Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(pavasario_lietus @ 2012 12 17, 16:19)
Visi vadovėliai tai rašo wink.gif

oi kaip vadoveliai nuo realybes skiriasi 4u.gif

norejau paklausti o jus diabetu sergat ar kaip? nes man keista, jei sirgtumete, akivaizdu, kad fantaziju apie vadovelius nebutu, o jei nesergate, tada kodel komentuojate, kas isvis ne jusu kompetencijos srityje... kad ir kaip butu nesuprantu niekaip 4u.gif
Atsakyti
Tai kad žmogus nežino,kas yra gliukozės tolerancijos testas ir kada jis daromas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 12 17, 18:49)
Žinių ir kompetencijos CD klausimais turiu pakankamai, ne Jums aiškinti man vadovėlines tiesas, kurios labai dažnai skiriasi nuo realių faktų.

QUOTE(jauniute @ 2012 12 17, 20:28)
oi kaip vadoveliai nuo realybes skiriasi 4u.gif

norejau paklausti o jus diabetu sergat ar kaip? nes man keista, jei sirgtumete, akivaizdu, kad fantaziju apie vadovelius nebutu, o jei nesergate, tada kodel komentuojate, kas isvis ne jusu kompetencijos srityje... kad ir kaip butu nesuprantu niekaip 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Et na tiek to. Nori padėt žmogui, kuris nesugeba gydytojo paklausti, kas darosi su jo mama, o tikisi interneto platybėse išminties pasisemt, ir va kas gaunasi.

Diabetu nesergu, bet žinių ir kompetencijos man užtenka (ko vertas toks sakinys internete?). Bet už savo kiekvieną žodį atsakau 100%. Jei nepatinka, tai viskas, pasitraukiu ramiai iš diskusijos.

Sveikatos visiems wink.gif
Atsakyti
labai dekui visoms be isimties uz atsakymus i mano uzduotus klausimus 4u.gif

QUOTE(pavasario_lietus @ 2012 12 17, 21:53)
Et na tiek to. Nori padėt žmogui, kuris nesugeba gydytojo paklausti, kas darosi su jo mama, o tikisi interneto platybėse išminties pasisemt, ir va kas gaunasi.

Diabetu nesergu, bet žinių ir kompetencijos man užtenka (ko vertas toks sakinys internete?). Bet už savo kiekvieną žodį atsakau 100%. Jei nepatinka, tai viskas, pasitraukiu ramiai iš diskusijos.

Sveikatos visiems wink.gif

taip pat ir jums dekoju, tik uzgauliojimu man nereikia, as tikrai sugebu paklausti daktaro kas vyksta su mano mama, ka jis ir man atsake, kad tai II tipo CD. Pati esu ne daktare ir su tuo neturiu nieko bendra, todel man sunku susigaudyti kas, kaip ir kodel, na bet kaip zinia, Lietuvoje susirgus bet kokia liga, patampi beveik daktaras biggrin.gif Nes viskuo tenka daugiau maziau dometis paciam, kad i lankas nenugrybauti, ir netgi forumuose pasiklausti, bet kokia informacija siuo metu man yra naudinga... todel tikrai forume neieskau atsakymo ir diagnozes savo mamai, dar kart dekui uz demesi 4u.gif
Atsakyti
DomingoFaustas, natūralu, kad domitės, ir gerai, kad domitės, bet kai absoliučiai apie CD nesuvokianti dvidešimtmetė mergužėlė Jums žinovo tonu dėsto absoliučias nesąmones ne tik apie ligą, bet dar ir sugeba konstatuoti faktą, kad nemokate bendrauti su gydytojais, tai jau perebor... doh.gif
Manau, kad ligoninėj viską paaiškins, ten yra diabeto mokyklėlė, mama lankys pamokėles, kur bus išmokyta kontroliuoti ligą. Viskas bus gerai, o jei kas, klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2012 12 18, 00:40)
Lietuvoje susirgus bet kokia liga, patampi beveik daktaras  biggrin.gif  Nes viskuo tenka daugiau maziau dometis paciam, kad i lankas nenugrybauti, ir netgi forumuose pasiklausti, bet kokia informacija siuo metu man yra naudinga...

