Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 22:20)

Už kantrybę ir užsibrėžto tikslo siekimą 10 balų 4u.gif
Kitas darbas bus geresnis ir tinklelis suvienodės. Tik daug daug sunerto siųlo sulygina tarpelius ir stulpelius.
Atsakyti
Aš su klausimu ax.gif Kaip manot - man rankovytes pailgint viena gėlyte ar neverta? g.gif Bandžiau išlygint - iškart ranka kaip nukirsta atrodo, tai išardžiau greituoju būdu. Dabar galvoju, ar reiktų užleist šiek tiek ant peties? g.gif

Štai - vieną šiek tiek pailginau - įdėjau mažesnes gėlytes, kad labiau priglustų mastau.gif
http://s019.radikal....a95db503b50.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 31 gegužės 2012 - 09:52
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 31, 10:35)
Aš su klausimu  ax.gif  Kaip manot - man rankovytes pailgint viena gėlyte ar neverta?  g.gif  Bandžiau išlygint - iškart ranka kaip nukirsta atrodo, tai išardžiau greituoju būdu. Dabar galvoju, ar reiktų užleist šiek tiek ant peties?  g.gif

Štai  - vieną šiek tiek pailginau - įdėjau mažesnes gėlytes, kad labiau priglustų mastau.gif

Man gražiau kairėj pusėj žiūrisi (tavo dešinė ranka), taip išbaigčiau atrodo. O nenorit pabandyt kraštelį ne dygliuotą padaryti, o užpildyti tuos tarpelius pusinėm gėlytėm?
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 31, 08:35)
Aš su klausimu  ax.gif  Kaip manot - man rankovytes pailgint viena gėlyte ar neverta?  g.gif  Bandžiau išlygint - iškart ranka kaip nukirsta atrodo, tai išardžiau greituoju būdu. Dabar galvoju, ar reiktų užleist šiek tiek ant peties?  g.gif

Štai  - vieną šiek tiek pailginau - įdėjau mažesnes gėlytes, kad labiau priglustų mastau.gif

Man norėtųsi, kad tos rankovės nebūtų tokios išlindusios, gražiau kai prigludusios prie peties g.gif

O neina tau jų pusinių padaryt į tuos tarpus? o po to apnert lygiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 31 gegužės 2012 - 10:28
o man didelio akivaizdaus skirtumo nesimato, tokio kad butu WOW toj pusej graziau !! graziai ir taip ir taip, taip kad, kaip tau paciai smagiau taip ir daryk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2012 05 31, 11:17)
Man gražiau kairėj pusėj žiūrisi (tavo dešinė ranka), taip išbaigčiau atrodo. O nenorit pabandyt kraštelį ne dygliuotą padaryti, o užpildyti tuos tarpelius pusinėm gėlytėm?

aš buvau užpildžius, bet išėmiau - visiškai vaizdas ne tas schmoll.gif Sakau, lyg ranką būtų perpjovė kas doh.gif

O dėl to statumo - finale jo neturėtų būti. Dabar kaip tik tuo užsiimu unsure.gif unsure.gif Turėtų priglust gėliukai prie peties mastau.gif
Atsakyti
Enėja, jau čia tau merginos visokių gerų patarimų davė, nebesikartosiu. mirksiukas.gif O kaip pirmas darbelis - net labai neblogas thumbup.gif Ir šiaip pasidžiaugsiu tavo pirmaja pergale - šaunuolė, kad įveikei, smagu, kad noro toliau daryti neatmušė thumbup.gif Bus smagu stebėti tolimesnę kelionę tobulumo link mirksiukas.gif

LM, aš tai šiuo atveju nežinau ką patarti, man kaip ir La Perlai, kažkokio esminio skirtumo nesimato unsure.gif
Atsakyti
Darau, kaip man pačiai patogiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 31, 15:27)
Enėja, jau čia tau merginos visokių gerų patarimų davė, nebesikartosiu.  mirksiukas.gif O kaip pirmas darbelis - net labai neblogas thumbup.gif   Ir šiaip pasidžiaugsiu tavo pirmaja pergale - šaunuolė, kad įveikei, smagu, kad noro toliau daryti neatmušė thumbup.gif Bus smagu stebėti tolimesnę kelionę tobulumo link mirksiukas.gif

Ačiū, dailele ax.gif
Ačiū, Lace ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eneja: 31 gegužės 2012 - 15:25
Sakykit kiek maždaug kainuoja suknelės iki kelių su airiškais nėriniais nunerimas?
Atsakyti
Aha, man irgi kainą būtų įdomu sužinoti, kad greičiau nebaigtus pabaigčiau ir eičiau daryt, nes niekada neįpirkčiau tokios blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2012 05 31, 16:29)
Sakykit kiek maždaug kainuoja suknelės iki kelių su airiškais nėriniais nunerimas?

Reiktų eiti į skelbimus rankdarbių, ten mezga pagal užsakymus.

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 31, 18:07)
Aha, man irgi kainą būtų įdomu sužinoti, kad greičiau nebaigtus pabaigčiau ir eičiau daryt, nes niekada neįpirkčiau tokios  blink.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif nuosavas, neįkainojamas. O šiaip tikrai smalsu "kokias babkes" ant savęs nešiojam a? Padiskutuojam? Mano galva suknutės nėrimas airiškai (na priklausomai nuo dydžio sudėtingumo ir pan.) galėtų kainuot 500-800-xxxx Lt g.gif
Atsakyti