sveikos.
labai daug skaiciau apie cukralige, nes panasu, kad esu arba arti jos, arba jau turiu sia liga.
tad noreciau pasitikslinti apie jos simptomus, kaip jie pasireiskia realiai, ne tik teoriskai ir koks cukraus kiekis kraujyje yra riba.
pati siaubingai bijau kraujo ir du metus delsiau pasidaryti tyrima.
atliktas tyrimas parode, kad cukraus kiekis kraujyje 6,25, tiesa, kaip kvaile diena pries suvalgiau sokolada. internete skaiciau, kad normalus kiekis iki 6,1, taciau gydytoja pradejo raminti ir teigti, kad 6,4 riba ir jei susiimsiu, pradesiu sveikai gyvent, viskas bus gerai. pakartotini kraujo tyrima atlikti rekomendavo po puses metu ir del tolesniu pozymiu nusiunte tirtis sirdies, o cukraliges varianta dabartinei situacijai atmete..
buvau nusiraminus, bet situacija eina tik blogyn. stengiuos vengti saldumynu, taciau savijauta bloga, pastoviai kankina troskulys, nuovargis, sipnumas, koju niezulys, net nuo kates idreskimo lieka randeliai, taip pat be priezasties per pora menesiu nukrito 5 kg.
noreciau paklausti is jusu patirties, ar man verta sunerimti, keisti gydytoja ir labiau gilintis i si reikala, ar klausyti gydytojos ir per daug nepergyventi. gal pati sitiek beskaitydama isikaliau i galva sia liga.