QUOTE(shemsa @ 2012 07 27, 11:12)
vadinas logona kai pabaigsiu pirksiu sita turbut
o mineralines ju nebandei?
Mineraline mamai dovanu nupirkau, girdejau nu jau labai geru atsiliepimu. Ryt vezu tai apciupinesiu tikiuosi
Dar pries perkant internete paskaitinejau, ne tik pas LT pardavejus, bet ka uzsienyje raso, kiek yra informacijos. man tai kaip ir rodiklis kai matai kad yra info normaliai ir angliskai, ir prancuziskai, vokiskai, ir kokia skandinavu kalba
o tai buna kokia priemone LT susidomi, info ne su ziburiu nerasi, tai iskart aisku koks lygis
Papildyta:
QUOTE(shemsa @ 2012 07 26, 12:01)
as kai laukiaus naudojau naturalia kosmetika ir neziurejau taip grieztai tu alieju ir bent man niekas nepakenke tikrai, o naudojau striju prevencijai dr.hauschka alieju skirta nestukem ir tikrai bent man neatsirado jokiu striju, ne vienos, bet pradejau tepliotis jau nuo nestumo pradzios o ne tik kai pradejau storet
turbut cia ne tiek dr. hauschka nuopelnas, keik kad pacios tepta saziningai. as to dr priemoniu kazkodel kvapo negaliu pernesti
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2012 07 27, 16:03)
Merginos, parekomenduokit gerą rudą blakstienų tušą
Aš už natūralią išvaizdą, tad nesiekiu nei max ilgumo nei super storumo. Vienintelis privalumas - nepajuodę paakiai, nes į veidrodį dairytis neturiu laiko
, tad svarbu, kad nebūtų linkęs trupėti ir tepti. Ačiū
na, jei atsibodo visokie is kristianos repertuaro, ir jei patinka kaip ir man kokias naujienas rasti isbandykit kur apkalbam
terre tusa, turiu berods nuo birzelio, tai jau kelios drauges uzsikrete. viena kaulino vyro, kad uzsieny duty free koki tai tusa nupirktu. uzmate vonioj mano tusa ir kita diena nuleke toki pat nusipirkti, pmirso ir savo prasymus. o MB kad dziaugesi, kai darbo reikalais vaziuoji, nelabai yra to noro trainiotis po parduotuves ir svetimoms boboms tusus ieskoti
as dabar dviem pakaitomis naudojuos, terre ir
medinuku man jie ne tik geri ir akiu neerzina bet ir jaukus rankineje nesiotis