QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 14:37)
Aš gink Die nesikabinėju ir neieškau prie ko prikibt, jei darbas rodomas kaip užbaigtas, vadinasi autorei taip patinka ir tinka ir čia jos nuomonė tokia. Kaip LM sakė darysiu kaip man patinka pačiai ar kažkas tokio, Nuomones išklausyt visada verta, tiek geras, tiek blogas, o ką paskui su jom daryt, tai tik autorės reikalas. Gal į lentynėlę pasidėt sekančiam darbukui, o gal bėgt taisyt
Tai kad ir nesikabinejot.
Visos dedam darbus laukdamos tiek pagyru, tiek kritikos. Bet abieju pelnytu. Nes pati megstu "ismyletus" darbus, negaliu ziuret i "greitukus".
Sita suknute pirmas mano airiskas/ne airiskas pameginimas. Taisymui padetas. Gal kai prireiks vel kur vilktis, nes dabar su kitom suknutem "poteriauju"...
QUOTE(...little mary... @ 2012 06 01, 15:05)
Dėl darbo laiko atlikimo tik patyliu
Pas mane nei vėžliuko, nei pagalbinio siūliuko nėra, o aš visvien knisuos ant vietos
Tiesą sakant, kai pradėjau, net į galvą neatėjo apie tai. Vat, kai ėmiau landžiot čionais, tada supratau, kokia aš lepšė
Nieko, kitą kartą jau būsiu protingesnė ir mano motyvai bus apnerti
Viskas ateina su laiku. Ir nerimo greitis, ir taisymo minimumas.
QUOTE(Oragė @ 2012 06 01, 15:40)
Nu duot šikinėn, kad slepi tokius grožius
Antroj foto daug gražiau atrodo, kur tarpeliai tinkleliu užpildyti, kai pakvėpuosi, užsipildysi ir kitus. Labai gražu
O tau, kaip nuosavam Petruskeviciui ir neparodziau galutinio varianto...
Apsimoviau ir isejau... Nes rankoves tik paskutini vakara atsirado. Ne veltui neprasidedu su skubiais darbais. Ne mano nervams paskutines nakties rakalai...