kita karta uz "moralizavima" moteryte padekos ! Bukim stiprios. Nes be musu, mamyciu, nieks kitas vaikucio neapgins 😞
kita karta uz "moralizavima" moteryte padekos ! Bukim stiprios. Nes be musu, mamyciu, nieks kitas vaikucio neapgins 😞
O kas tą apgintą vaikutį vėliau augins? Mamytės gynėjos?
Nežinant situacijos neprotinga yra įkalbinėti, teisti, brukti savo nuomonę ar kažką ginti. Tema vadinasi ne "Darytis išvalymą ar ne? Padėkit apsispręsti". Ji vadinasi tiesiog "Išvalymas". Kai kurioms to reikia ir ne mums, jų gyvenimo negyvenančioms, teisti.
http://www.fsspx.lt/...c...6&Itemid=65
http://www.neplanuotasnestumas.lt
Neskubėkite, tai juk visam gyvenimui, pasidarius "išvalymą" lauktoji ramybė ir saugumas neateis ir negali ateiti, kai žudoma gyvybė...
http://www.neplanuotasnestumas.lt
Neskubėkite, tai juk visam gyvenimui, pasidarius "išvalymą" lauktoji ramybė ir saugumas neateis ir negali ateiti, kai žudoma gyvybė...
Vakar teko pagimdyti paciai savo negyva kudikeli, velybas persileidimas.... O kazkas dar ir moka pinigus uz tai.. ech kaip apmaudu ((
Kol kas apie nėštumą žino tik vaiko tėvas, draugė ir mama. Visi pataria darytis išvalymą, bet apsispręsti turiu pati. O aš nusprendžiau tą pačią akimirką, kai nėštumo teste išryškėjo du brūkšneliai - aš noriu turėti tą vaiką jau dabar jį/ją myliu Man atrodo niekada sau neatleisčiau, jei nužudyčiau šią užsimezgusią gyvybę. Tačiau labai liūdna, kai visi protina, logiškai pagrįsdami, kad neturėčiau gimdyti. Man tuoj 26 metai, mokslus pasibaigus, gal kaip nors išgyvensiu!
Jei norėtųsi daugiau išsikalbėti, sulaukti ne tik supratimo, parašykit (ar kitaip susisiekit) į jau minėtą http://www.neplanuotasnestumas.lt (yra ten kontaktai), tokia tikra, gera iniciatyva, kuri išties dirba su kriziniais atvejais ir ne vienai yra padėjus susidėlioti dalykus galvoje ir širdyje.
Kol kas apie nėštumą žino tik vaiko tėvas, draugė ir mama. Visi pataria darytis išvalymą, bet apsispręsti turiu pati. O aš nusprendžiau tą pačią akimirką, kai nėštumo teste išryškėjo du brūkšneliai - aš noriu turėti tą vaiką jau dabar jį/ją myliu Man atrodo niekada sau neatleisčiau, jei nužudyčiau šią užsimezgusią gyvybę. Tačiau labai liūdna, kai visi protina, logiškai pagrįsdami, kad neturėčiau gimdyti. Man tuoj 26 metai, mokslus pasibaigus, gal kaip nors išgyvensiu!
Sveikos, reikia patarimų ir informacijos. Internetas nepadeda. Pries 2 mėnesius pasidariau medikamentinį abortą, nes pastojau, kaip iš giedro dangaus, buvau nepasiruošusi, saugojomės ir vaikų ne planavome. Kadangi viskas greitai įvyko, realiai net nespėjau susivokti. Po medikamentinio aborto persirgau mėnesinėmis, laukiau kitų, ir... Vėl pastojau. Aš nelabai suprantu, kaip įmanoma saugojantis pastoti 2 kartus iš eilės būnant 30 metų, kai visi aplinkui skundžiasi sunkiais pastojimais..Bet yra, kaip yra - nusprendėme, kad gimdysim. Paskambinau ginekologui, kuris darė man medikamentinį abortą ir jis pasakė, kad negalima gimdyti, kad nepraėjo pusės metų po vaistų suleidimo. Lankausi pas gydytoją Kravčenka. Eisiu pas jį poryt pokalbiui. Noriu žinoti iš asmeninės patirties, ar yra greitai pastojusių po medikamentinio aborto ir pagimdžiusių vaikus? Kuo gąsdino gydytojai, ar tikrai reikia laukti pusės metų. Nebenoriu žudyti savo vaiko. Lauksiu jūsų konstruktyvių patarimų iš asmeninės patirties. Labai ačiū. Abortas buvo pirmas gyvenime. Turiu sūnų, gimė po cezario pjūvio.
Pirmiausia, tai iš karto po aborto yra daug lengviau pastoti nei kitomis aplinkybėmis, nes visi kanalai patekti spermai iki kiaušinėlio atverti plačiausiai. Tai tiek kitoms merginoms ateičiai po aborto geriausia pradėti vartoti kontraceptines tabletes, kurios padės greičiau viskam susitraukti ir tuo pačiu apsaugos nuo pasikartojančio pastojimo.
Antra, Lietuvoje yra daromas medikamentinis abortas su suleidžiamais vaistais? Kiek tekę girdėti užsienyje tai atliekama tablečių pagalba.
Trečia, nebenori ir išsaugok. Nematau kuo buvęs abortas gali pakenkti esančiam nėštumui, net jei jis įvyko taip greitai. Jei kiaušinėlis įsitvirtino gimdoje vadinasi gimda jau tam buvo pasiruošus. Gal čia labiau tavo pačios organizmui bus šokas nuo tokio hormonų svyravimo, bet pats nėštumas susitvarkys kaip jam reikia. Plius visada galima atlikti genetinius tyrimus įsitikinti, kad viskas tvarkoje.