Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

La Perla, gražu, man tikrai toks variantas daug geresnis atrodo už visą nertą kostiumėlį thumbup.gif

Apie kainas kalbat unsure.gif Aš turbūt suknelės ir už 2000 lt nemegzčiau unsure.gif Nu nebent jau visai prastai su pinigais būtų ir vaikams pieno neturėčiau už ką nupirkti unsure.gif

O tie minėti airiški nėriniai už 400-500 lt turbūt panašūs į airiškus kaip kivis į bulvę unsure.gif
Atsakyti
La Perla, nuostabus grožis 4u.gif Tiesiog dieviška wub.gif wub.gif wub.gif

JPE, aš irgi vis nuobodžiauju, tikiuosi per savaitgalį apsispręsiu ką naujo pradėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 31, 18:58)
aciu siuvejai, turiu visa kostiumeli jau  ax.gif

NE-REA-LU! wub.gif Nu šakės, kaip pavydu (gerąja prasme). Labai labai wub.gif

Jeimieste užmatysiu tavo švarkelį, nepyk, žinok pulsiu į atlapus ir čiupinėsiu. Neišsigąsk, jei kada kokia ciocia užpuls gatvėj tave, ten būsiu aš cool.gif lotuliukas.gif (nebent tu ne Vilniuj, tai negresia) biggrin.gif

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 31, 19:32)
799 doleriai....

949 eurai

Na čia, spėju, parduotuvinis antkainis dar koks 100 procentukų. Bet vis tiek, net jei ir taip, suknelė jau įskaitant siūlus ~1000 Lt. Hmmmm už tiek tikriausiai nerčiau biggrin.gif

Bet šiaip žiūriu, kad su savo boleruku draugei (čia bus jos gimtadieniui dovana) visai prabangią dovaną darau bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif (na įskaitant, kad tai pirmas mano airiškas ir kokybe dar man iki jūsų kaip "rakom do kitaja", kas muša vertę, bet vis tiek jau savo verte dovana normali gausis biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 01 birželio 2012 - 08:39
QUOTE(La Perla @ 2012 06 01, 08:25)

kiek jau tu pasistumejai? pasirodyk  ax.gif

vienintelis postūmis - persipjoviau pirštą - kairį smilių. Ir taip aš lėtapėdė, o dabar išvis pffff...

O ir tokie darba pas mus - atsikėlė mažas ir sako: "O tėtė daj biskutį dijba? Po to padijbs, pajvažiuos iš dajbuko ij tada važiuosim pas močiutę? Aš jau nojiu važiuot pas močiutę" doh.gif lotuliukas.gif Ir dar reik kažkaip jį įtikinėt iki rytojaus vakaro karsta.gif

Lace - kaip prisijuokiau iš pasakymo "kaip kivis į bulvę" thumbup.gif lotuliukas.gif

Aš tai bandyčiau ir kitam padaryt. ax.gif Bet tas kažkas tai mano mažoji sesytė rolleyes.gif
O dėl savęs - jau po poros mėnesių darbo sakiau, kad greitu laiku niekas manęs nepasmerktų antram tokiam žygiui, ale dabar jau mintyse kitas kūrinys dėliojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 06 01, 08:52)
La Perla, gražu, man tikrai toks variantas daug geresnis atrodo už visą nertą kostiumėlį thumbup.gif

Apie kainas kalbat unsure.gif Aš turbūt suknelės ir už 2000 lt nemegzčiau  unsure.gif Nu nebent jau visai prastai su pinigais būtų ir vaikams pieno neturėčiau už ką nupirkti unsure.gif

O tie minėti airiški nėriniai už 400-500 lt turbūt panašūs į airiškus kaip kivis į bulvę unsure.gif

Nu neistversiu parodysiu viena...

http://www.nerinys.l...nele-106781.htm

Bet paprastai klientei atrodo, kad cia tiek betruksta, pamanykit - tinkleli i viduri sumegzk ir gausi tvarkingesni daikta. Buvo ir grynai airisku, nenoriu rodyt... Ir ne diletanciu, o mezgeju, gyvenanciu is to...
Atsakyti
Man tie skylėti airiški visai nepatnka schmoll.gif
Kas čia yr, gėlytė + gėlytė + lapelis ir 2000 lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 31, 19:58)
aciu siuvejai, turiu visa kostiumeli jau  ax.gif

Ką šitoj temoj Madam iš Paryžiaus veikia? g.gif biggrin.gif
Pagirsiu, kai kvapą atgausiu...
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 09:49)
Nu neistversiu parodysiu viena...

http://www.nerinys.l...nele-106781.htm

Bet paprastai klientei atrodo, kad cia tiek betruksta, pamanykit - tinkleli i viduri sumegzk ir gausi tvarkingesni daikta. Buvo ir grynai airisku, nenoriu rodyt... Ir ne diletanciu, o mezgeju, gyvenanciu is to...

