Ta pačiausia nuotaka sėdi atsipūtus jau pusvalandis ir darbų nesiima Nu, gyvenu jau ant lagaminų, tai rankos nebekyla niekam. O tuo pačiu ir laikas slenka vėžliškai, nes be darbo sėdžiu
Aš žinau, tikrai žinau, kad tai būtų puikus variantas, nu, bet man taip nelimpa prie dūšios, nors tu ką Grįšiu, eisiu pas siuvėją, tada gal ką išspausim bendrom jėgom. Nes pati siūti nemoku. O kaip gaila
QUOTE(dailele @ 2012 05 30, 08:13)
La Perla turiu pripažinti, kai pamačiau atskiras detales suabejojau ar tikrai iš tokių gabalų gausis tobulas daiktas Labai džiaugiuosi, kad klydau
o kas su tais gabalais negerai buvo? rezk tiesiai
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 30, 08:20)
PAmečiau Airiukes Kai FB pamačiau kažką panašaus, ką LaPerla gamino, nutariau paieškot kame reikalas Ir neapsirikau.
LaPerla švarkiukas
LaPerla švarkiukas
tai galetumem ir "susidraugauti" FB tu mane jau zinai, tai kviesk
QUOTE(La Perla @ 2012 05 30, 10:40)
o kas su tais gabalais negerai buvo? rezk tiesiai
Vat ir nežinau kas. Čia kaip su daina, lyg ir melodija nieko ir balsas geras, o nelimpa ir viskas. Kažkaip gal makaliošės per daug atrodė ir, manau, jei ir nugara būtų ne lygaus rašto o airiška jau būtų per saldu. Kaip medus: vienas šaukštelis skanu, o nuo puodo ir susirgt galima
QUOTE(dailele @ 2012 05 30, 09:23)
matai, o as esu 100 procentu isitikinusi kad dar ir nugara padarius airiskai atrodytu nerealiai graziai tik tiek kad patingejau, o dar kai buvau sumasciusi nerti ir sijona, norejosi kad "sususauktu" abi kostiumelio dalys del to ta nugara lygia dariau
o siaip del skonio - niekad nesiginciju ir net nediskutuoju, nes kiekviena ji turim savo
na ir dziaugiuosi kad tavo abejones nepasitvirtino
QUOTE(La Perla @ 2012 05 29, 10:40)
dabar turiu tokia laisve, nes, kai dirbau pagal uzsakymus (bukim biedni bet teisingi) esu mezgusi nemazai pasikartojanciu "populiariu" modeliuku..
bet tai gerai kad ramiai sau ir nestresuoji kad nespesi
bet tai gerai kad ramiai sau ir nestresuoji kad nespesi
La Perla, visai nebemezgi pagal užsakymus? kažin kodėl?
O aš padariau mergai iškarpytę Ale jau toks juokas suėmė pamatavus Lyginant su mano viršumi - jos toks miniatiūrinis bus
QUOTE(Lace @ 2012 05 30, 09:44)
La Perla, visai nebemezgi pagal užsakymus? kažin kodėl?
isejau i darba, dar sportuoju tris kartus i savaite, plius vaikams demesio reikia: vienam su mokslais padet, su kitu - pazaist, tad laiko nebelieka, o mezgant pagal uzsakymus dazniausiai reikia tam tikrai datai ar ivykiui, tad tiesiog bijau isipareigoti ir nespeti. Kad visai nemezgu - negalima taip sakyti: apsiemiau drauges mergytei kriksto suknute numegzti, vienai buvusiai klientei svarkeli bet tik del to kad jis ziauriai grazus ir idomus ismegzti man paciai, toks savotiskas issukis, na ir dar vienai buvusiai klientei - suknele
QUOTE(La Perla @ 2012 05 30, 11:29)
matai, o as esu 100 procentu isitikinusi kad dar ir nugara padarius airiskai atrodytu nerealiai graziai tik tiek kad patingejau, o dar kai buvau sumasciusi nerti ir sijona, norejosi kad "sususauktu" abi kostiumelio dalys del to ta nugara lygia dariau
o siaip del skonio - niekad nesiginciju ir net nediskutuoju, nes kiekviena ji turim savo
Na iš manęs dizainerė su kabutėmis šioj srity nepasižymėjus ir turbūt jau nebeteks, nebent koks nušvitimas užeitų
Dabar lauksiu kitų pasirodymų, nes pati tik Jūsų darbus apžiūrinėju ir dūsauju. Gal kada ir prisiruošiu, bet ugdau valią ir tai bus tik kai užbaigsiu jau turimus darbus
QUOTE(dailele @ 2012 05 30, 09:57)
Na iš manęs dizainerė su kabutėmis šioj srity nepasižymėjus ir turbūt jau nebeteks, nebent koks nušvitimas užeitų
Dabar lauksiu kitų pasirodymų, nes pati tik Jūsų darbus apžiūrinėju ir dūsauju. Gal kada ir prisiruošiu, bet ugdau valią ir tai bus tik kai užbaigsiu jau turimus darbus
is manes irgi tokia dizainere tik, esu daug ir visko mezgusi plius siek tiek domiuosi mados tendencijomis, siluetais, drabuziu tinkamumu figurai ir viskas. O siaip visai normalu kad tai, kas labai grazu vienam gali buti visiskai negrazu kitam, arba pvz kazkoks mezginys labai grazus bet ant kito zmogaus o pats neuzsivilktum tokio nes tai ne tavo stilius... Ir siaip einant laikui keiciasi ir prioritetai ir supratimas: pvz anksciau daugiausiai demesio skirdavau drabuziu rastams, o dabar - zymiai daugiau siluetui ir kirpimui, manau netoli tas laikas kai megsiu tik lygiuoju rastu zaisdama su drabuzio formomis.
Pradzioje kai pamaciau airiskus nerinius man tai prilygo stebuklui, o dabar - na tikrai ne viskas kas padaryta airiskais neriniais man grazu
La Perla, neberandu tavęs Aš FB Vaida Zmm
QUOTE(La Perla @ 2012 05 30, 12:04)
Pradzioje kai pamaciau airiskus nerinius man tai prilygo stebuklui, o dabar - na tikrai ne viskas kas padaryta airiskais neriniais man grazu
Čia, turbūt, su visais dalykais taip. Kol nepagyvenu tuo dalyku atrodo kažkas nepaprasta, o kuo daugiau gilinuosi tuo daugiau visokių niuansų paaiškėja ir tai kas prieš pusmetį buvo gražu dabar jau tik vidutiniška ir dar tas tobulumo siekis kai pažiūriu kai kuriuos savo darbus net keista kaip aš galėjau taip padaryti, dabar tikrai ardyčiau
Sėdėjimas šitoj temoje daro blogą įtaką ir kas keisčiausia man tai patinka
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 30, 10:25)
La Perla, neberandu tavęs Aš FB Vaida Zmm
radau tave, rasi Vaivos pakvietima
Papildyta:
QUOTE(dailele @ 2012 05 30, 10:27)
Čia, turbūt, su visais dalykais taip. Kol nepagyvenu tuo dalyku atrodo kažkas nepaprasta, o kuo daugiau gilinuosi tuo daugiau visokių niuansų paaiškėja ir tai kas prieš pusmetį buvo gražu dabar jau tik vidutiniška ir dar tas tobulumo siekis kai pažiūriu kai kuriuos savo darbus net keista kaip aš galėjau taip padaryti, dabar tikrai ardyčiau