La Perla, gražu, man tikrai toks variantas daug geresnis atrodo už visą nertą kostiumėlį
Apie kainas kalbat Aš turbūt suknelės ir už 2000 lt nemegzčiau Nu nebent jau visai prastai su pinigais būtų ir vaikams pieno neturėčiau už ką nupirkti
O tie minėti airiški nėriniai už 400-500 lt turbūt panašūs į airiškus kaip kivis į bulvę
La Perla, nuostabus grožis Tiesiog dieviška
JPE, aš irgi vis nuobodžiauju, tikiuosi per savaitgalį apsispręsiu ką naujo pradėti
JPE, aš irgi vis nuobodžiauju, tikiuosi per savaitgalį apsispręsiu ką naujo pradėti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 31, 18:58)
aciu siuvejai, turiu visa kostiumeli jau
NE-REA-LU! Nu šakės, kaip pavydu (gerąja prasme). Labai labai
Jeimieste užmatysiu tavo švarkelį, nepyk, žinok pulsiu į atlapus ir čiupinėsiu. Neišsigąsk, jei kada kokia ciocia užpuls gatvėj tave, ten būsiu aš (nebent tu ne Vilniuj, tai negresia)
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 31, 19:32)
Na čia, spėju, parduotuvinis antkainis dar koks 100 procentukų. Bet vis tiek, net jei ir taip, suknelė jau įskaitant siūlus ~1000 Lt. Hmmmm už tiek tikriausiai nerčiau
Bet šiaip žiūriu, kad su savo boleruku draugei (čia bus jos gimtadieniui dovana) visai prabangią dovaną darau (na įskaitant, kad tai pirmas mano airiškas ir kokybe dar man iki jūsų kaip "rakom do kitaja", kas muša vertę, bet vis tiek jau savo verte dovana normali gausis )
QUOTE(La Perla @ 2012 06 01, 08:25)
vienintelis postūmis - persipjoviau pirštą - kairį smilių. Ir taip aš lėtapėdė, o dabar išvis pffff...
O ir tokie darba pas mus - atsikėlė mažas ir sako: "O tėtė daj biskutį dijba? Po to padijbs, pajvažiuos iš dajbuko ij tada važiuosim pas močiutę? Aš jau nojiu važiuot pas močiutę" Ir dar reik kažkaip jį įtikinėt iki rytojaus vakaro
Lace - kaip prisijuokiau iš pasakymo "kaip kivis į bulvę"
Aš tai bandyčiau ir kitam padaryt. Bet tas kažkas tai mano mažoji sesytė
O dėl savęs - jau po poros mėnesių darbo sakiau, kad greitu laiku niekas manęs nepasmerktų antram tokiam žygiui, ale dabar jau mintyse kitas kūrinys dėliojasi
QUOTE(Lace @ 2012 06 01, 08:52)
La Perla, gražu, man tikrai toks variantas daug geresnis atrodo už visą nertą kostiumėlį
Apie kainas kalbat Aš turbūt suknelės ir už 2000 lt nemegzčiau Nu nebent jau visai prastai su pinigais būtų ir vaikams pieno neturėčiau už ką nupirkti
O tie minėti airiški nėriniai už 400-500 lt turbūt panašūs į airiškus kaip kivis į bulvę
Nu neistversiu parodysiu viena...
http://www.nerinys.l...nele-106781.htm
Bet paprastai klientei atrodo, kad cia tiek betruksta, pamanykit - tinkleli i viduri sumegzk ir gausi tvarkingesni daikta. Buvo ir grynai airisku, nenoriu rodyt... Ir ne diletanciu, o mezgeju, gyvenanciu is to...
Man tie skylėti airiški visai nepatnka
Kas čia yr, gėlytė + gėlytė + lapelis ir 2000 lt
QUOTE(La Perla @ 2012 05 31, 19:58)
aciu siuvejai, turiu visa kostiumeli jau
Ką šitoj temoj Madam iš Paryžiaus veikia?
Pagirsiu, kai kvapą atgausiu...
QUOTE(Nedrasute @ 2012 06 01, 09:49)
Nu neistversiu parodysiu viena...
Bet paprastai klientei atrodo, kad cia tiek betruksta, pamanykit - tinkleli i viduri sumegzk ir gausi tvarkingesni daikta. Buvo ir grynai airisku, nenoriu rodyt... Ir ne diletanciu, o mezgeju, gyvenanciu is to...
