Ne, jums pasiule sesti and adatos ir jums tai tinka, o man ne!
Nes jus nenorit arba tingit kazka keisti,atsisakyti savo senu iprociu, juk taip jums patogiau.patogiau, kai visi gaili ir uzjaucia,vargsele serga.
Kontroliuoti kit us savo liga, matomai jums net naudinga:-)
O taip, juk geriau gauti galą kai organizmas insulino negamina, bet tokį garbingą galą nei , šiukštu, bet jokių adatų
QUOTE(Tepaluota @ 2014 07 04, 08:22)
Tai būk maloni, kriuksėk iš čia į savo tvartą.
O via ir pacios paciausios komentaro sulaukiau:-) nusipelniau:-)
Taigi,kad netycia uzsukau I jusu valdas, sorry.. Iseisiu,nes cia labai ner ka veikti,viena visus moko, ko pati nezino, aukleja vaikus kitu,nes paciai Dievulis turbut neskyre, vargu ar sugebetu...juk reiktu ziureti ne tik save :-)
O beje ,pyktis ant visu ir viso pasaulio-jums nepadeda, jus sargdina!!!!!!
O mes kruopomis išsigydysim
QUOTE(Rodnega @ 2014 07 04, 08:32)
O taip, juk geriau gauti galą kai organizmas insulino negamina, bet tokį garbingą galą nei , šiukštu, bet jokių adatų
Tai vat, kad gala mes vis gausim ir as greiciau neo mano vaikas, tad ir stengiuosi, kad prailginciau savo vaiko gyvenima, ismokinciau ka galiu ismokinti,teisingai maitintis,rupintis savimi ir kad kuo veliau reiketu tu adatu... Via CIA yra diabeto kontrole,o ne tai,kad galiu viska, nekeisti iprociu gal ir blogu,o viska padarys visagalis insulinas.
O jei insulino NEGAMINA ORGANIZMAS? Jūsų ta kontrolė yra nulio verta nes užkilus cukrui ir nenumušus bus koma ir garbingas galas . O garbingas, nes, geriau galas nei adata, kurios reikia
QUOTE(Rodnega @ 2014 07 04, 08:39)
O mes kruopomis išsigydysim
Na kaip matau, akiratis zmoges-ribotas
Tikrai fermuke kvepia
Papildyta:
[quote=Rodnega,2014 07 04, 08:44]
O jei insulino NEGAMINA ORGANIZMAS? Jūsų ta kontrolė yra nulio verta nes užkilus cukrui ir nenumušus bus koma ir garbingas galas . O garbingas, nes, geriau galas nei adata, kurios reikia
[/quot
Ir ka darai kad neuzkiltu tas cukrus??????? Ka pakeitei? Ko atsisakei?
Nieko. Juk turit insulino!!!!!!!!!!
Galiu pakeisti kasą, nes organizme tik ji tai atlieka . O dabar pasakyk man, kas dar pagamins mano organizme insuliną? Koks maistas jį skatina jo atsiradimą?
QUOTE(Rodnega @ 2014 07 04, 08:59)
Galiu pakeisti kasą, nes organizme tik ji tai atlieka . O dabar pasakyk man, kas dar pagamins mano organizme insuliną? Koks maistas jį skatina jo atsiradimą?
Ne nu jau kazkaip as apie ratus, o jus apie batus.. Joks maistas insulino nepakeis, as taip ir nesakau, taciau yra daug dalyku, kurie didina lasteliu jautruma insulinui, yra maisto produktu,kuriu nevertetu naudoti,ir aplamai, nereiketu bile valgyti...o ir jusu laiku, juk daktarai sake kaip kontroliuoti diabeta: 1_mityba,2_fizinis aktyvumas ir tik3_insulinas.
Taigi eiliskumas koks!
O aš būtent apie taiu, KĄ DARYTI JEI INSULINO NEGAMINA? Jus šaipotės iš tų adatinių nes mat atsisėdo ant adatos, kad užtenka maistą pareguliuoti. Todėl aš jumi ir klausiu, ką daryti tiems, kas be adatos negali? Garbingai užsibaigti ?
QUOTE(Rodnega @ 2014 07 04, 09:36)
O aš būtent apie taiu, KĄ DARYTI JEI INSULINO NEGAMINA? Jus šaipotės iš tų adatinių nes mat atsisėdo ant adatos, kad užtenka maistą pareguliuoti. Todėl aš jumi ir klausiu, ką daryti tiems, kas be adatos negali? Garbingai užsibaigti ?
Mano abu tevai serga diabetu. Abu leidziasi insulina, be jo tikrai issivystitu koma.Maistas, fizinis aktyvumas, sreso sumazinimas yra tikrai labai svarbus, bet pirmiausia reguliarus insulino susileidimas.
Kai diabeto pati pradzia, cukrus nezymiai padidejes, tuomet maistu gal ir galima sureguliuoti cukru, bet kai cukrus didelis ir diabetas pazenges, tai tikrai ne
QUOTE(Rodnega @ 2014 07 04, 10:36)
Visai as nesisaipau, tik pakomentuoju ir bandau pasakyti, kad yra ir kitoks poziuris ir kitokios nuomones ir kad kiekvienas gali tureti teise I komentara at bent jau pasakyti ka jis mano,o ne aklai tiketi vie no zmogaus pasakymu us visus.
Lygtai vie no poziuris I liga yra tik teisingas.
O saipytis niekas ir nemano, nes ne is tokiu dalyku reiketu ta daryti.
Greiciau kai kas kit as nesuvokia ,kad aplink gyvena irgi zmones ir visai nepanasus.
Del jusu as neturiu ka pasakyti, junk gyvenate su liga, tai matyt geriausiai ir zinote ka daryti, as parasiau konkreciai apie save ir kaip as tvarkausi, taciau tolerancijos 0vnt.
O kad isdrysau parasyti daugiau,tai jums ir nepatinka.
Tai klausimas: kas is ko tyciojasi?