Kokį gerą paakių kremą galit rekomenduot nu pirmųjų raukšlių? Renkuosi tarp Weledos su rožėm ir Senteurs du Sud su ekologišku nerafinuotu argano aliejumi
QUOTE(Babi* @ 2012 07 28, 10:15)
Na štai, jau gal trečią kartą bandžiau Sanoll šampūną, tai bent kolkas patinka, nes sumažina galvos niežėjimą. Na, o visa kita tas pats, kaip ir su kitais šampūnais. Ai tik po Sanoll galima nedėti kondicionieriaus, nes plaukai ir taip švelnūs būna
Manyciau, kad odos niezejimo nesumazina, o tiesiog tiko ir patiko Jusu galvos odai Galvos niezulys, nera norma, o yra negeras pozymis
QUOTE(jurguze @ 2012 07 28, 09:12)
Kokį gerą paakių kremą galit rekomenduot nu pirmųjų raukšlių? Renkuosi tarp Weledos su rožėm ir Senteurs du Sud su ekologišku nerafinuotu argano aliejumi
o kodėl būtent tarp šitų? gerų atsiliepimų daug?
aš pati dabar turiu AO Lumessence paakių kremą. Lengvas, greitai susigeria, dėl raukšlyčių nieko kol kas pasakyt negaliu, akivaizdu, kad nepagilėjo po kito naudoto kremo, o kartais atrodo ir palygėjusios, ypač kai užsitepu kremą
QUOTE(Babi* @ 2012 07 28, 09:15)
Na štai, jau gal trečią kartą bandžiau Sanoll šampūną, tai bent kolkas patinka, nes sumažina galvos niežėjimą. Na, o visa kita tas pats, kaip ir su kitais šampūnais. Ai tik po Sanoll galima nedėti kondicionieriaus, nes plaukai ir taip švelnūs būna
Kur pirkot, man niezejimas irgi labai aktualu.
Pagooglinau, tai labai idomu sudetis sampuno, nematyta. Tikrai kad idomu butu ismeginti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 07 28, 12:19)
Aš irgi vargstu su galvos niežėjimu, labai daug natūralių šampūnų esu išbandžiusi. Geriausiai tiko AP šampūnas su Caliguala. kol kas su kitais bijau net eksperimentuoti
QUOTE(shemsa @ 2012 07 27, 11:12)
as naudoju terre d'oc mineraline, nuostabi
QUOTE(Brno @ 2012 07 28, 12:26)
Aš irgi vargstu su galvos niežėjimu, labai daug natūralių šampūnų esu išbandžiusi. Geriausiai tiko AP šampūnas su Caliguala. kol kas su kitais bijau net eksperimentuoti
AO turejot galvoj? As stos serijos turiu kazkoia priemone galvos odai po plovimo bet neprisiruosiu naudot. Sampuna naudojau si http://www_vitadisco...ey-organics.jpg , tai lb netiko
QUOTE(gatinha2 @ 2012 07 27, 23:52)
o logona vis dar patinka?
jetus, dar tos nenusipirkau, sarase eilej laukia, jau ir terre d'oc noriu
jetus, dar tos nenusipirkau, sarase eilej laukia, jau ir terre d'oc noriu
dabar vzinok buvau lt virs men tai ja buvau palikus uk, bet nuo pirmad einu i darba tai pasidazysiu ir parasysiu ats
Papildyta:
QUOTE(Ramint@ @ 2012 07 28, 14:03)
girdi o kokiua spalva turi?as galvoju imt sviesiausia kaip matiskuma islaiko, ar turi svytejimo ar yra matine?
kuri labiau patinka inika ar terre?
Papildyta:
QUOTE(Shokolada @ 2012 07 27, 23:14)
Mineraline mamai dovanu nupirkau, girdejau nu jau labai geru atsiliepimu. Ryt vezu tai apciupinesiu tikiuosi
Dar pries perkant internete paskaitinejau, ne tik pas LT pardavejus, bet ka uzsienyje raso, kiek yra informacijos. man tai kaip ir rodiklis kai matai kad yra info normaliai ir angliskai, ir prancuziskai, vokiskai, ir kokia skandinavu kalba o tai buna kokia priemone LT susidomi, info ne su ziburiu nerasi, tai iskart aisku koks lygis
Dar pries perkant internete paskaitinejau, ne tik pas LT pardavejus, bet ka uzsienyje raso, kiek yra informacijos. man tai kaip ir rodiklis kai matai kad yra info normaliai ir angliskai, ir prancuziskai, vokiskai, ir kokia skandinavu kalba o tai buna kokia priemone LT susidomi, info ne su ziburiu nerasi, tai iskart aisku koks lygis
o tusas duoda ilginimo, tankumo, nebyra, netepa?
lauksiu atsiliepimu apie mineraline
QUOTE(mamulioka @ 2012 07 28, 12:26)
Manyciau, kad odos niezejimo nesumazina, o tiesiog tiko ir patiko Jusu galvos odai Galvos niezulys, nera norma, o yra negeras pozymis
Žinau, kad negeras požymis, bet, kaip suprantu, visiškai jis man neišnyks dėl riebiosios seborėjos Na, bet kuriuo atveju galvą niežti mažiau, o tai gerai
QUOTE(Vicious_L @ 2012 07 28, 13:19)
Pagooglinau, tai labai idomu sudetis sampuno, nematyta. Tikrai kad idomu butu ismeginti
Biolinijoje
QUOTE(shemsa @ 2012 07 28, 14:29)
nera ji matine, turi svytejimo, bet ne blizguciu, padaro odele skaiscia maskuoja gana gerai.... nera sunki, maloniai kvepia, skalsi... vasara kai tikrai karsta gal kiek nuplaukia as misriaode, nekemsa poru, nu zodziu man ji tikrai labai patinka
QUOTE(Shokolada @ 2012 07 27, 23:14)
isbandykit kur apkalbam terre tusa,
as dabar dviem pakaitomis naudojuos, terre ir medinuku man jie ne tik geri ir akiu neerzina bet ir jaukus rankineje nesiotis
as dabar dviem pakaitomis naudojuos, terre ir medinuku man jie ne tik geri ir akiu neerzina bet ir jaukus rankineje nesiotis
Sudominot su tais tušais , ypač pastarasis patiko (iš paveiksliuko )
Na tik išduokit, prašau, kur juos perkat pigiau nei Juaroj
QUOTE(Ramint@ @ 2012 07 28, 14:03)
Ramint@, jūsų išbandytų priemonių patirtis išties didelė, tad palyginkit ją su Dr. Haucshka bronzatu, mat pastarąjį aš baiginėju ir galvoju, kuo jį būtų galima pakeist
Beje, kokia Jūsų mineralinės spalva?
QUOTE(shemsa @ 2012 07 28, 14:29)
kuri labiau patinka inika ar terre?
Panašiai renkamės, tik aš dar Pur minerals mintyse prie šio sąrašo turiu