Na būtent šitas, visai tikiu, kad gali 500 lt kainuot. Nu toks biškį nepabaigtas man su tokio dydžio skylėm ax.gif

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 10:04)
Man tie skylėti airiški visai nepatnka  schmoll.gif 
Kas čia yr, gėlytė + gėlytė + lapelis ir 2000 lt  biggrin.gif

Tai čia suprantu tas "popigiai" už 500 Lt. Sutvarkius skyles galėtų tempt keturženklei sumai. Dabar gi...
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 06 01, 08:18)
La Perla, nuostabus grožis 4u.gif Tiesiog dieviška wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif
QUOTE(Oragė @ 2012 06 01, 08:36)
NE-REA-LU!  wub.gif Nu šakės, kaip pavydu (gerąja prasme). Labai labai  wub.gif

Jeimieste užmatysiu tavo švarkelį, nepyk, žinok pulsiu į atlapus ir čiupinėsiu. Neišsigąsk, jei kada kokia ciocia užpuls gatvėj tave, ten būsiu aš  cool.gif  lotuliukas.gif (nebent tu ne Vilniuj, tai negresia)  biggrin.gif

as Alytuje smile.gif Orage - tikrai bus nereali dovana , nedarei gelyciu ant rankoviu? wink.gif
QUOTE(dailele @ 2012 06 01, 09:05)
Ką šitoj temoj Madam iš Paryžiaus veikia?  g.gif   biggrin.gif
Pagirsiu, kai kvapą atgausiu...

aciu, jau pagyrei tokiu apibudinimu, nepamenu kuri mergaite rase kad dar reikia skrybeles su kaspinu, delninuke balta turiu ir tada jau galima butu ir i Royal Ascot zirgu lenktynes isipaisyti lotuliukas.gif ten visos skrybeletos damos susirenka smile.gif

del kainu uzsienio tinklapiuose: faktas kad jos uzdirba daugiau, bet reiketu ivertinti:
1. skirtinga pragyvenimo lygi
2. sugebejima uzsidirbti varda kokybiskais gaminiais
3. sugebejima sukurti ne tik darbo bet ir pasitenkinimo verte klientui (zmogui neidomu kiek tu darbo idejai, jam idomu tai, koki jis gaus pasitenkinima is to) cia jau as kaip rinkodaros vadove pasireiskiau ne kaip mezgeja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 01 birželio 2012 - 09:46
QUOTE(La Perla @ 2012 06 01, 10:46)

del kainu uzsienio tinklapiuose: faktas kad jos uzdirba daugiau, bet reiketu ivertinti:
1. skirtinga pragyvenimo lygi
2. sugebejima uzsidirbti varda kokybiskais gaminiais
3. sugebejima sukurti ne tik darbo bet ir pasitenkinimo verte klientui (zmogui neidomu kiek tu darbo idejai, jam idomu tai, koki jis gaus pasitenkinima is to) cia jau as kaip rinkodaros vadove pasireiskiau ne kaip mezgeja...

nemuškit, vėl išlįsiu biggrin.gif
va čia va lietuvaičių
kainytės ohoho. Ir nieko - perka, audinius konteineriais iš Italijos vežasi. O čia tik siuvinukai ir pradėjo nuo vienetinių darbelių. Taip kad daugumai iš jūsų tik drąsos ir noro užsidirbt te trūksta o galimybę tam jau turite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2012 06 01, 09:51)

drinks_cheers.gif

na, galiu pasakyti tiek: dirbdamas vienas - gali uzsidirbti atlyginima. Norint uzdirbti daugiau - reikia tureti komanda. Tai yra labai sunku. Jokiu budu negali nukenteti kokybe. As vienu metu nespejau su neriniais, tad radau neigalia moteri, kuriai pinigeliu labai reikejo, kad man nertu motyvus. Ji labai dziaugesi, pradzioj as irgi, bet... vis tas godumas ir noras uzsidirbti daugiau ir greiciau. Vienakart kai atsiemiau gelytes tai taip ir ismeciau visas. Tiesiog nebuciau galejusi atiduoti klientei darbo.
Norint uzsidirbti daug dirbant vienai - reikia ne vienus metus padirbeti del vardo, kuris veliau garantuotu dideli uzdarbi, dalyvauti parodose, kurti kolekcijas ir viska paskaiciavus investicijos laiko ir pinigu zaliavoms susidaro netgi labai nemazos.
Taip ir liekame ten, kur buvome smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 06 01, 10:46)
aciu smile.gif
as Alytuje smile.gif Orage - tikrai bus nereali dovana , nedarei gelyciu ant rankoviu? wink.gif

Oi, dar iki rankovių nepriėjau. Priekį kankinu, dar tik vieną pusę įpusėjau jungti. Antra pusė dar be motyvų. O rankoves, tai būtinai su gėlytėm darysiu, visas nėrinys toks, tai jei daryt kitokias rankoves visai iškristų iš bendro konteksto.
Atsakyti