Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(Kamillota @ 2012 05 27, 13:44)
nesuprantu kam isimti

O kodėl insuliną išėmė? Man Actrapidas superinis buvo, svorį numečiau, dozes susireguliavau, cukrai idealūs buvo. Išėmė - tuoj sversiu 100, cukrai kosmose, leidi 5 ar 15vv, tas pats š... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 27, 09:40)
Labas rytas,

Tepaluota, Cervus Dama - deja, bet to teplaiuko anytai nepavyko gauti. Ieskom kur nors toliau  unsure.gif  verysad.gif

Ech, gaila... Nu as irgi dar bandau klausinet pazistamu... Kazi, gal kokioj Suomijoj jais prekiauja? g.gif Dabar brolis ten dirba, siusciau i vaistine ax.gif
Atsakyti
Radau toj vokieciu vaistinej, kad galima nusiusti recepta ir tada gali pirkti. O bet taciau doh.gif
Atsakyti
mergaites, as jau kaip ir ne i tema, bet i ranka leidaus turbut tik pries 17 metu ligoninej, man net tokiu minciu nekyla, isvis as insulina varau i kojas, tiek ilgas, tiek trumpa, man liuks nei guzu nei kitu velniu, nu kartais kokia melyne, o jei i pilva scvakiniu tai vienos melynes nenoriu i pilva schmoll.gif

beje sia savaite jau du kartus nualpau, visai issekau doh.gif liko dvi savaites, reik kazkaip datraukt, bet sunku net is lovos ryte keltis, tik tiek kad neskauda taip stipriai kaip nelitai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 27, 18:30)

beje sia savaite jau du kartus nualpau, visai issekau doh.gif  liko dvi savaites, reik kazkaip datraukt, bet sunku net is lovos ryte keltis, tik tiek kad neskauda taip stipriai kaip nelitai doh.gif

Jauniute, gal visai nevalgai nieko? g.gif Gal pagerk kokiu vitaminu, ar kokiu energetiniu batoneliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2012 05 27, 17:35)
Jauniute, gal visai nevalgai nieko?  g.gif Gal pagerk kokiu vitaminu, ar kokiu energetiniu batoneliu?  g.gif

kad zinok daug valgau, tai db leidziu b grupes vitaminus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jauniute, o kiek laiko pries valgi susileidi greita tada? Nes jei as leisciausi i koja ir eiciau iskart valgyt, man labai cukrus uzkiltu, kol praadetu jis veikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 28, 08:44)
Labas rytas  4u.gif

Jauniute, o kiek laiko pries valgi susileidi greita tada? Nes jei as leisciausi i koja ir eiciau iskart valgyt, man labai cukrus uzkiltu, kol praadetu jis veikti  g.gif

zinok po valgio leidziu, nes ne visada zinau kiek suvalgysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 28, 13:08)
po valgio leidziu

Ir dar dejuoji, kad pas tave cukrai aukšti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 28, 13:12)
Ir dar dejuoji, kad pas tave cukrai aukšti?  doh.gif

jie auksti nakti, nes labai bijau hipo, visa gyvenima taip leidziu net kai glikuot 6 budavo, nes pvz suvalgau didele rieke duonos suleidziu dazniausiai 2 ar 3 vnt po valgio ir kazkur po valandos buna apie 6, aisku jei valgyciau bananus ar razinas kitaip butu,o va tik sustresuok ir kosmosas, niekada nevargau del cukru del maisto, viskas per nervus, kai jie ramus ir cukrai neblogi net jei ledus kimsciau 4u.gif jei leidziu prie valgi prisisaukiu hipo dazniausai, kartais nesuprantu kodel, kartais kad neistengiu suvalgyti tiek kiek planavau o jau suleista smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 05 28, 13:17)
kazkur po valandos buna apie 6,

pas mane butu 12-16mmol tokiu atveju. As greita i pilva leidziuos pries valgi, jei ne zemas cukrus, jei zemas - vidury valgio. Kartais pries valgi leidziantis buna po 2val kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 28, 16:02)
pas mane butu 12-16mmol tokiu atveju. As greita i pilva leidziuos pries valgi, jei ne zemas cukrus, jei zemas - vidury valgio. Kartais pries valgi leidziantis buna po 2val kosmosas  doh.gif

na ne, man taip kazkaip, as tada leisciau pries valgi, bet kad man geriau po valgio, ypatingai jei tai duona ar kiti ilgai veikiantys angliavandeniai, pvz valgau cipsu tai suleidziu tik kai visa poka suvalgau ir tai dar uzhipinu, jie man veikia ilgai smile.gif
Atsakyti