Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Tura, uzsegimukas yra sukneles sone po pazastim ir virs klubu. Sijonuke ir yra. Kai tuo uzsiimsite, klauskite smile.gif rimciau, papasakosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 02 birželio 2012 - 14:50
Būčiau labai dėkinga, jei galėtumėt iš karto rimčiau. Užsegimus reikia numatyti iš anksto.

Ten turbūt per visą šoną knopkės yra g.gif gerai būtų konkrečiau, kad dviračio neišradinėt.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 06 02, 17:39)
Būčiau labai dėkinga, jei galėtumėt iš karto rimčiau. Užsegimus reikia numatyti iš anksto.

Ten turbūt per visą šoną knopkės yra g.gif gerai būtų konkrečiau, kad dviračio neišradinėt.

Taip, sone kur jus detumete uztrauktuka (tik uztrauktuko ilgio apie 15-20cm) ideti permatomi knopkiukai is audiniu parduotuves. Laiko jie puikiai, o nezinodamas nepamatysi niekada
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 06 01, 21:24)
Na turiu tik vienintele ir jus ja matete- ta kur skirta krikstynoms  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif ,
user posted image
palikau ja parduotuveje, geriau tegul zmones pasiziuri, nei liudnai spintoje sventes iki vasaros pabaigos lauks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Dabar porai savaiciu palikau ir sijonuka  ax.gif  ax.gif teks begt atsiimt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

mmmdia.... bigsmile.gif o as pro Casa Lana eidama vis ilendu ta suknute pasidziaugti....net siuliukus pradejau ziurineti, nors airisku mezgimu niekad nemezgiau....Suknele fantastiska...( Beje, kiek siuliuku jai isejo, jei visgi pasiryzciau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2012 06 03, 09:07)
mmmdia....  bigsmile.gif .( Beje, kiek siuliuku jai isejo, jei visgi pasiryzciau  blush2.gif )

aciu, pati visko mokiausi is zurnalu, interneto ir parduotuves vitrinos smile.gif, todel ir palikau tam, kad moterys galetu paciupineti, pavartyti (tikrai galite pardavejos nebijoti smile.gif, pasakykite, kad as leidziu), paziureti kaip nunerta. Kita savaite suknele jau keliaus namo, jai laikas praustis smile.gif, dar reikia kelias vieteles pataisyti ir pamusaliuka pasiuti. Kelioms dienoms palikau baltaji sijonuka....mano dydis 34-36, jei busite jau rimtai apgalvojusi motyvus ir daug neeksperimentuosite, tai 8 matkeliu suknelei uzteks. Merginos, tai kaip del siulu????? Vel pasilikti prie hakelgarn???? La Perla, Lace ir visos kitos smile.gif - laukiu atsakymo, nes rankos niezti, nervai ima...siandien dar pakentesiu, bet ryt......juk pirmadienis, laikas kibti i darbus
Atsakyti
kokios jus visos saunuoles, darbstuoles! as visi ilendu, nes negaliu atsigrozeti thumbup.gif Zaviuosi Lace kruopstumu ir nepaukimu pasroviui thumbup.gif
la Perla tai visi darbai kaip ir nikas - perlai thumbup.gif irgi labai savotiksi. JPE suknute turiu issisaugojus nuo pat pirmo karto kai parode lotuliukas.gif zavumelis. Dabar vis pastoviai ilendu pasiziuret kaip LM sekasi su savo grozybe ir tobulybe, kaip nulieta ant kuno thumbup.gif o cia dar nedrasute apsireiske thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

JPE, dėl siūlų nieko nepatarsiu, pati vis pasidairau kokių ploniukų, bet kol kas nieko geriau už Hakelgarn'ą neradau schmoll.gif Nors iš tiesų tai man jie truputį kietoki - taip standžiai susukti, o aš dar suneriu juos kietai, tai paskui nėrinys kampe stovėti gali hihihi.gif Kartais tai privalumas, bet būna, kad norisi minkštesnio unsure.gif Jau kartais audžiu mintį ką nors internetu užsisakyti rolleyes.gif

Dabar dukrai neriu iš lino suknytę (ne airišką) ir tokia man jo spalva graži. Mintis kirba, gal sau kažką airiško iš jo unsure.gif Bet truputį bijau, kad spalva nusiskalbs ir tas visas didelis darbas nueis veltui unsure.gif
Atsakyti
Va į šituos siūlus žiūriu unsure.gif

user posted image

Turėtų būti plonesni už hakelgarną, 50 g - 720 m (hakelgarno metražas tik 433 m)

Nežinau tik ar LT kas Anchor siūlais prekiauja unsure.gif Būt įdomu gyvai pasičiupinėt

Radau ir LT unsure.gif Bet tik internetu - štai

Gal pabandyt užsisakyti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 04 birželio 2012 - 09:10
QUOTE(Lace @ 2012 06 04, 08:59)
Va į šituos siūlus žiūriu  unsure.gif

user posted image

Turėtų būti plonesni už hakelgarną, 50 g - 720 m (hakelgarno metražas tik 433 m)

Nežinau tik ar LT kas Anchor siūlais prekiauja  unsure.gif Būt įdomu gyvai pasičiupinėt

Radau ir LT  unsure.gif Bet tik internetu - štai

Gal pabandyt užsisakyti  unsure.gif

Ta anchor etikete tai as tikrai kazkurioje parduotuveje maciau, kazkodel galvoju, kad ir siula zinau. Ar tik nebus vieni is tu, kurie labai ploni ir grazus, bet del silkinio pojucio sunkiai neriasi ir pagarinus praranda spalvos grozi. Gaila, esu vel ikalinta namuose, bet pabandysiu esant galimybei issiaiskinti
Atsakyti
[quote=Lace,2012 06 04, 09:59]
Va į šituos siūlus žiūriu unsure.gif

Dar ir čia jais prekiauja mirksiukas.gif
http://www.kasiulai....ulo-p-8672.html
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2012 06 04, 10:41)

čia gerokai storesni, tik gamintojas tas pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 04 birželio 2012 - 11:40
Stebiu sita temute ir groziuos visu jusu darbais patyliukais... Pasakisku groziu prikuriate... Ir matant tokia tobulybe nekyla rankos pabandyt ka nors paciai, nes noris grazumynu kaip pas jus, o baisu kad iseis kaip pas mane lotuliukas.gif bet gal kada "iki pensijos", kaip kazkas sake, ir pasirysiu.

O va del siuly Anchor tai galiu pasisakyt biggrin.gif
Neriu is ju serveteles, tai visu pirma sios firmos tikrai yra labai skirtingo storio siulu. Storuju yra tiesiog maximos siulu lentynose, tik spalvu mazokas pasirinkimas.
O va plonuju tai tik viena karta esu macius kasiulai parduotuvej (gyvai), bet negaliu atsakyt, ar tikrai ten buvo tie, kur metrazas 720m g.gif
siuo metu neriu is 510m, tai man labai smagus siuliukai, bet kietoki. Nezinau, kaip gautus airiski motyvai... Gali kartais ir "stovet stacias" nerinys, jei kietai sunersit. Nors siaip man uz Hakelgarnus labiau patiko, nes atrodo maziau sukrus, lengviau valdyt nerini smile.gif

Tai ieskancioms naujoviu visai rekomenduociau pabandyt ir tada pasidalint savo nuomone cia wink.gif Labai lauksim wink.gif
Atsakyti