Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(Alina1980 @ 2012 05 26, 19:51)

parasiau az tau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Tepaluota, Cervus Dama - deja, bet to teplaiuko anytai nepavyko gauti. Ieskom kur nors toliau unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 27, 08:40)
teplaiuko anytai nepavyko gauti. Ieskom kur nors toliau  unsure.gif  verysad.gif

Ok, aš paklausiu vienoj vietoj. Bet šiaip pas tuos, kas veža iš Rusijos, Baltarusijos, nelabai yra. Reikia ieškoti, kas būna Vokietijoj, Čekijoj, Lenkijoj gal dar.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 27, 09:21)
Lenkijoj gal dar.

As sesers uzklausiau del lenkijos unsure.gif pati ji tikrai dabar nevaziuos turbut, nes nestuke.gif . Bet gal bent kokie pazystami suveiktu blush2.gif
Atsakyti
Radau ta tepala vokietijos internetinej parduotuvej, bet kad jis receptinis doh.gif
Atsakyti
Tepaluota, kaip naudoti ta tepaliuka? Radau viena vnt is zmogaus perpirkti. Bandysiu gydytis kojas. Ar rimtai ju kaina dabar apie 100lt? g.gif
Atsakyti
Paprastai patepti ant švarios nusausintos žaizdos, geriau kai gali palikt atvirą. Jei ne - uždėt marlės gabaliuką ir su pleistru užklijuot. O dėl kainos tai tikrai išdūrinėja tave, jis Lenkijoj kainuoja apie 42 - 45 zlotus, Vokietijoj apie 7-8 eurus, o tas yr max 40Lt. Čia 30gr. pakuotė (20gr pakuotė apie 30 zlotų kainuoja). Na, duok dar žmogui užsidirbt - tegu būna max 50Lt, bet ne 100 schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 27 gegužės 2012 - 11:16
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 27, 12:15)
Paprastai patepti ant švarios nusausintos žaizdos, geriau kai gali palikt atvirą. Jei ne - uždėt marlės gabaliuką ir su pleistru užklijuot. O dėl kainos tai tikrai išdūrinėja tave, jis Lenkijoj kainuoja apie 42 - 45 zlotus, Vokietijoj apie 7-8 eurus, o tas yr max 40Lt. Čia 30gr. pakuotė  (20gr pakuotė apie 30 zlotų kainuoja). Na, duok dar žmogui užsidirbt - tegu būna max 50Lt, bet ne 100  schmoll.gif

Aciu uz info rolleyes.gif O cia viena karta dienoje tepti? Jokiu pertrauku nereikia daryti kas kazkiek laiko? g.gif Plonu sluoksniu ar storesniu tepti?
Vienu zodziu, permokejau su kaupu doh.gif 95lt su siuntimu uz 30gr. Nors buvau radus senus sklebimus, tai irgi po 100lt pardavinejo g.gif Negi toki antkaini uzsideda g.gif Permokejau tai permokejau, bet tikiuosi, kad pagelbes unsure.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Jau savijauta boze boze...Numigau kelias valandas ir tai nepadeda, vistiek prie žemės traukia. unsure.gif doh.gif doh.gif

Ačiū kas pasisakė del leidimo, aš jaučiu mažinsiu rankų sritis, nes darosi negražūs gumbai jau, nors vietas keičiu... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 27, 12:35)
Vienu zodziu, permokejau su kaupu  doh.gif 95lt su siuntimu uz 30gr. Nors buvau radus senus sklebimus, tai irgi po 100lt pardavinejo  g.gif Negi toki antkaini uzsideda  g.gif Permokejau tai permokejau, bet tikiuosi, kad pagelbes  unsure.gif

Tikėkimės, būtinai parašyk ir ar padeda po kurio laiko mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 27, 13:05)

Tikėkimės, būtinai parašyk ir ar padeda po kurio laiko  mirksiukas.gif  4u.gif

As irgi tikiuosi, nes aplink tas zaizdas vis pradeda kartas nuo karto skaudeti doh.gif galvoju gal vel plestis nori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2012 05 27, 12:35)
Aciu uz info  rolleyes.gif

1-2 kartus. Pertraukas daryk, duok nakčiai "laisvės" gal arba dieną, kaip tai patogiau. Tepk nestorai, tas kremas labai riebus, nedaug reikia. Matysi, kas darosi. Jei visąlaik laikysi užteptą, juk nesitrauks žaizda, susidarys šiltnamio efektas.
Kad permokėjai, tai po laiko jau, ile gavai ir bile padėtų. O jei padės, tai ir trigubai galima buvo mokėt mirksiukas.gif
Nežinau, kaip tai, bet man tik jis ir padėjo.
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 27, 13:05)
aš jaučiu mažinsiu rankų sritis, nes darosi negražūs gumbai jau

Vasarą išvis neleisk, negražu schmoll.gif Ir masažuok, nepatingėk bent minutę patrink leidimo vietą.
Atsakyti
Kiek radau internete atsiliepimu, tai tikrai isgirtas tas tepaliukas rolleyes.gif tik nesuprantu kam isimti tada tepaliuka is parduodamuju Lt. Matyt, neapsimoka prekiauti juo, jeigu gerai padeda, geriau kokius padielkinius prastumdys, kad tik daugiau pinigu pasidarytu, o zmogui naudos jokios doh.gif cia turbut daugumai vaistu tas galioja doh.gif

As pirma karta girdziu, kad insulina i rankas galima leistis blink.gif
Atsakyti