Tura, uzsegimukas yra sukneles sone po pazastim ir virs klubu. Sijonuke ir yra. Kai tuo uzsiimsite, klauskite rimciau, papasakosiu
Būčiau labai dėkinga, jei galėtumėt iš karto rimčiau. Užsegimus reikia numatyti iš anksto.
Ten turbūt per visą šoną knopkės yra gerai būtų konkrečiau, kad dviračio neišradinėt.
Ten turbūt per visą šoną knopkės yra gerai būtų konkrečiau, kad dviračio neišradinėt.
QUOTE(tura @ 2012 06 02, 17:39)
Būčiau labai dėkinga, jei galėtumėt iš karto rimčiau. Užsegimus reikia numatyti iš anksto.
Taip, sone kur jus detumete uztrauktuka (tik uztrauktuko ilgio apie 15-20cm) ideti permatomi knopkiukai is audiniu parduotuves. Laiko jie puikiai, o nezinodamas nepamatysi niekada
QUOTE(JPE @ 2012 06 01, 21:24)
Na turiu tik vienintele ir jus ja matete- ta kur skirta krikstynoms ,
palikau ja parduotuveje, geriau tegul zmones pasiziuri, nei liudnai spintoje sventes iki vasaros pabaigos lauks . Dabar porai savaiciu palikau ir sijonuka teks begt atsiimt
palikau ja parduotuveje, geriau tegul zmones pasiziuri, nei liudnai spintoje sventes iki vasaros pabaigos lauks . Dabar porai savaiciu palikau ir sijonuka teks begt atsiimt
mmmdia.... o as pro Casa Lana eidama vis ilendu ta suknute pasidziaugti....net siuliukus pradejau ziurineti, nors airisku mezgimu niekad nemezgiau....Suknele fantastiska...( Beje, kiek siuliuku jai isejo, jei visgi pasiryzciau )
QUOTE(vilmak @ 2012 06 03, 09:07)
mmmdia.... .( Beje, kiek siuliuku jai isejo, jei visgi pasiryzciau )
aciu, pati visko mokiausi is zurnalu, interneto ir parduotuves vitrinos , todel ir palikau tam, kad moterys galetu paciupineti, pavartyti (tikrai galite pardavejos nebijoti , pasakykite, kad as leidziu), paziureti kaip nunerta. Kita savaite suknele jau keliaus namo, jai laikas praustis , dar reikia kelias vieteles pataisyti ir pamusaliuka pasiuti. Kelioms dienoms palikau baltaji sijonuka....mano dydis 34-36, jei busite jau rimtai apgalvojusi motyvus ir daug neeksperimentuosite, tai 8 matkeliu suknelei uzteks. Merginos, tai kaip del siulu????? Vel pasilikti prie hakelgarn???? La Perla, Lace ir visos kitos - laukiu atsakymo, nes rankos niezti, nervai ima...siandien dar pakentesiu, bet ryt......juk pirmadienis, laikas kibti i darbus
kokios jus visos saunuoles, darbstuoles! as visi ilendu, nes negaliu atsigrozeti Zaviuosi Lace kruopstumu ir nepaukimu pasroviui
la Perla tai visi darbai kaip ir nikas - perlai irgi labai savotiksi. JPE suknute turiu issisaugojus nuo pat pirmo karto kai parode zavumelis. Dabar vis pastoviai ilendu pasiziuret kaip LM sekasi su savo grozybe ir tobulybe, kaip nulieta ant kuno o cia dar nedrasute apsireiske
la Perla tai visi darbai kaip ir nikas - perlai irgi labai savotiksi. JPE suknute turiu issisaugojus nuo pat pirmo karto kai parode zavumelis. Dabar vis pastoviai ilendu pasiziuret kaip LM sekasi su savo grozybe ir tobulybe, kaip nulieta ant kuno o cia dar nedrasute apsireiske
Labas rytas
JPE, dėl siūlų nieko nepatarsiu, pati vis pasidairau kokių ploniukų, bet kol kas nieko geriau už Hakelgarn'ą neradau Nors iš tiesų tai man jie truputį kietoki - taip standžiai susukti, o aš dar suneriu juos kietai, tai paskui nėrinys kampe stovėti gali Kartais tai privalumas, bet būna, kad norisi minkštesnio Jau kartais audžiu mintį ką nors internetu užsisakyti
Dabar dukrai neriu iš lino suknytę (ne airišką) ir tokia man jo spalva graži. Mintis kirba, gal sau kažką airiško iš jo Bet truputį bijau, kad spalva nusiskalbs ir tas visas didelis darbas nueis veltui
