Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 21:08)
http://www.radikal.ru/action.aspx#

Dabar gal rodys,ot priteršiu aš čia eterį doh.gif

schmoll.gif užkrauna rusiška tinklalapį ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 21:08)
http://www.radikal.ru/action.aspx#

Dabar gal rodys,ot priteršiu aš čia eterį doh.gif

Nerodo verysad.gif

Pabandyk tą nuotrauką, kur įkėlei į fotki.com paspausti dešinį pelės klavišą, tada pasirenki properties, nukopijuoji adresą (adress), pareini čia SMe į savo žinutę, spaudi viršutinėj eilutėj "IMG", iššoks langelis į jį "paste" nukopijuotą adresą ir paskelbi žinutę. Turėtų rodyt.

Laukiu išsižiojus bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Na va, dabar visai kitas reikalas. Užskaitau biggrin.gif 4u.gif Smagiai atrodo gėlytės. Kur rankovių gėlytės prie tinklelio, aš dar pildyčiau tinkleliu tuos tarpelius (čia mano skoniui, į jį galima ir nekreipt dėmesiaus). Kaip pirmas darbas, padirbėjai šauniai 4u.gif . Smalsu dar būtų ir priekį paveizot ax.gif
Atsakyti
Jei tai pirmas darbelis, tai jis tikrai pavykes, as pvz. niekaip tinklelio neisnerciau, vadinasi jus jau mokate daug daugiau uz mane lotuliukas.gif . Airiski neriniai man patinka ne tik del to, kad vercia dirbti kruopsciai, uzsispyrusiai ir nuosekliai, bet ir tuo, kad kiekvienas paskesnis darbelis zymiai geresnis uz anksciau buvusi cool.gif . Tad siulau sio pomegio neuzmesti ir "arti platesnes dirvas"
Atsakyti
user posted image

Štai ir priekis... Dar kartą atsiprašau už priterštą eterį,niekaip nesugebėjau įkelti foto, nes niekada jų nekėliau doh.gif
Atsakyti
O priekis kur? ax.gif
Užskaitom thumbup.gif Tik aš ir tarpukus ant rankovių, kur gėlytės, dar pildyčiau blush2.gif Man ir taip gražiau būtų blush2.gif
Šauniai padirbėjai bigsmile.gif
Atsakyti
Turbut esate netolygiai apsivilkus... Bet man noretusi, kad ant petuku butu siek tiek placiau...nezinau ka pasakys kitos....palaukim ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dešinėj pusėj kažkur virš trečios gėlytės nuo apačios krenta į akis (bent man) tarpelis didesnis - gal ten kokią brydutę įtupdytum? g.gif

Aš tai vis žiūriu ir stebiuosi - ir iš kur pas žmones tiek kantrybės? thumbup.gif

Gėlytės ir spalva - man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Labai labai ačiū širdingai už visas pastabas ir pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai visoms Jums pritariu yra daug klaidų, bandysiu dar pataisyti... Ech pagaliau tebūnie jau koks yra, saugosiu jį kaip istorinį įvykį lotuliukas.gif , nes prieš pradedant nebuvau tikra, kad jį baigsiu,abejojau ar užteks kantrybės doh.gif Pasirodo užteko drinks_cheers.gif
Na, o dabar galvoju ką čia naujo pradėjus mastau.gif Reiks ieškoti ką nors interneto platybėse smile.gif Nes kaip reikalas "užkabino" mane šis nėrimas ax.gif
Atsakyti
Eneja - ziurisi labai graziai, isskyrus rankoves, mano pora patarimu butu tokiu: nunerti keleta gelyciu ir retais tarpais "patupdyti" ant rankoviu (prisiuti tiesiog), gali pabandyti kokia viena nusinerus pabandyti, matysi ar grazu ar ne. nugarinej dalyje net ant siuliu rankoviu gelytes krasciuka galime ir reiktu lipdyti. nerinys gausis vientisesnis.
antras patarimas: visus krasciukus keleta kartu apeiti ratu stulpeliais be uzmetimo ir uzbaigima tvarkinga padaryti. O siaip - lenkiu galva, saunuole, pirmas darbelis labai vykes, o kuo toliau - tuo bus geriau drinks_cheers.gif pagarba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 31 gegužės 2012 - 07:26
Ačiū, La Perla 4u.gif ax.gif Tikrai pasitaisysiu ateity, labai stengsiuosi blush2.gif
Atsakyti