Na būtent šitas, visai tikiu, kad gali 500 lt kainuot. Nu toks biškį nepabaigtas man su tokio dydžio skylėm
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 06 01, 10:04)
Man tie skylėti airiški visai nepatnka
Tai čia suprantu tas "popigiai" už 500 Lt. Sutvarkius skyles galėtų tempt keturženklei sumai. Dabar gi...
QUOTE(Eneja @ 2012 06 01, 08:18)
aciu
QUOTE(Oragė @ 2012 06 01, 08:36)
NE-REA-LU! Nu šakės, kaip pavydu (gerąja prasme). Labai labai
Jeimieste užmatysiu tavo švarkelį, nepyk, žinok pulsiu į atlapus ir čiupinėsiu. Neišsigąsk, jei kada kokia ciocia užpuls gatvėj tave, ten būsiu aš (nebent tu ne Vilniuj, tai negresia)
as Alytuje Orage - tikrai bus nereali dovana , nedarei gelyciu ant rankoviu?
QUOTE(dailele @ 2012 06 01, 09:05)
aciu, jau pagyrei tokiu apibudinimu, nepamenu kuri mergaite rase kad dar reikia skrybeles su kaspinu, delninuke balta turiu ir tada jau galima butu ir i Royal Ascot zirgu lenktynes isipaisyti ten visos skrybeletos damos susirenka
del kainu uzsienio tinklapiuose: faktas kad jos uzdirba daugiau, bet reiketu ivertinti:
1. skirtinga pragyvenimo lygi
2. sugebejima uzsidirbti varda kokybiskais gaminiais
3. sugebejima sukurti ne tik darbo bet ir pasitenkinimo verte klientui (zmogui neidomu kiek tu darbo idejai, jam idomu tai, koki jis gaus pasitenkinima is to) cia jau as kaip rinkodaros vadove pasireiskiau ne kaip mezgeja...
QUOTE(La Perla @ 2012 06 01, 10:46)
del kainu uzsienio tinklapiuose: faktas kad jos uzdirba daugiau, bet reiketu ivertinti:
1. skirtinga pragyvenimo lygi
2. sugebejima uzsidirbti varda kokybiskais gaminiais
3. sugebejima sukurti ne tik darbo bet ir pasitenkinimo verte klientui (zmogui neidomu kiek tu darbo idejai, jam idomu tai, koki jis gaus pasitenkinima is to) cia jau as kaip rinkodaros vadove pasireiskiau ne kaip mezgeja...
nemuškit, vėl išlįsiu
va čia va lietuvaičių
kainytės ohoho. Ir nieko - perka, audinius konteineriais iš Italijos vežasi. O čia tik siuvinukai ir pradėjo nuo vienetinių darbelių. Taip kad daugumai iš jūsų tik drąsos ir noro užsidirbt te trūksta o galimybę tam jau turite
QUOTE(Stepė @ 2012 06 01, 09:51)
na, galiu pasakyti tiek: dirbdamas vienas - gali uzsidirbti atlyginima. Norint uzdirbti daugiau - reikia tureti komanda. Tai yra labai sunku. Jokiu budu negali nukenteti kokybe. As vienu metu nespejau su neriniais, tad radau neigalia moteri, kuriai pinigeliu labai reikejo, kad man nertu motyvus. Ji labai dziaugesi, pradzioj as irgi, bet... vis tas godumas ir noras uzsidirbti daugiau ir greiciau. Vienakart kai atsiemiau gelytes tai taip ir ismeciau visas. Tiesiog nebuciau galejusi atiduoti klientei darbo.
Norint uzsidirbti daug dirbant vienai - reikia ne vienus metus padirbeti del vardo, kuris veliau garantuotu dideli uzdarbi, dalyvauti parodose, kurti kolekcijas ir viska paskaiciavus investicijos laiko ir pinigu zaliavoms susidaro netgi labai nemazos.
Taip ir liekame ten, kur buvome
QUOTE(La Perla @ 2012 06 01, 10:46)
Oi, dar iki rankovių nepriėjau. Priekį kankinu, dar tik vieną pusę įpusėjau jungti. Antra pusė dar be motyvų. O rankoves, tai būtinai su gėlytėm darysiu, visas nėrinys toks, tai jei daryt kitokias rankoves visai iškristų iš bendro konteksto.