Aš, kai klausiau dėl nertos ilgos suknutės normaliuoju būdu, sulaukiau atsakymų variantų - nuo 900 iki ... Plius siūlai. Tai apie airišką bijau ką ir pasakyt. Tiesą sakant, tai buvo stiprus postūmis imtis darbo pačiai. Nes pagalvojau, kad geriau geras fotografas nei brangi suknelė - nes geras fotografas ir iš prasto modelio išlauš apygražį paveiksliuką. O vat brangi suknutė ir prastas modelis bei ne koks kipsas - derinys visvien ne koks bus
Žodžiu, nusilepezinau sau viršų už 50 LT ir baisiai dabar sėdžiu apsipatenkinus - apačią jau visvien kaip nors išstenėsim
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 31, 18:28)
Aš, kai klausiau dėl nertos ilgos suknutės normaliuoju būdu, sulaukiau atsakymų variantų - nuo 900 iki ... Plius siūlai. Tai apie airišką bijau ką ir pasakyt. Tiesą sakant, tai buvo stiprus postūmis imtis darbo pačiai. Nes pagalvojau, kad geriau geras fotografas nei brangi suknelė - nes geras fotografas ir iš prasto modelio išlauš apygražį paveiksliuką. O vat brangi suknutė ir prastas modelis bei ne koks kipsas - derinys visvien ne koks bus
Žodžiu, nusilepezinau sau viršų už 50 LT ir baisiai dabar sėdžiu apsipatenkinus - apačią jau visvien kaip nors išstenėsim
Ooo, tai aš čia "nusipiginau".
QUOTE(Oragė @ 2012 05 31, 18:31)
Ooo, tai aš čia "nusipiginau".
Nu kad ir kaip gaila butu, ko gero nea...
Neseniai paklausinejau mergaiciu kiek ima uz airiskus, buvau lengvam soke. 400 - 500 lt... Aisku nerinys "neismyletas", niekas tokiom nesamonem, kaip "vezlio" zingsnelis neuzsiima, bet visvien kazkaip...
aciu siuvejai, turiu visa kostiumeli jau
Mano suknele "staigiai" pasiule nupirkti uz 1100Lt, bet sitos parduoti nenoriu ir nesiruosiu, o ten reikejo, kad butu uz 2.5sav (tai per ta laika padaryti iseitu sunkiai). Siaip manau airiskai turetu buti nuo 1000Lt su siulais, o paskui kuo sudetingiau ir ilgiau, tuo daugiau. Nes atlikimas ir nunerimas, ir apnerimas, ir sujungimas kiekvienos darbstuoles yra tikrai skirtingas. Net atmintinai mokedama ta savo pilnavidure gelyte su visu viduriuko nunerimu ir prisiuvimu darau 50min (o saves leta nereja nelaikau )
La Perla, nu zodziu- nuostabu kaip greitai kaip grybas po lietaus is tiesu atrodo labai graziai. IR MAN YPAC PATINKA, kad kostiumelis visas baltas. Is kur emete tuos savo motyvus svarkeliui? Mano galvoje jau bresta rimta didele nauja ideja
La Perla, nu zodziu- nuostabu kaip greitai kaip grybas po lietaus is tiesu atrodo labai graziai. IR MAN YPAC PATINKA, kad kostiumelis visas baltas. Is kur emete tuos savo motyvus svarkeliui? Mano galvoje jau bresta rimta didele nauja ideja
aciu, JPE, as pati jauciuosi ziauriai patogiai ir smagiai o dar kaip tycia siuveja turejo tokio storo trikotazo gruobleto, na foto nesimato bet jis ziaaaauriai tinka prie mano kostiumelio nugaros fakturos. o motyvus as neriau is galvos, dazniausiai pynute 50 akiu tada apneriu ja (kaip tu kelis siulus) tada uzrietimuka ir arba vien stulpeliais dvi eiles ir vezlio zingsniu (tai tankus) arba stulpelis, dvi akutes, stulpelis o sekancioj eilej i tarpukus: stulpelis be uzmetimo, pusinis stulpelis, du stulpeliai su uzmetimu, pusinis ir be uzmetimo.
