Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai, 88 tema

QUOTE(Cherry_ @ 2012 11 04, 12:37)
Ta serija tai gerule  thumbup.gif  Net draugems rekomendavau, tai laukia parkeliaujant .

is kur siunciates Weleda kremus?
Atsakyti
Rašo, jog Weleda serija su granatais sukurta 40+ metų moterims, o man dar iki 30 toli.. atsiprašau, kad gal ir kvailai klausiu, bet ar nieko tokio jaunai odai naudoti brandžiai odai sukurtas priemones? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2012 11 04, 14:22)
is kur siunciates Weleda kremus?

http://www.feelunique.com/
http://www.naturisimo.com/
www.ebay.co.uk

QUOTE(gerapanycka @ 2012 11 04, 17:57)
Rašo, jog Weleda serija su granatais sukurta 40+ metų moterims, o man dar iki 30 toli.. atsiprašau, kad gal ir kvailai klausiu, bet ar nieko tokio jaunai odai naudoti brandžiai odai sukurtas priemones?  blush2.gif

man irgi 30 nera, bet sekmingai ji naudojau :)jau kazkada apie tai diskutavome, tai daejome iki tokios nuomones, kad tai naturalus kremas, su gera sudetimi, bet jokiu chemikalu, viena aliejai ir pan. Tai kas ten turetu pakenkti ? Tad naudokite ir nesijaudinkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2012 11 03, 23:51)
parekomenduokite prasau tusa akims, kuris gerai laikytusi ir tankintu blakstienas  4u.gif

Man Dr.Hauschka 'volume' patinka, toki pat efekta gaunu (o kaina mazesne) su Gabriel Cosmetics ir Zuzu Luxe tusais (cia vieno gamintojo abu).

Neseniai pradariau Physician's Formula 'organic wear' serijos tusa (zalias lapelis), tai labai labai patinka - tik dregnu oru pateplioja, tai as top coat'a naudoju. Nesu tikra to paties tuso juodas lapelis koks, gal jis vandeniui atsparus g.gif
Atsakyti
Kad jau pradejot apie Weleda...Praeita ziema naudojau Weledos migdolini krema-tiko ir patiko. Taciau jis buvo is tos senosios serijos (almond moisture cream), kurio atitikmuo dabar kaip ir yra almond lotion. (Dabartinis almond cream atitinka buvusi intensive almond cream, raso Weledos psl.) Ar cia tikrai tas pats produktas? Nes losjonas skamba labai jau lengvai...
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2012 11 03, 23:48)
Sveikos, gal galite patarti, kuriuos veido kremukus iš Weledos galėčiau naudoti žiemai dienos metu kai šalta lauke ir nakčiai? dienai noriu tokio, kad nepaliktų riebios plėvelės, nes oda iki pietų susiriebaluoja ir taip..
Mano oda rieboka, bet jautri, nuo paprasto kokosų aliejaus pasausėjo sad.gif nes drėkinančiu kremuku negalėjau tepti kai šalta buvo, nes tiesiog kąsdavo šaltis, jausdavosi gėlimas lauke, teko griebtis ką namie radau sad.gif

Taip pat ir rankoms kremo reikia, nes oda sugrubusi, jautri, issausejus..

Dienai jums idealiai tiktų migdolų losjonas, o rankoms skin food'as, kuri beje galit naudoti ir kaip naktinį kremą veidui ir ypač šaltu oru jautresnes vietas pasitepti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2012 11 04, 22:04)
Kad jau pradejot apie Weleda...Praeita ziema naudojau Weledos migdolini krema-tiko ir patiko. Taciau jis buvo is tos senosios serijos (almond moisture cream), kurio atitikmuo dabar kaip ir yra almond lotion. (Dabartinis almond cream atitinka buvusi intensive almond cream, raso Weledos psl.) Ar cia tikrai tas pats produktas? Nes losjonas skamba labai jau lengvai...

Sudėtis išliko ta pati. Dėl lengvos fluidinės tekstūros kremuko pavadinimą pakeitė i losjono 4u.gif
Papildyta:
Beje Weleda produktams visdar tęsiasi 30% nuolaida:
http://www.facebook....4...e=1
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 04, 20:19)
toki pat efekta gaunu (o kaina mazesne) su Gabriel Cosmetics ir Zuzu Luxe tusais (cia vieno gamintojo abu).

kur perkate siuos ? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif vel as su klausimu ....

