Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 11:51)
Radau kokybiskesne foto...  blush2.gif

Va čia man jau geriau žiūrisi smile.gif

QUOTE(Lace @ 2012 06 01, 11:52)

P.S. o profės mūsų tarpe tai nei vienos nėra  schmoll.gif Visos čia daugiau ar mažiau pažengusios mėgėjos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš visai nepažengus netgi biggrin.gif
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 12:22)
padariau per 3 savaites

blink.gif blink.gif blink.gif

Aš gink Die nesikabinėju ir neieškau prie ko prikibt, jei darbas rodomas kaip užbaigtas, vadinasi autorei taip patinka ir tinka ir čia jos nuomonė tokia. Kaip LM sakė darysiu kaip man patinka pačiai ar kažkas tokio, Nuomones išklausyt visada verta, tiek geras, tiek blogas, o ką paskui su jom daryt, tai tik autorės reikalas. Gal į lentynėlę pasidėt sekančiam darbukui, o gal bėgt taisyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 14:37)
Aš gink Die nesikabinėju ir neieškau prie ko prikibt, jei darbas rodomas kaip užbaigtas, vadinasi autorei taip patinka ir tinka ir čia jos nuomonė tokia. Kaip LM sakė darysiu kaip man patinka pačiai ar kažkas tokio, Nuomones išklausyt visada verta, tiek geras, tiek blogas, o ką paskui su jom daryt, tai tik autorės reikalas. Gal į lentynėlę pasidėt sekančiam darbukui, o gal bėgt taisyt  biggrin.gif

hihihi.gif Kaip dar prieš tai buvo pasakyta - į nuomones įsiklausyti reikia, bet daryti, kaip širids liepia. Perfrazavau, ale mintis buvo tokia mirksiukas.gif blush2.gif biggrin.gif

Graži suknytė. Bet man ir tie darbeliai su didelėm skylėm nelabai ax.gif
Ir visvien tikiu ir neabejoju, kad puotoj buvot pati gražiausia thumbup.gif Nes ten knaisiotis dėl pernelyg didelių skylių ar pasitampiusių motyvų galėjo nebent stipriai pavydinčios hihihi.gif

Dėl darbo laiko atlikimo tik patyliu mega_shok.gif Pas mane nei vėžliuko, nei pagalbinio siūliuko nėra, o aš visvien knisuos ant vietos doh.gif
Tiesą sakant, kai pradėjau, net į galvą neatėjo apie tai. Vat, kai ėmiau landžiot čionais, tada supratau, kokia aš lepšė doh.gif Nieko, kitą kartą jau būsiu protingesnė ir mano motyvai bus apnerti didis.gif
Atsakyti
Nedrasute, man suknele labai patinka, o zinant, kad i zurnalus taip pat deda tuos "su skylutemis" tai jusiske tinka podiumui wub.gif wub.gif . Kvieciu visas "uzsislepusias" auksarankes kastis is po zemiu ir dziuginti mus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 13:00)
OI, taip tik atrodo. Kai kiekviena geliuka reik apeit vezliuku, rankytes moment prakiura. Tinkliukas "ras dva" ir yra.

Sakiau profem nerodysiu...  blush2.gif  Nu neiskenciau. Vat toki sssssssssedevra dariau. Tai nei airiskas, nei neairiskas....  blush2.gif

QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 13:51)
Radau kokybiskesne foto...  blush2.gif
Tarpelius uzpildysiu. Ka da nors... Nes reikejo vilktis i baliu, paskutine nakti baiginejau, soooti buvau...  blush2.gif

Nu duot šikinėn, kad slepi tokius grožius biggrin.gif Antroj foto daug gražiau atrodo, kur tarpeliai tinkleliu užpildyti, kai pakvėpuosi, užsipildysi ir kitus. Labai gražu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 14:37)
Aš gink Die nesikabinėju ir neieškau prie ko prikibt, jei darbas rodomas kaip užbaigtas, vadinasi autorei taip patinka ir tinka ir čia jos nuomonė tokia. Kaip LM sakė darysiu kaip man patinka pačiai ar kažkas tokio, Nuomones išklausyt visada verta, tiek geras, tiek blogas, o ką paskui su jom daryt, tai tik autorės reikalas. Gal į lentynėlę pasidėt sekančiam darbukui, o gal bėgt taisyt  biggrin.gif

Tai kad ir nesikabinejot. biggrin.gif
Visos dedam darbus laukdamos tiek pagyru, tiek kritikos. Bet abieju pelnytu. Nes pati megstu "ismyletus" darbus, negaliu ziuret i "greitukus".

