Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 24, 21:38)
CD, taigi tu normali boba, ne tokio riebumo kaip aš  doh.gif

Tepaluota, tu sau per griezta, esi babce super grazumo, subrendus, su savo nuomone, tai jau supranti, kad tos anoreksikes niekam nepatinka, o ir pilnesniu zmoniu yra nesvietiskai simpatisku, tu tame tarpe:) pliius atsikratysi kai visiskai uzsisipirsi ir tu keliu kg 4u.gif niu ar ne taip, ka????????????????????? bigsmile.gif
Atsakyti
Tu manęs nematei. O kilogramų neatsikratysiu, kol nesusitvarkys protas.
Atsakyti
QUOTE(alenka @ 2012 06 24, 16:45)

Na taip, manau, geriau būti liesesnei, nei apkūniai. O išgirstu tokias pastabas iš visų: kolegių, draugių, giminių...

buvo laikas kai ir aš girdėdavau panašaus pobūdžio "komplimentų" ir pati turiu draugę, kuri labai lieknutė, tik, kad ir pavydžiu wub.gif niekad nekilo mintis kažkaip pavadint ar kažką prikišt.. nu bet visokių žmonių yra.. ir reikia džiaugtis dėl nedidelio svorio, priaugt visada spėsi, o va jau numest doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 24, 22:38)
CD, taigi tu normali boba, ne tokio riebumo kaip aš  doh.gif

Tu manes nematei lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Kalbu ne apie dabartinę būklę, kai 2 in 1 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 06 24, 22:26)
Tepaluota, tu sau per griezta, esi babce super grazumo, subrendus, su savo nuomone, tai jau supranti, kad tos anoreksikes niekam nepatinka, o ir pilnesniu zmoniu yra nesvietiskai simpatisku, tu tame tarpe:) pliius atsikratysi kai visiskai uzsisipirsi ir tu keliu kg  4u.gif niu ar ne taip, ka????????????????????? bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 24, 22:27)
Tu manęs nematei. O kilogramų neatsikratysiu, kol nesusitvarkys protas.

uztai as maciau....sneki netiesa ir tikrai perdedi, iki tavo tokiu apie save apibudinimu tai dar tu reiktu 50 kg uzsimesti doh.gif

niekad nepadlaiziauju ir sakau tiesa, ir sakau kad tu truputi nuvertini save, arba tikrai blogai matai, nesakau, kad esi kuda kaip gazele (tokia ir as nesu), bet kaip sakiua, iki tavo tokio apibudinimo apie save tai dar nemazai reik zoles apsi....
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 24, 22:27)

tai susitvarkys tas protas 4u.gif tik nezinau kodel visos kurios pamato tave gyvai sako, kad viskas ten ok, pas tave, tu tik sau labai griezta 4u.gif nu bet cia visu moteru isimtinai beda smile.gif
Atsakyti
O aš seniai atsipūtus dėl savo svorio. Vyras pasakė- svarbu, kad ant smegenų lašiniai neauga, tai ir nesuku sau galvos dėl kelių (jei sąžiningai- keliasdešimt blush2.gif ) kg. Kažkaip gyvenime yra didesnių problemų nei antsvoris, tai jis man paskutinėj vietoj. Aišku norėtųsi tokios figūros kaip monetuxe, nu bet jei jau nedavė Dievulis, tai matyt nenusipelniau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2012 06 25, 13:23)
Jetau, gerai kad ir manes neiviena nemaciusi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pasidariau gliukuota - 6,7 thumbup.gif  Pagerinau, nes paskutini buvau sukelus iki 7,3 ax.gif
Del to danties, nuejau apziurai, garsiai prisipazinau, kad CD, nu bet sake nereikia man jokiu vaistu, nes gyja graziausiai ax.gif

vadinasi reikia taisyti padėtį ir susitikimą organizuoti, nebeliktų klaustukų kas ir kaip atrodo biggrin.gif lotuliukas.gif

Su geru gliukuotu - SVEIKINIMAI, Šaunuolė wub.gif

Labukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2012 06 25, 13:23)
Jetau, gerai kad ir manes neiviena nemaciusi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pasidariau gliukuota - 6,7 thumbup.gif  Pagerinau, nes paskutini buvau sukelus iki 7,3 ax.gif
Del to danties, nuejau apziurai, garsiai prisipazinau, kad CD, nu bet sake nereikia man jokiu vaistu, nes gyja graziausiai ax.gif

maciau lotuliukas.gif paskutini karta Birstono stovykloj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

super glikuotas thumbup.gif
Atsakyti

i 
Primename forumo taisyklių II.5. punktą:

Turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką ir jos skirtumą nuo pokalbių/chat'o. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o chat'e jos egzistuoja tik keletą valandų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu skaityti visiems lankytojams ir po kelių mėnesių/metų nuo jų parašymo. Todėl naudoti forumą pokalbių tikslais yra draudžiama. Tam jūs galite pasinaudoti mūsų pokalbių temomis bendraminčių skyrelyje.

! 

Žinutės ar temos, kuriose nesilaikoma taisyklių gali būti trinamos arba perkeliamos į tam tinkantį skyrelį be perspėjimo.
Atsakyti
laba mirksiukas.gif sorriuks kad isibrausiu... tiesiog noriu paklausti blush2.gif kelis kart uzmeciau aki i SM esancias temas ir nerandu temos apie VAIKU DIABETA g.gif ar tikrai ner tokiso temos kurioje bendrautu mamytes auginancios cukrinukus??? g.gif blush2.gif labai lauksiu betkokiu zyniu 4u.gif

Atsakyti