QUOTE(Emixsit @ 2012 08 17, 00:51)
Sveiki,
norėjau pasiteirauti ar kas naudoja arganu ar jojobos aliejukus?Ir kokie atsiliepimai. Iš ansto dėkui ir atsiprašau jei klausimas kartojasi,nes jau visą vakarą plakuosi po temas ir išseko jėgos ieškant informacijos
O kam naudot norit ar tik bendrai idomi ta info? Nes as arganu esu naudojus, sandeliuke dar turiu buteliuka, bet siuo metu alieju misini turiu, tai argana po jo griebsiu. O aliejus naudoju veidui. Esu sausiaode, tai vakare nusiprausus megstu arba tik alieju pasitept, arba dar ant aliejaus kremo truputi. Paskutiniu metu pamegau nusipraust veida ir ant vatytes su toniku uzsipilt aliejaus ir tada veida nusivalyt - cia vietoj atskirai valymo toniku ir tepimo aliejaus gaunasi toks 2in1, man visai patinka. Nors kol vasara, tai alieju reciau naudoju....
Arganu pradzioj man netgi smirdejo, bet pora kartu ir pripratau prie kvapo, dabar jau nesijaucia man jis visai. O del poveikio, tai sunku pasakyt, nes oda neprolemiska, nebent norisi kartais spalva veiduko palygint, bet velgi sunku pasakyt kiek prisideda kazkuris aliejus. Turbut vienintelis, kurio poveiki pajauciau, buvo nerolio eliksyras is 'Kvapu Namu' - o gal dar ir tai prisidejo, kad jis pirmas aliejus pas mane buvo veido naudojimui.