Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

La Perla, kaip smagu aš irgi alytiškė smile.gif Tai jei jau pamatysiu tave kur mieste vilkinčią savo meno kūrinius tai jau tikrai užkalbinsiu ax.gif

Mąstau apie kažką panašaus į tavo ką tik baigtą šedevrą ir noriu paklausti patarimo kokius siūlus pirkti ir gal išduosi paslaptį kur tu siūlus perki: turrguj, Rojanoj?
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 06 01, 10:59)
drinks_cheers.gif

na, galiu pasakyti tiek: dirbdamas vienas - gali uzsidirbti atlyginima. Norint uzdirbti daugiau - reikia tureti komanda. Tai yra labai sunku. Jokiu budu negali nukenteti kokybe. As vienu metu nespejau su neriniais, tad radau neigalia moteri, kuriai pinigeliu labai reikejo, kad man nertu motyvus. Ji labai dziaugesi, pradzioj as irgi, bet... vis tas godumas ir noras uzsidirbti daugiau ir greiciau. Vienakart kai atsiemiau gelytes tai taip ir ismeciau visas. Tiesiog nebuciau galejusi atiduoti klientei darbo.
Norint uzsidirbti daug dirbant vienai - reikia ne vienus metus padirbeti del vardo, kuris veliau garantuotu dideli uzdarbi, dalyvauti parodose, kurti kolekcijas ir viska paskaiciavus investicijos laiko ir pinigu zaliavoms susidaro netgi labai nemazos.
Taip ir liekame ten, kur buvome smile.gif

šita mergina irgi viena pradėjo, tada samdė siuvėją, tada vadybininkę... Jo, žmonių visokių yra, bet su laiku atsirinkt galima. Svarbu noras būtų. Na ir visad reik tikėtis geriausio, bet nusiteikt viskam - pakilimų ir nuopolių neišvengsit niekur.
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 06 01, 10:07)
šita mergina irgi viena pradėjo, tada samdė siuvėją, tada vadybininkę... Jo, žmonių visokių yra, bet su laiku atsirinkt galima. Svarbu noras būtų. Na ir visad reik tikėtis geriausio, bet nusiteikt viskam - pakilimų ir nuopolių neišvengsit niekur.

drinks_cheers.gif Turint dideli nora, svajone - tikrai viskas pavyks smile.gif Tik musu lietuviskas kuklumas trukdo paprasyti didesnes kainos. Nors ne visoms, vakar nuvaziavau pasiimti pas siuveja sijono (ji man padare labai didele nuolaida del tam tikru priezasciu, nes siaip ima labai brangiai uz savo darba) ir sakau: kiek? sako tiek kiek sutarem, duotum daugiau tai paimciau ir pasakyciau aciu . Nesumojau ka atsakyt doh.gif

Eneja - smagu butu susitikti bigsmile.gif
siulus perku tik Rojanoj, siam svarkeliui pirkau priekiui DMC 20 mazesni kamuoliukai o nugarai DMC 10 didelius, tik su DMC 10 ziuret reikia nes baltos spalvos kodas kazkokie skaiciukai o ta kur pataikiau gelsvesne "blanc", bet jos jau pacios dabar zino tai pasakys kad pasiziuretum. Is esmes ta blanc irgi balta kai salia nera baltesnes...

Orage - man susivaideno kad tu rankoves irgi nersi paprastai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 01 birželio 2012 - 10:40
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 09:49)
Nu neistversiu parodysiu viena...

http://www.nerinys.l...nele-106781.htm

Bet paprastai klientei atrodo, kad cia tiek betruksta, pamanykit - tinkleli i viduri sumegzk ir gausi tvarkingesni daikta. Buvo ir grynai airisku, nenoriu rodyt... Ir ne diletanciu, o mezgeju, gyvenanciu is to...

Man tokio ir už dyką nereikia schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 10:04)
Man tie skylėti airiški visai nepatnka  schmoll.gif 
Kas čia yr, gėlytė + gėlytė + lapelis ir 2000 lt  biggrin.gif

OI, taip tik atrodo. Kai kiekviena geliuka reik apeit vezliuku, rankytes moment prakiura. Tinkliukas "ras dva" ir yra.

Sakiau profem nerodysiu... blush2.gif Nu neiskenciau. Vat toki sssssssssedevra dariau. Tai nei airiskas, nei neairiskas.... blush2.gif

user posted image

QUOTE(Oragė @ 2012 06 01, 10:10)
Na būtent šitas, visai tikiu, kad gali 500 lt kainuot. Nu toks biškį nepabaigtas man su tokio dydžio skylėm  ax.gif
Tai čia suprantu tas "popigiai" už 500 Lt. Sutvarkius skyles galėtų tempt keturženklei sumai. Dabar gi...

