Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Nagi, rodyk tą savo "ne visai tobulo grožio" paslėptąją blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na turiu tik vienintele ir jus ja matete- ta kur skirta krikstynoms mirksiukas.gif mirksiukas.gif ,
user posted image
palikau ja parduotuveje, geriau tegul zmones pasiziuri, nei liudnai spintoje sventes iki vasaros pabaigos lauks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Dabar porai savaiciu palikau ir sijonuka ax.gif ax.gif teks begt atsiimt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 01 birželio 2012 - 20:30
Man rodos ten kita buvo. Tavoji kaip suprantu iš plonų siūlų, ten buvo iš storokų siūlų.
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2012 06 01, 20:42)
Man rodos ten kita buvo. Tavoji kaip suprantu iš plonų siūlų, ten buvo iš storokų siūlų.

Kitos airiskai nertos sukneles ten nera schmoll.gif. Siuliukai, as manau, pakankamai ploni Hakelgarn 20 4u.gif Merginos, renkuosi siulus naujam savo kurinukui, ar esate bandziusios kazka kito plonesnio nei Hakelgarn bet irgi tvirto ir patikimo? O gal neriate is kokiu silkiniu??? Mano kaimyne nuostabiai grazius siuliukus rode (ale silkiukas) ji auskarus neria, tokie siek tiek blizgus, minksti (nors man tokie nerimui nepatinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif - esu absoliuti kietamezge), bet pabandziau, neriasi sunkokai, o kai issigarina, pakeicia spalva smarkiai.... mirksiukas.gif noreciau gal ko naujo, gal galite patarti??? Jau baigiu visas siulu parduotuves internete perziuret....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 01 birželio 2012 - 21:02
QUOTE(JPE @ 2012 06 01, 20:10)
Ta suknele Siauliu Casa Lanoj mano  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na, tai nupigino tavąją suknelę Casa Lana, jeigu tik nuo 1000lt siūlo mirksiukas.gif
permečiau akim rusaičių kainas, tai bliuzelė be rankovių 1000lt, ant petnešėlių - 700lt., o sijonai apie 1500-2000lt. Taigi, jeigu tavo suknelė ten kabo ir jie nuo 1000lt ją vertina, tai nelabai tada supranta žmonės šio darbo vertę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 06 01, 20:05)
na, tai nupigino tavąją suknelę Casa Lana, jeigu tik nuo 1000lt siūlo  mirksiukas.gif
permečiau akim rusaičių kainas, tai bliuzelė be rankovių 1000lt, ant petnešėlių - 700lt., o sijonai apie 1500-2000lt. Taigi, jeigu tavo suknelė ten kabo ir jie nuo 1000lt ją vertina, tai nelabai tada supranta žmonės šio darbo vertę  4u.gif

O kiek rubliais čia yra? Nes versti yra beprasmiška. Nes jei suknelė tūkstantis eurų, o verčiant 3500, tai skirtumas yra, pragyvenimo lygiai ir t.t ir t.t. biggrin.gif Kiekviena šalis prie savo rinkos prisitaiko. Na kas pirks suknę už 4000 lt lietuvoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 06 01, 21:05)
na, tai nupigino tavąją suknelę Casa Lana, jeigu tik nuo 1000lt siūlo  mirksiukas.gif
permečiau akim rusaičių kainas, tai bliuzelė be rankovių 1000lt, ant petnešėlių - 700lt., o sijonai apie 1500-2000lt. Taigi, jeigu tavo suknelė ten kabo ir jie nuo 1000lt ją vertina, tai nelabai tada supranta žmonės šio darbo vertę  4u.gif

Tai kad as pati pasakiau jog nuo "1000 i virsu" - taciau nereiskia, kad cia jos kaina lotuliukas.gif lotuliukas.gif , klause, ka zmonems pasakyti, jei atsiras norinciu pasiklausineti. Apie sijonuka irgi pasakiau "toki daryciau nuo 1000 i virsu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif, kai daiktas tik parduotuveje pastatytas sunku pasakyti tikslia kaina, ir cia jau daug kas priklauso, ka pasakys pardavejas, o zmones daznai klausia "na pvz. kiek galetu kainuoti??". Siuo metu neturiu galimybiu nerti kitiems zmonems- dabar viska bandau "ant saves", bet niekada nezinai, kas atsitiks gyvenime ir gali tekti pradeti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 01 birželio 2012 - 21:22
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 21:17)
O kiek rubliais čia yra? Nes versti yra beprasmiška. Nes jei suknelė tūkstantis eurų, o verčiant 3500, tai skirtumas yra, pragyvenimo lygiai ir t.t ir t.t.  biggrin.gif Kiekviena šalis prie savo rinkos prisitaiko. Na kas pirks suknę už 4000 lt lietuvoj  g.gif

jei gerai pamenu,tai 12000rub.be rankoviu,sijonas apie 30000rub.
Tai kaip Rusijoj pagal ju pragyvenimo lygi,nelabai ir isivaizduoju cia daug ar mazai g.gif
Atsakyti
Labryt.

