Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2012 06 23, 20:28)
o kokie pas tamstele cukrai buna rytais?

Mažiau 10 retai būna. Dažniausiai apie 12, +/-. Paskui po rytinio insulino viskas stoja į vietas, jei nieko neprigriešiju ar nesusinervinu, iki 10 laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 23, 20:23)
Nemanau, kad insulino keitimas padės. Kaip jau sakiau, yra tokių "laimingųjų" kaip aš - verskis per galvą, leisk ką nori ir kiek nori, rezultatas tas pats doh.gif Arba ryto kosmosai, arba (jei didini dozę) naktį hipo. Naujas insulinas padeda tik pirmus porą mėnesių.

bet tu bandzius keisti, jinai ne karto g.gif jei as nebuciau keitus basalio butu buve sakes ir po siai dienai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 23, 20:32)
Mažiau 10 retai būna. Dažniausiai apie 12, +/-. Paskui po rytinio insulino viskas stoja į vietas, jei nieko neprigriešiju ar nesusinervinu, iki 10 laikosi.

ir tau nuo sirgimo pradzios taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 06 23, 20:33)
bet tu bandzius keisti, jinai ne karto  g.gif

Nežinau, negaliu 100proc. teigti, kad taip ir yra, bet iš viso to, ką ji papasakoja, tai vienas prie vieno.
QUOTE(jauniute @ 2012 06 23, 20:33)
ir tau nuo sirgimo pradzios taip? 4u.gif

Agam, visada taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 23, 18:32)

Man dienomis irgi viskas kuo puikiausiai(dazniausiai) blush2.gif

Reikes endo paklausti sekanti karteli ar insulino keitimas ka padetu. Tik tai deja tenusimato spalio pabaigoje unsure.gif
Atsakyti
Labas.

Man irgi ilga laika nuo sirgimo pradzios buvo ryte auksti cukrai, ir neaisku nuo ko doh.gif Bet dabar jau to nebera, tik nepamenu, ar man viskas pasikeite, kai aktrapida pakeite i novorapida, ar po nestumu viskas pasikeite. Beje dar labai padejo ir protofano pakeitimas i levemira.

As dabar tai ziauriai kankinuosi, treciadieni rove protini danti, suleido 5 ampules nuskausminamuju, bet rove vistiek skaudei. Pasijauciau kaip mazas vaikas, nes ir verkiau ir spardziaus stomatologo kedej doh.gif Ir dabar taip nemaloniai skaudena, negaliu net issizioti normaliai doh.gif
Atsakyti
Aister, o antibijotikus geri?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 06 23, 20:28)
Aister, o antibijotikus geri?

Nea. Buvau nuejus penktadieni pasirodyti, patepliojo kazkokiu vaistu, sake viskas neblogai atrodo.
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
Net nesergantiems CD po danties rovimo liepia gerti, o mums privaloma. Jei turi namie, kalk.
Atsakyti
niu taip - man irgi po danties rovimo nedavė antibu g.gif nu gerai, kad gerai baigės..

Tepaluota, tavo tokie cukrai visada buvo? pamiršau kažkaip kiek sergi ir kaip prasidėjo? blush2.gif visą laiką tokie rytais cukrai aukšti? paskutiniu metu rytais mano apie 6-7, panikuoju.. einu pas endo liepos 5, bus matyt ką mano daktarelis patars rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2012 06 23, 22:27)
tavo tokie cukrai visada buvo?

Visada. Mano visada aukšti buvo. Visa kita parašysiu kitur.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2012 06 23, 19:10)
Labas.

As dabar tai ziauriai kankinuosi, treciadieni rove protini danti, suleido 5 ampules nuskausminamuju, bet rove vistiek skaudei. Pasijauciau kaip mazas vaikas, nes ir verkiau ir spardziaus stomatologo kedej doh.gif  Ir dabar taip nemaloniai skaudena, negaliu net issizioti normaliai doh.gif

jetus vargsiuke. Imk balioneli 4u.gif tikiuosi greit praeis.

As irgi jokiu antibu negeriau. Nedave, bet as ir nesakiau nieko apie cd. Nors ir neklause g.gif
Atsakyti
[quote=aister,2012 06 23, 21:43]
Nea. Buvau nuejus penktadieni pasirodyti, patepliojo kazkokiu vaistu, sake viskas neblogai atrodo.
[/quote 4u.gif ]

privalu gerti, net pries paprasto danties rovima, diena pries tai gydytoja liepia gerti man 4u.gif viena karta negeriau, tai prastokai baiges, galvojau galus atiduosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2012 06 23, 22:27)
niu taip - man irgi po danties rovimo nedavė antibu  g.gif nu gerai, kad gerai baigės..

Tepaluota, tavo tokie cukrai visada buvo? pamiršau kažkaip kiek sergi ir kaip prasidėjo?  blush2.gif visą laiką tokie rytais cukrai aukšti? paskutiniu metu rytais mano apie 6-7, panikuoju.. einu pas endo liepos 5, bus matyt ką mano daktarelis patars  rolleyes.gif

6 arba 7, o tu panikuoji? 4u.gif tai ka man kalbeti...
Atsakyti