Per pigus tas aliejus. Pačiam Maroke toks kiekis prieš tris metus apie 40lt kainavo.
QUOTE(Alala00 @ 2012 10 12, 17:59)
sakykite, ar tikrai padeda šis Sante šampūnas nuo pleiskanų? ar gal kokį kitą parekomenduot turit nuo šios problemos?
Weledos su rozmarinais
mergaites koks ten buvo isgirtas prausiklis veidui is Avalon Organics ? atrodo su vitaminu C ? nes darysiu uzsakyma siandien is Iherb tai galvoju reik griebt
QUOTE(Cherry_ @ 2012 10 23, 19:53)
mergaites koks ten buvo isgirtas prausiklis veidui is Avalon Organics ? atrodo su vitaminu C ? nes darysiu uzsakyma siandien is Iherb tai galvoju reik griebt
Gal sis Avalon Organics, Vitamin C Renewal, Hydrating Cleansing Milk arba sis Avalon Organics, Vitamin C Sun Aging Defense, Refreshing Cleansing Gel?
QUOTE(Melajja @ 2012 10 19, 12:41)
Weledos su rozmarinais
Aha, šitas fainas. Dar man patiko Faith in Nature su arbatmedžiu, bet senokai jo nemačius...
QUOTE(Jurgitakar @ 2012 10 23, 20:26)
Gal sis Avalon Organics, Vitamin C Renewal, Hydrating Cleansing Milk arba sis Avalon Organics, Vitamin C Sun Aging Defense, Refreshing Cleansing Gel?
tai as ta antraji ir isimeciau i kasika
QUOTE(Babi* @ 2012 10 26, 20:26)
Nusipirkau Hauschka maskuoklį, kolkas esu juo patenkinta Dabar renkuosi krempudrą. Mišriaodės, kokią naudojate jūs?
Supratau, kad kreminės pudros - ne man. Dabar naudoju tik kompaktines arba birias. Na bet ir mano mišrumas į riebumą
QUOTE(Pink Martini @ 2012 10 27, 11:02)
Supratau, kad kreminės pudros - ne man. Dabar naudoju tik kompaktines arba birias. Na bet ir mano mišrumas į riebumą
O kuo netiko krempudros?
QUOTE(Cherry_ @ 2012 10 23, 18:53)
Aga, sitas. tikrai geras
Gavau Weledos Irisu kremuka Kaip man patinka Weledos kvapai
Labai malonios teksturos kremas , naudosiu jie dienai . Bet galvoju gal nakciai reik ko stipresnio Kokio Weledos migdolu kremo, ar siaip koki arganu alieju naudoti ? kaip manote ? ka nakciai naudojate ?
Labai malonios teksturos kremas , naudosiu jie dienai . Bet galvoju gal nakciai reik ko stipresnio Kokio Weledos migdolu kremo, ar siaip koki arganu alieju naudoti ? kaip manote ? ka nakciai naudojate ?
QUOTE(Cherry_ @ 2012 10 27, 12:53)
Gavau Weledos Irisu kremuka Kaip man patinka Weledos kvapai
Odą reikia maitinti dieną, nakčiai pakanka drėkinimo... Neapkraukit jos sunkiais kremais, tegul regeneruojasi.