gal kazkuri uztikot? ax.gif
Atsakyti
Užsisakiau aš tuos Anchor Freccia 25 unsure.gif Lauksiu ir žiūrėsiu, kas ten per daiktas, ar bus tinkamas naudojimui unsure.gif

La Perla, kiek googlinau, tai normalaus Hakelgarno 30 nepavyko užtikti schmoll.gif Va kažkoks 30, bet pagal metražą nepanašu į plonesnį schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 06 05, 08:25)
Užsisakiau aš tuos Anchor Freccia 25  unsure.gif Lauksiu ir žiūrėsiu, kas ten per daiktas, ar bus tinkamas naudojimui  unsure.gif

La Perla, kiek googlinau, tai normalaus Hakelgarno 30 nepavyko užtikti  schmoll.gif Va kažkoks 30, bet pagal metražą nepanašu į plonesnį  schmoll.gif

o gal su DMC supainiojau g.gif paziuresiu namuose
Atsakyti
man rodos mes tuoj pradesim nerti voratinklinius nerinius is siuvimo siulu su savos gamybos 0,001 mm vaseliais ir israsim nauja technologija "lithuanian lace" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 05 birželio 2012 - 12:29
Nesulaukiu karštų dienų, nes pagaliau ir aš baigiau savo pirmą darbelį su airiška detale - palaidinę. Apačią mezgiau iš storesnių siūlų. Iš esmės esu patenkinta, aišku, iki tobulybės toli, bet tikiuosi, kad ateityje atsiras įkvėpimo ir kitiems airiškiems dirbiniams smile.gif Išbandžiusi šitą nėrimo būdą, žemai lenkiuosi prieš tas kantruoles, kuriuos sugeba net sukneles nunerti... Dabar jau laukiu jūsų pastabų rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2012 06 05, 15:47)
Dabar jau laukiu jūsų pastabų  rolleyes.gif

Pati paprašėt, taigi pradedam pastabas dalinti... lotuliukas.gif

Jei rimčiau, tai sveikinu pabaigus puikų drabužį. Labai pagyvina viršutinė, lengva, dalis.
Tik mažas pastebėjimas - tinkleliui gal kiek mažesnio vašelio reikėjo, daugiau negaliu prisikabinti, (o taip norisi smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2012 06 05, 14:28)
man rodos mes tuoj pradesim nerti voratinklinius nerinius is siuvimo siulu su savos gamybos 0,001 mm vaseliais ir israsim nauja technologija "lithuanian lace"  lotuliukas.gif

Bet kaip bus gražu...
Atsakyti
Pati22, labai gražu ir originalu smile.gif Kaip pirmas darbelis tai tikrai super smile.gif Sveikinu, man patiko 4u.gif

La Perla, gerai čia sugalvojai apie tą "lithuanian lace" thumbup.gif
Atsakyti
Pati22, man yra nuostabiai grazu, nes be viso darbelio, kuris puikus smile.gif, as visada pavydziu kito moterisko atributo, kuris ir puosia, ir zmogu, ir ruba smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 05 birželio 2012 - 16:05