Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 05 29, 09:52)
na, kas dabar liko is nerianciu? prisiduokit  ax.gif
LM ar daug pasistumejai?  ax.gif
as jau susigalvojau sekanti projektuka: ta palaidine kur buvau idejus foto juoda (siuta) su sijoneliu bet tai jau nebus airiski, man po airisku reikia pailseti visada  lotuliukas.gif

Prisiduodu smile.gif Jau baigiau savo airišką bolero, tik reik prisiruošti nufotkinti ir įkelti Jums pasirodyti blush2.gif Labai nedrįstu...Bet pasirodysiu. Na o dabar aš taip sakant kūrybiniuose apmąstymuose ką toliau veikti, ką pradėti nerti smile.gif
Ir man kyla mintys trumpam nuo airiškų pailsėti, bet vis dar neapsisprendžiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eneja: 30 gegužės 2012 - 13:08
QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 13:07)
Prisiduodu smile.gif

na? bigsmile.gif bigsmile.gif
rodyk gi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 14:07)
Prisiduodu smile.gif Jau baigiau savo airišką bolero, tik reik prisiruošti nufotkinti ir įkelti Jums pasirodyti blush2.gif Labai nedrįstu...Bet pasirodysiu. Na o dabar aš taip sakant kūrybiniuose apmąstymuose ką toliau veikti, ką pradėti nerti smile.gif
Ir man kyla mintys trumpam nuo airiškų pailsėti, bet vis dar neapsisprendžiu...

Tokių prisidavimų neužskaitom schmoll.gif schmoll.gif Prašom su detalia vaizdine medžiaga - ir iš arčiau, ir iš toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip taip būtinai, kantrybės mergaitės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 14:53)
Taip taip būtinai, kantrybės mergaitės ax.gif

tai kad kantrybe jau airiskus nerdamos iseikvojom biggrin.gif
Atsakyti
Jau sakiau, rasiu, o dar nėra schmoll.gif g.gif Tai kur foto? unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai prašau pagalbos dabar, o kaip įkelti foto į čia? Niekada nekėlus, nežinau verysad.gif
Atsakyti
Laukiu biggrin.gif
Atsakyti
http://public.fotki....4769.html#media

Na, "airiukės" pristatau Jūsų teismui doh.gif Tai pirmas mano airiškas nėrinys, pirmas blynas ir žinoma "pasvilęs". Ką tik baigtas, nelygintas, prieky susegtas su "žiogeliu", čia turbūt kokią įmantrią sagą dėsiu, dar nežinau. Priekis jungtas brydėmis,nugara - tinkleliu. Na drąsu sakysit, bet kai pirmam kartui tai manau "užskaitysit". Siūlai Daphne 100 proc. medvilnė. Ateity pažadu stropiai mokytis iš Jūsų ir tikiuosi rodytis jau kokybiškesniais darbeliais blush2.gif
Dar kartą širdingai dėkoju Jums už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Praso slaptazodzio, o as jau labai nerimauju
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 30, 20:55)
http://public.fotki....4769.html#media

Na, "airiukės" pristatau Jūsų teismui doh.gif  Tai pirmas mano airiškas nėrinys, pirmas blynas ir žinoma "pasvilęs". Ką tik baigtas, nelygintas, prieky susegtas su "žiogeliu", čia turbūt  kokią įmantrią sagą dėsiu, dar nežinau. Priekis jungtas brydėmis,nugara - tinkleliu. Na drąsu sakysit, bet kai pirmam kartui tai manau "užskaitysit". Siūlai Daphne 100 proc. medvilnė. Ateity pažadu stropiai mokytis iš Jūsų ir tikiuosi rodytis jau kokybiškesniais darbeliais blush2.gif
Dar kartą širdingai dėkoju Jums už patarimus 4u.gif

Smalsu būtų pamatyti, bet prašo slaptažodžio g.gif
Atsakyti
http://www.radikal.ru/action.aspx#

Dabar gal rodys,ot priteršiu aš čia eterį doh.gif
Atsakyti