tai cia tie riesti a la "paisley" rastelis. Jei gelyciu ar sakeliu reikia tai irgi galesiu aprasyti
tai cia tie riesti a la "paisley" rastelis. Jei gelyciu ar sakeliu reikia tai irgi galesiu aprasyti
QUOTE(Oragė @ 2012 05 31, 16:15)
Reiktų eiti į skelbimus rankdarbių, ten mezga pagal užsakymus.
nuosavas, neįkainojamas. O šiaip tikrai smalsu "kokias babkes" ant savęs nešiojam a? Padiskutuojam? Mano galva suknutės nėrimas airiškai (na priklausomai nuo dydžio sudėtingumo ir pan.) galėtų kainuot 500-800-xxxx Lt
nuosavas, neįkainojamas. O šiaip tikrai smalsu "kokias babkes" ant savęs nešiojam a? Padiskutuojam? Mano galva suknutės nėrimas airiškai (na priklausomai nuo dydžio sudėtingumo ir pan.) galėtų kainuot 500-800-xxxx Lt
Jooo.... Aš ai pasakau kad suknelė kainuos daugiau nei 100 svarų akis gal iškabint Sorry, už dyką pati pasidaryk
O kai pažiūri kiek airiška nerta vestuvinė suknė kainuoja amerikėj 1000 eurukų Už tokius pinigus dirbčiau tikrai
La Perla, ar švarkiukas tikrai gelsvesnis, ar tik man taip rodo
Papildyta:
799 doleriai....
949 eurai
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 31, 18:32)
rodo bet jei ir butu siek tiek gelsvesnis - tikrai neimciau i galva... ir tikrai neieskociau adatos sieno kupetoj
kaina kainom, bet kai manes paklause ar nunerciau vestuvine suknute iki keliu per dvi savaites airiskais neriniais tai akis ispuciau tikriausiai nemezgantiems atrodo kad tai greitas darbelis ir kaina uzkelta kaip "uz pirktini"
be 1000 Lt net nepradeciau.
Na, čia tą neseniai rodytą nuostabų baltą sijoną (labai tingiu žiūrėt, kurios... ) MB įvertino "na, kokie 2000 Lt". Žinoma, jis žino, kaip atrodo tokių daiktų gamybos procesas
Vajeee, aciu jusiskis tikras ekspertas , kai mano drauges ji paziurejo, maniskis pasake, kad 1500 ir leis man toki nert (nes jis pamaste, kad antra jau tikrai greiciau padaryciau ) jis pas mane irgi tokio darbo zinovas oi, jei jus jo paklaustumet apie mano darbus, tai tiek isgirstumet, kad is juoko pilvai plystu, nes komentuoja mano nerimo ir siuvimo procesa jis nerealiai La Perla, aciu, tu riestu man reikia kazkada buvo kazkuri idejusi schemuciu, bet as aisku neissisaugojau, o dabar neberandu kur....dvi dienas prasedejau be darbo- ne, ryt imuosi naujos veiklos. Sikart bandysiu su ryskiai melyna spalva zaisti
Kad prabangiai dabar pasijaučiau Papasakojau apie kainas MB, tai sakė - maladiec lietuvaitės: už tokią kainą ir su tokio grožio suknele moteris turėtų jaustis labai jau nupigintai (pinigine prasme). Sakė, tiek, kiek aš čia privargstu, tai jis įvertino 5000
La Perla, tikrai labai gražu Man ir patinka, kad viskas taip balta
La Perla, tikrai labai gražu Man ir patinka, kad viskas taip balta
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 31, 20:57)
aciu svarbiausia kad as pati jauciuosi: patogiai, stilingai ir laaabai moteriskai tad sis kostiumelis tikrai negules spintoj kaip dauguma kitu suknuciu kurias esu "pasigaminusi".
kiek jau tu pasistumejai? pasirodyk