Zodziu taip .... turiu Organic Rose Otto Face Mask
user posted image
Nadoju ja labai retai, praktiskai tai kokius tik 3 kartus panaudojus esu, nes tik ja uztepus grauzia veida, o nnuplovus jis buna labai iraudes, galvojau , kad ji gyliai valanti , tad tai normalu. Bet sekmadieni gavau siuntinuka is Akomos, kuriame buvo
roziu vanduo Rose Water (Organic)
http://www.akomaskin...water__organic_
aprasymas butu toks:
Rose Water (Organic)
(Rosa centifolia)

Our Rose Water is made from rose petals that have never been exposed to pesticides or chemicals and are gathered fresh the same day they are used. It has a subtle astringent quality that tones and refreshes the skin and Rose Water added to your bath or at kept at the sink, leaves a wonderfully natural aroma.

Add the unmistakable scent of roses to your home as part of bath time or when washing and storing bed linens.

Many of our customers tell us that our Rose Water reminds them of their mother’s garden and her prized roses!

O po juo dar ir puikus atsiliepimas, kuriame parasyta . kad mergina ji veidui naudoja. As nusipurskiau su juo sekamdieni, oda traukti pradejo ir paraudo. Vakar vel ji pabandziau tai net issigandau kas buvo, uz kokiu 3 min, veidas persteti pradejo , tapo labai raudonas. Gal jis nera tinkamas veidui ? Bet prisiminus incidentus su kauke, ar gali buti , kad turiu alergija kosmetikai su rozemis ? nors Weledos visa serija su rozemis sekmingai sunaudojau g.gif kaip manot ?

Atsakyti
nzn, kaip cia jums su tom rozem, tik as galiu pasakyt, kad esu turejusi is dr. organic seruma paakiams su rozemis, tai irgi raudo ir kaito paakiai. Nuo to laiko bijau sios firmos ka veidui ir bepirkti, nors ir gundo. ax.gif o nuo kitokios firmos roziu vandens nesu alergijos turejusi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2012 11 04, 16:57)
Rašo, jog Weleda serija su granatais sukurta 40+ metų moterims, o man dar iki 30 toli.. atsiprašau, kad gal ir kvailai klausiu, bet ar nieko tokio jaunai odai naudoti brandžiai odai sukurtas priemones?  blush2.gif

Nemanau, kad tik nuo 40m. mano oda riebi-misri ir man puikiai tinka priemones su granatais. Pvz dieninis kremukas gana lengvas. Dazniausiai jau moteru virs 40m. oda buna pasausejus, kazin ar uztektu tokio kremuko.
Man 32m. nesuku galvos ir naudoju. Svarbu, kad puikiai tinka ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 11 08, 20:07)

Manau tiesiog netinka rozes.... Jei jau keli produktai alergizuoja. Gal Weledoj silpnesne koncentracija ar kas buvo.... O gal tik dabar sualergizavo - nebutinai gi alergija iskart pasireiskia kazkokiam dalykui...

Man Weleda roziu serija be galo netiko, baisesnes odos nesu turejus niekad sad.gif Nors jei rozes buna kazkokiam produkte sudetyje, bet taip giliau uzkistos, tai man nieko. Ir siaip roziu kvapo kosmetikoj nemegstu, nors kaip geliu kvapas man pasakiskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 11 08, 21:07)
Zodziu taip .... turiu Organic Rose Otto Face Mask
user posted image
Nadoju ja labai retai, praktiskai tai kokius tik 3 kartus panaudojus esu, nes tik ja uztepus grauzia veida, o nnuplovus jis buna labai iraudes, galvojau , kad ji gyliai valanti , tad tai normalu. Bet sekmadieni gavau siuntinuka is Akomos, kuriame buvo
roziu vanduo Rose Water (Organic)
http://www.akomaskin...water__organic_

As nusipurskiau su juo sekamdieni, oda traukti pradejo ir paraudo. Vakar vel ji pabandziau tai net issigandau kas buvo, uz kokiu 3 min, veidas persteti pradejo , tapo labai raudonas. Gal jis nera tinkamas veidui  ? Bet prisiminus incidentus su kauke, ar gali buti , kad turiu alergija kosmetikai su rozemis ? nors Weledos visa serija su rozemis sekmingai sunaudojau  g.gif  kaip manot ?

Turiu dr. Organic rožių kremą ir man jis visai tinka, bet kai pabandžiau kremą su alyvų aliejumi, tai galvojau, kad oda nukris. Klaikiai badė ir graužė.

user posted image
Atsakyti