jus visiskai teisi, viska teisingai darote, juk jus rupinates savo mama 4u.gif mes mielai jums padesime, net galite i az rasyti 4u.gif tiesiog nesinori, kad jums pasakotu kazka zmogus, kuris sitoj ligoj matos nelabai gaudosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 12 18, 11:40)
jus visiskai teisi, viska teisingai darote, juk jus rupinates savo mama 4u.gif mes mielai jums padesime, net galite i az rasyti 4u.gif tiesiog nesinori, kad jums pasakotu kazka zmogus, kuris sitoj ligoj matos nelabai gaudosi 4u.gif

gaudosi gaudosi biggrin.gif biggrin.gif juk tiek vadoveliu ir knygu prirasyta , kurias perskaite , tad nori nenori pradedi gaudytis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prisijungsiu prie jūsų ir aš, nes kartais iškyla klausimų ir norisi su kažkuo pasitarti. Pati sergu 6metus, man dabar 18. Kaip sakė daktarė, esu išskirtinis diabetikas, nes gyvenu ko ne vien ant žemų, valgyt galiu ko ne viską ir t.t ir pan., bet va pirmą kartą turbūt užėjo dabar toks periodas, kai nebesusitvarkau normaliai, tai truputį panikuoju, bet va reik stabdyt valgymus, juos pamažint ir manau turėtų susitvarkyti viskas, dar pasitaisius insulino dozes. Beje, ar visos skaičiuojate tiksliai AV?
Atsakyti
sveikos. smile.gif
labai daug skaiciau apie cukralige, nes panasu, kad esu arba arti jos, arba jau turiu sia liga.
tad noreciau pasitikslinti apie jos simptomus, kaip jie pasireiskia realiai, ne tik teoriskai ir koks cukraus kiekis kraujyje yra riba.

pati siaubingai bijau kraujo ir du metus delsiau pasidaryti tyrima. blush2.gif atliktas tyrimas parode, kad cukraus kiekis kraujyje 6,25, tiesa, kaip kvaile diena pries suvalgiau sokolada. internete skaiciau, kad normalus kiekis iki 6,1, taciau gydytoja pradejo raminti ir teigti, kad 6,4 riba ir jei susiimsiu, pradesiu sveikai gyvent, viskas bus gerai. pakartotini kraujo tyrima atlikti rekomendavo po puses metu ir del tolesniu pozymiu nusiunte tirtis sirdies, o cukraliges varianta dabartinei situacijai atmete..

buvau nusiraminus, bet situacija eina tik blogyn. stengiuos vengti saldumynu, taciau savijauta bloga, pastoviai kankina troskulys, nuovargis, sipnumas, koju niezulys, net nuo kates idreskimo lieka randeliai, taip pat be priezasties per pora menesiu nukrito 5 kg.

noreciau paklausti is jusu patirties, ar man verta sunerimti, keisti gydytoja ir labiau gilintis i si reikala, ar klausyti gydytojos ir per daug nepergyventi. gal pati sitiek beskaitydama isikaliau i galva sia liga. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mildda. @ 2013 02 01, 16:30)

noreciau paklausti is jusu patirties, ar man verta sunerimti, keisti gydytoja ir labiau gilintis i si reikala, ar klausyti gydytojos ir per daug nepergyventi. gal pati sitiek beskaitydama isikaliau i galva sia liga. verysad.gif

verta, keisk daktare ir darykis pakartotinus kraujo tyrimus, troskulys ir svorio kritimas yra vieni is cd pozymiu
Atsakyti
diabeto galima atsikratyti pasirinkus low carb mitybą

labai įdomios diskusijos http://www.thincs.or...fat-lowcarb.htm

Nuo 1960 m toks lenkas Jan Kwasniewski sėkmingai gydo diabetikus tokia dieta.
Atsakyti