Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 23, 09:04)
Sveikos, ar dar gyvos? Kaip sveikatytės?
Nelita, kaip sekėsi?

merginos persikėliau į facebook mirksiukas.gif , nesilankau čia tik šiaip iš smalsumo užsukau dbr
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 20, 22:52)
Bus laikas, bus ir diedas  mirksiukas.gif

Kojas gelia verysad.gif Pasėdėjau prie popierių, vienoj pozoj ir va... Vėl reikės į dangų kelti.

man dar padeda, paguliu ir praeina
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2012 05 25, 06:48)
Kiek teko skaityti tai tik dieta.

Kažkodėl smarkiai abejoju, kad I tipo CD atveju ląstelių nykimą galima sukontroliuoti unsure.gif II tipo atveju - sutinku.
QUOTE(nelita @ 2012 05 25, 17:44)
man dar padeda, paguliu ir praeina

Man irgi ištiesus ar pakėlus praeina. Pastebėjau, kad skauda, kai turiu daug darbo ir užsisėdžių prie dokumentų, vienoj pozoj ant kėdės - matyt, kojos sulenktos, kraujas sunkiau cirkuliuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 25, 17:31)
Kažkodėl smarkiai abejoju, kad I tipo CD atveju ląstelių nykimą galima sukontroliuoti  unsure.gif II tipo atveju - sutinku.

Taip, manau, kad turetų būti be galo sunku, bet skaičiau, kad lyg ir pasitaiko atvejų, kad su visokiom žaliavalgiškom veganiškom dietom pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2012 05 25, 21:22)
Taip, manau, kad turetų būti be galo sunku, bet skaičiau, kad lyg ir pasitaiko atvejų, kad su visokiom žaliavalgiškom veganiškom dietom pavyksta.

zinokit nesamone smile.gif as irgi maciau dokumentika apie zalia maista diabetikams, bet tik su 2 tipo diabetu manau pavyktu.
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2012 05 25, 20:22)
skaičiau, kad lyg ir pasitaiko atvejų, kad su visokiom žaliavalgiškom veganiškom dietom pavyksta.

Netikiu schmoll.gif Sergant CD, būtini angliavandeniai, o vartojant angliavandenius, būtinas insulinas.
Atsakyti
Laba vakareli ax.gif

Man iskilo toks klausimukas: ar gali ant kojos trukti venos be jokios priezasties?

As pries skrisdama i Lt, pajutau jautria vieta ant kojos, buvo toks kaip iskilimas skaudantis. O dabar toje vietoje puikuojasi 'grazi' puses delno dydzio melyne :-( Visiskai nepamenu, kad buciau kur susitrenkusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 05 26, 01:26)
Man iskilo toks klausimukas: ar gali ant kojos trukti venos be jokios priezasties?

Gali. Bet tai nebūtinai susiję su CD.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mergučiai o į kokias vietas dažniausiai leidžiates vaistukus? Girdėjau gandų, kad į rankas jau nepatariama? unsure.gif
Atsakyti
Aš tik į pilvą ir į kojas. Į rankas nebent tokiu atveju, kai būnu išvykus ar viešoj vietoj, su trumpom rankenom ir taip greičiau ir patogiau. Nors ir tokiais atvejais dabar dažniau per kelnes (jei ne džinsai) - ir į koją.
Atsakyti
Į ranką bandžiau vieną kartą- nepavyko, kažkaip nėjo man riešo išsukt. Vasarą jei viešoj vietoj tai ir maikutę kilstelėt nesibijau- juk viskas labai greitai, nelabai kas ir pastebi.
Pastebėjau, tik, kad į sėdmenis tai neišsivaikšto man. Man geriausiai į pilvą, nes ant kojos dažniausiai guzai metasi.
mano cukrus vėl blūdija doh.gif .Ryte 18, susileidau našiai insulino (16 ilgo ir 12 trumpo), valgiau tik 2 duonos riekes. pasivaikščiojau. Tada atsigėriau kavos ir suvalgiau 1,5 barankos. Cukrus-26 doh.gif . Susileidau 14 trumpo, po 2 val. nukritęs tik iki 20 doh.gif
Matyt teks žaisti, kas porą valandų daleidinėt, kad tolygiai nukristų, o tai paskui bus man hipo (o vakare einam į bažnyčią- dičkiui I komunija, bijau paskui iš klumpių išgriūt).
Atsakyti
Sveikos gal kuriai reiktu juosteliu performa po 35 lt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 26, 08:18)
Labas rytas 4u.gif

Mergučiai o į kokias vietas dažniausiai leidžiates vaistukus? Girdėjau gandų, kad į rankas jau nepatariama? unsure.gif

i pilva, kojas, uzpakali ir kartais i ranka.
Atsakyti