Už kantrybę ir užsibrėžto tikslo siekimą 10 balų Kitas darbas bus geresnis ir tinklelis suvienodės. Tik daug daug sunerto siųlo sulygina tarpelius ir stulpelius.
Aš su klausimu Kaip manot - man rankovytes pailgint viena gėlyte ar neverta? Bandžiau išlygint - iškart ranka kaip nukirsta atrodo, tai išardžiau greituoju būdu. Dabar galvoju, ar reiktų užleist šiek tiek ant peties?
Aš su klausimu Kaip manot - man rankovytes pailgint viena gėlyte ar neverta? Bandžiau išlygint - iškart ranka kaip nukirsta atrodo, tai išardžiau greituoju būdu. Dabar galvoju, ar reiktų užleist šiek tiek ant peties?
Man gražiau kairėj pusėj žiūrisi (tavo dešinė ranka), taip išbaigčiau atrodo. O nenorit pabandyt kraštelį ne dygliuotą padaryti, o užpildyti tuos tarpelius pusinėm gėlytėm?
o man didelio akivaizdaus skirtumo nesimato, tokio kad butu WOW toj pusej graziau !! graziai ir taip ir taip, taip kad, kaip tau paciai smagiau taip ir daryk
Man gražiau kairėj pusėj žiūrisi (tavo dešinė ranka), taip išbaigčiau atrodo. O nenorit pabandyt kraštelį ne dygliuotą padaryti, o užpildyti tuos tarpelius pusinėm gėlytėm?
Enėja, jau čia tau merginos visokių gerų patarimų davė, nebesikartosiu. O kaip pirmas darbelis - net labai neblogas Ir šiaip pasidžiaugsiu tavo pirmaja pergale - šaunuolė, kad įveikei, smagu, kad noro toliau daryti neatmušė Bus smagu stebėti tolimesnę kelionę tobulumo link
LM, aš tai šiuo atveju nežinau ką patarti, man kaip ir La Perlai, kažkokio esminio skirtumo nesimato
Kai nori - ieškai kelio, kai nenori - priežasties...
Enėja, jau čia tau merginos visokių gerų patarimų davė, nebesikartosiu. O kaip pirmas darbelis - net labai neblogas Ir šiaip pasidžiaugsiu tavo pirmaja pergale - šaunuolė, kad įveikei, smagu, kad noro toliau daryti neatmušė Bus smagu stebėti tolimesnę kelionę tobulumo link
nuosavas, neįkainojamas. O šiaip tikrai smalsu "kokias babkes" ant savęs nešiojam a? Padiskutuojam? Mano galva suknutės nėrimas airiškai (na priklausomai nuo dydžio sudėtingumo ir pan.) galėtų kainuot 500-800-xxxx Lt