Man irgi atrodo nebaigtas. Bet buvo ir normaliu airisku uz tokia suma... Liudesys... verysad.gif
QUOTE(Lace @ 2012 06 01, 11:57)
Man tokio ir už dyką nereikia  schmoll.gif  biggrin.gif

Tai kai zinai, kas su kuom, matai skirtuma. O tulai moteriskutei atrodo, kad normalu tie 500 lt ir uz krapstaliuka...
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 11:00)
OI, taip tik atrodo. Kai kiekviena geliuka reik apeit vezliuku, rankytes moment prakiura. Tinkliukas "ras dva" ir yra.

Man tikrai taip neatrodo, prie kūdikiško dydžio gabaliuko knisaus laaabai ilgai biggrin.gif Dėl to kitam daryčiau tokį daiktą tik už padorią sumą. O sau su mielu noru biggrin.gif

Man tavo suknelėje taip pat norisi tarpukų užpildymo, brydėm, tinkleliu, bet kuo biggrin.gif Tiesiog man taip gražiau ir labai pakeičia vaizdą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 13:27)
Man tikrai taip neatrodo, prie kūdikiško dydžio gabaliuko knisaus laaabai ilgai  biggrin.gif Dėl to kitam daryčiau tokį daiktą tik už padorią sumą. O sau su mielu noru  biggrin.gif

Man tavo suknelėje taip pat norisi tarpukų užpildymo, brydėm, tinkleliu, bet kuo  biggrin.gif Tiesiog man taip gražiau ir labai pakeičia vaizdą  blush2.gif

Didieji tarpai tinkleliu uzpildyti, maziesiems tarpeliams naktu pritruko. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 06 01, 11:25)
Eneja - smagu butu susitikti  bigsmile.gif
siulus perku tik Rojanoj,

O kas čia žino - gal ir susitiksim kada mirksiukas.gif
Dėl siūlų spalvytės dar misliju, ar tai balta bus ar ne, dar nežinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 13:00)
Sakiau profem nerodysiu...  blush2.gif  Nu neiskenciau. Vat toki sssssssssedevra dariau. Tai nei airiskas, nei neairiskas....  blush2.gif

Rodyk rodyk, nesigėdyk smile.gif Sveikinu, daug kruopštaus darbelio čia įdėta wub.gif Labai graži suknytė, tik pritariu kitoms "airiukėms" ir man norisi, kad tarpeliai būtų užpildyti smile.gif
Atsakyti
Radau kokybiskesne foto... blush2.gif
user posted image

Tarpelius uzpildysiu. Ka da nors... Nes reikejo vilktis i baliu, paskutine nakti baiginejau, soooti buvau... blush2.gif
Atsakyti
Nedrąsute, man irgi norėtųsi tarpukų užpildymo, dar kai kur kliūna, kad kai kur elementai išsitampę keistom kryptim, to irgi nebūtų, jei viskas būtų sutvirtinta brydėm ar tinkliuku unsure.gif Bet čia jei ieškoti prie ko prisikabinti hihihi.gif o visumoj tai visai neblogai žiūrisi smile.gif

P.S. o profės mūsų tarpe tai nei vienos nėra schmoll.gif Visos čia daugiau ar mažiau pažengusios mėgėjos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nedrasute - bendras vaizdas labai grazus ax.gif o ieskant prie ko prikibti - visada galima rasti, tik kam to reikia? smile.gif
- taip, pripazistu, sujungtos detales brydemis ar tinkleliu atrodo tvarkingiau ir taip, kaip turi atrodyti "taisyklingi airiski neriniai", taciau... kas uzdraus padaryti savaip ir paeksperimentuoti?
- nuotraukos vaizdas tikrai ne visad atitinka realybe, tad tikiu kad naturoj atrodo dar graziau ir kad sulaukete daaaaug komplimentu, tiesa? mirksiukas.gif ir niekas baliuje prikises nosies neaiskino kad skylutes reikia uzpildyti tinkleliu, tiesa ?
Visi mate nuostabiu ranku darbo drabuziu pasipuosusia moteri smile.gif

Kita vertus - mes mezgejos tai ir matom mezginiuose tai, kas kitiems net i galva nesautu lotuliukas.gif
beje jusu tikrai nickas parinktas tinkamai, jei tokiu groziu nepasigyret anksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Dėkui merginos už pagyras ir paprotinimus.
Turint galvoj, kad padariau per 3 savaites, tai man nuo šitos jupelės bloga darės... doh.gif Bet iš tikrųjų baliuj jaučiaus vienintelė ir nepakartojama, visi alpo ir aikčiojo, nes ir šukuosena/makiažas bandram vaizdui daug duoda... blush2.gif
Atsakyti