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 17:07)
Turbūt vienintelė tokia tema belikus  unsure.gif

Ooo tai mes dinozaurės biggrin.gif

QUOTE(JPE @ 2012 06 01, 22:00)
Kitos airiskai nertos sukneles ten nera  schmoll.gif. Siuliukai, as manau, pakankamai ploni Hakelgarn 20  4u.gif            Merginos, renkuosi siulus naujam savo kurinukui, ar esate bandziusios kazka kito plonesnio nei Hakelgarn bet irgi tvirto ir patikimo? O gal neriate is kokiu silkiniu??? Mano kaimyne nuostabiai grazius siuliukus rode (ale silkiukas) ji auskarus neria, tokie siek tiek blizgus, minksti (nors man tokie nerimui nepatinka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - esu absoliuti kietamezge),  bet pabandziau, neriasi sunkokai, o kai issigarina, pakeicia spalva smarkiai.... mirksiukas.gif noreciau gal ko naujo, gal galite patarti??? Jau baigiu visas siulu parduotuves  internete perziuret....

Plonesnio nesu, Tiksliau netgi šių Hakelgarn nesu bandžiusi. Iš blizgių konstravau iš YarnArt Tulip siūlų. Atrodo jie gražiai, neriasi sunkokai, be proto slidūs, užsisuka, atrodo kietoki, bet po skalbimo suminkštėja. Jei airiškiems, tai visiškai netinka, nes visi siūlų galiukai lauk lenda.
Atsakyti
As tai provinciale, neriu is "Maxi"... blush2.gif Nes perku "blokais", kad nesiskirtu atspalviai, nebekyla rankos specialiai sau ieskot plonesniu... blush2.gif

JPE o nebus taip, kai tarkim pamatai tooooookio grozio batus, prieini, pakeli, pamatai kaina ir jie tampa tooookie negrazus... lotuliukas.gif Nes Jusu suknute nuostabi. wub.gif Bet kai moki zmogau pats siek tiek rakaliot, tokiu sumu neskirciau apredui... blush2.gif
Atsakyti
Užmečiau savo pimąjį airišką nėrinį. dabar šiaip neriu suknelę, ne airiškai. Bet galvoj vis tiek idėjos stovi ir noras grįžt prie jo yra. Bet vat turiu problemą-klausimą su jungimu.
Turiu pilnai motyvų. gal kelių truks, jei tankiau sudėsiu. Bandžiau sunert, tai tinkliukas labai negražus buvo. tada sujungiau tinginio būdu. Koks čia tinginio, jei bliuzelės priekis užėmė kažkur 40 valandų. Bet negražu schmoll.gif išardžiau. dabar liko brydės arba tiesiogiai sujungt. Aš darbelio nebijau, kantrybės turiu. Koks skirtumas kuo rankos užimtos-siuvinėjimu, nėrimu ar airišku. Bet vat ko nesuprantu. Kaip jūs tuos rūbelius, sujungtus brydėm arba tiesiogiai sujungus, užsimaunat. Juk jie netamprūs. ir nematau jokių užsegimų. Man konkrečiai rūpi bliuzelė su trumpom rankovytėm. ne švarkelis. kaip pvz. ilįst į tą baltą JPE suknelę? Toks rūbas aptemptas turi būti, ne maišas
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 02, 10:52)

JPE o nebus taip, kai tarkim pamatai tooooookio grozio batus, prieini, pakeli, pamatai kaina ir jie tampa tooookie negrazus...  lotuliukas.gif Nes Jusu suknute nuostabi.  wub.gif Bet kai moki zmogau pats siek tiek rakaliot, tokiu sumu neskirciau apredui...  blush2.gif

nea, tada ne batai tampa negražūs, o piniginė per lengva doh.gif lotuliukas.gif Tada padūsauji, kad esi ne to sluoksnio žmogus ir pastenkini niekuo irnesakyk.gif Nu ką padarysi, kad protelis išneša dirbti tik kokį mekai apmokamą darbelį biggrin.gif Ant savęs gi nepyksi - aplinka kalta lotuliukas.gif

Tura, užsegimas tikrai yra JPE suknytėj mirksiukas.gif
Atsakyti