Sita suknute pirmas mano airiskas/ne airiskas pameginimas. Taisymui padetas. Gal kai prireiks vel kur vilktis, nes dabar su kitom suknutem "poteriauju"... blush2.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 06 01, 15:05)
Dėl darbo laiko atlikimo tik patyliu mega_shok.gif Pas mane nei vėžliuko, nei pagalbinio siūliuko nėra, o aš visvien knisuos ant vietos  doh.gif 
Tiesą sakant, kai pradėjau, net į galvą neatėjo apie tai. Vat, kai ėmiau landžiot čionais, tada supratau, kokia aš lepšė  doh.gif  Nieko, kitą kartą jau būsiu protingesnė ir mano motyvai bus apnerti didis.gif

Viskas ateina su laiku. Ir nerimo greitis, ir taisymo minimumas. 4u.gif

QUOTE(Oragė @ 2012 06 01, 15:40)
Nu duot šikinėn, kad slepi tokius grožius  biggrin.gif Antroj foto daug gražiau atrodo, kur tarpeliai tinkleliu užpildyti, kai pakvėpuosi, užsipildysi ir kitus. Labai gražu  thumbup.gif  wub.gif

O tau, kaip nuosavam Petruskeviciui ir neparodziau galutinio varianto... blush2.gif Apsimoviau ir isejau... Nes rankoves tik paskutini vakara atsirado. Ne veltui neprasidedu su skubiais darbais. Ne mano nervams paskutines nakties rakalai... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 15:58)
O tau, kaip nuosavam Petruskeviciui ir neparodziau galutinio varianto...  blush2.gif Apsimoviau ir isejau... Nes rankoves tik paskutini vakara atsirado. Ne veltui neprasidedu su skubiais darbais. Ne mano nervams paskutines nakties rakalai...  blush2.gif

Ai irnesakyk.gif svarbu iš viso pasirodei. Žinau, kad auksines rankas turi, tai net neabejojau, kad ten bus GROŽIS. Ir neapsirikau biggrin.gif
Atsakyti
Rodykis drąsiai 4u.gif Nepažadu visada tik girti mirksiukas.gif Kartais reikia ir spyrio į užpakalį, ypač kai žinau, kad žmogus gali žymiai geriau. mirksiukas.gif Bet man patinka, kad čia merginos ne vien tik aikčioja ir giria, bet gali sulaukti ir konstruktyvios kritikos ar gerų patarimų thumbup.gif
Atsakyti
Turbūt vienintelė tokia tema belikus unsure.gif
Atsakyti
Šiauliuose Casa Lana parduotuvėje užklausiau kiek kainuotų suknelės nunerimas airiškais nėriniais. Ten jie turėjo vieną tokią sakyčiau nevisai tobulo grožio, pvz. Drasutės suknelė palyginus su tenykštė tai tikra fantastika thumbup.gif Tai va, jų suknelė kainuotų nuo 1000lt be siūlų. Ai,sakau, gal tada pati nusinarpliosiu, kada nors iki pensijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2012 06 01, 20:34)
Šiauliuose Casa Lana parduotuvėje užklausiau kiek kainuotų suknelės nunerimas airiškais nėriniais. Ten jie turėjo vieną tokią sakyčiau nevisai tobulo grožio, pvz. Drasutės suknelė palyginus su tenykštė tai tikra fantastika thumbup.gif  Tai va, jų suknelė kainuotų nuo 1000lt be siūlų.  Ai,sakau, gal tada pati nusinarpliosiu, kada nors iki pensijos mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

O man rankos nebekyla ką daryt - streikas oro uoste... unsure.gif Mums ryt lėktuvas unsure.gif Visi mano planai pabirtų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 01 birželio 2012 - 19:41
QUOTE(vilma Liu @ 2012 06 01, 19:34)
Šiauliuose Casa Lana parduotuvėje užklausiau kiek kainuotų suknelės nunerimas airiškais nėriniais. Ten jie turėjo vieną tokią sakyčiau nevisai tobulo grožio, pvz. Drasutės suknelė palyginus su tenykštė tai tikra fantastika thumbup.gif  Tai va, jų suknelė kainuotų nuo 1000lt be siūlų.  Ai,sakau, gal tada pati nusinarpliosiu, kada nors iki pensijos mirksiukas.gif

Ta suknele Siauliu Casa Lanoj mano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 06 01, 20:10)
Ta suknele Siauliu Casa Lanoj mano  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

parodyk kokia
Atsakyti