JPE, dėl siūlų nieko nepatarsiu, pati vis pasidairau kokių ploniukų, bet kol kas nieko geriau už Hakelgarn'ą neradau Nors iš tiesų tai man jie truputį kietoki - taip standžiai susukti, o aš dar suneriu juos kietai, tai paskui nėrinys kampe stovėti gali Kartais tai privalumas, bet būna, kad norisi minkštesnio Jau kartais audžiu mintį ką nors internetu užsisakyti
Dabar dukrai neriu iš lino suknytę (ne airišką) ir tokia man jo spalva graži. Mintis kirba, gal sau kažką airiško iš jo Bet truputį bijau, kad spalva nusiskalbs ir tas visas didelis darbas nueis veltui
QUOTE(Lace @ 2012 06 04, 08:59)
Va į šituos siūlus žiūriu
Turėtų būti plonesni už hakelgarną, 50 g - 720 m (hakelgarno metražas tik 433 m)
Nežinau tik ar LT kas Anchor siūlais prekiauja Būt įdomu gyvai pasičiupinėt
Radau ir LT Bet tik internetu - štai
Gal pabandyt užsisakyti
Turėtų būti plonesni už hakelgarną, 50 g - 720 m (hakelgarno metražas tik 433 m)
Nežinau tik ar LT kas Anchor siūlais prekiauja Būt įdomu gyvai pasičiupinėt
Radau ir LT Bet tik internetu - štai
Gal pabandyt užsisakyti
Ta anchor etikete tai as tikrai kazkurioje parduotuveje maciau, kazkodel galvoju, kad ir siula zinau. Ar tik nebus vieni is tu, kurie labai ploni ir grazus, bet del silkinio pojucio sunkiai neriasi ir pagarinus praranda spalvos grozi. Gaila, esu vel ikalinta namuose, bet pabandysiu esant galimybei issiaiskinti
[quote=Lace,2012 06 04, 09:59]
Dar ir čia jais prekiauja
http://www.kasiulai....ulo-p-8672.html
Dar ir čia jais prekiauja
http://www.kasiulai....ulo-p-8672.html
QUOTE(Gelita @ 2012 06 04, 10:41)
čia gerokai storesni, tik gamintojas tas pats
Stebiu sita temute ir groziuos visu jusu darbais patyliukais... Pasakisku groziu prikuriate... Ir matant tokia tobulybe nekyla rankos pabandyt ka nors paciai, nes noris grazumynu kaip pas jus, o baisu kad iseis kaip pas mane bet gal kada "iki pensijos", kaip kazkas sake, ir pasirysiu.
O va del siuly Anchor tai galiu pasisakyt
Neriu is ju serveteles, tai visu pirma sios firmos tikrai yra labai skirtingo storio siulu. Storuju yra tiesiog maximos siulu lentynose, tik spalvu mazokas pasirinkimas.
O va plonuju tai tik viena karta esu macius kasiulai parduotuvej (gyvai), bet negaliu atsakyt, ar tikrai ten buvo tie, kur metrazas 720m
siuo metu neriu is 510m, tai man labai smagus siuliukai, bet kietoki. Nezinau, kaip gautus airiski motyvai... Gali kartais ir "stovet stacias" nerinys, jei kietai sunersit. Nors siaip man uz Hakelgarnus labiau patiko, nes atrodo maziau sukrus, lengviau valdyt nerini
Tai ieskancioms naujoviu visai rekomenduociau pabandyt ir tada pasidalint savo nuomone cia Labai lauksim
O va del siuly Anchor tai galiu pasisakyt
Neriu is ju serveteles, tai visu pirma sios firmos tikrai yra labai skirtingo storio siulu. Storuju yra tiesiog maximos siulu lentynose, tik spalvu mazokas pasirinkimas.
O va plonuju tai tik viena karta esu macius kasiulai parduotuvej (gyvai), bet negaliu atsakyt, ar tikrai ten buvo tie, kur metrazas 720m
siuo metu neriu is 510m, tai man labai smagus siuliukai, bet kietoki. Nezinau, kaip gautus airiski motyvai... Gali kartais ir "stovet stacias" nerinys, jei kietai sunersit. Nors siaip man uz Hakelgarnus labiau patiko, nes atrodo maziau sukrus, lengviau valdyt nerini
Tai ieskancioms naujoviu visai rekomenduociau pabandyt ir tada pasidalint savo nuomone cia Labai lauksim