Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(slitka @ 2012 06 03, 15:00)
del adateliu jei ka

Uj, dabar mažiausiai jomis rūpinkis, nieko neatsitiks joms. Sėkmės, kad viskas būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
Sekmes Slitka, lauksim geru ziniu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 06 03, 13:00)
labas mergaites, na ka pasirodau trumpam, ir atsisveikinu, antradieni jau iskeliauju i ligonine, jauciu daugiau neprisijungsiu.

Lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
jai gimdyt nereiks- kaip žuvį išskros biggrin.gif
P.S.- prašau nesupykti už mano tokį juodą jumorą 4u.gif - pati taip "skrosta" jau 3 kartus, žinau ką reiškia ax.gif
Šiandien variau pas dantistę dantų švarint- akmenų gal puskilogramį nugrandė, o jau kraujo iš dantenų tai ojojoj kiek išspjaudžiau doh.gif . Nu bet dabar nors nesarmata šypsotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 06 03, 15:00)
labas mergaites, na ka pasirodau trumpam, ir atsisveikinu, antradieni jau iskeliauju i ligonine, jauciu daugiau neprisijungsiu.

laikykites mergaites, nesirkit  4u.gif

Slitka laukiam gryžtančios jau nebe 2 in 1, o 2 in 2 mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
labas mergaites, o stai ir as biggrin.gif
mes pagaliau namie....jau kaip zinot buvo atliktas planinis CP,teko mazajam ir reanimacijoj pabuvot ir visokiu proceduru atkentet, bet viskas gerai, dabar tik valgo, miega ir kakoja dabar bandau isiliet i namu ritma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 06 13, 15:08)
labas mergaites, o stai ir as  biggrin.gif
mes pagaliau namie....jau kaip zinot buvo atliktas planinis CP,teko mazajam ir reanimacijoj pabuvot ir visokiu proceduru atkentet, bet viskas gerai,  dabar tik valgo, miega ir kakoja dabar bandau isiliet i namu ritma  biggrin.gif

Sveika sugrįžusi,džiugu,kad viskas pas jus gerai,dabar tik sveikatos abiems ir kantrybės tau 4u.gif
Atsakyti
Buvau šiand pas gydytoją- klausiau dėl vaistinėj daromo venų tyrimo- sakė mest tą popiergalį lauk- viena reklama doh.gif . tai gerai, kad aš nepatikli bobutė- nepuoliau iš kart pirkti vaistų, kurie 2 mėn man būtų kainavę virš 100 Lt.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 06 14, 20:07)
Buvau šiand pas gydytoją- klausiau dėl vaistinėj daromo venų tyrimo- sakė mest tą popiergalį lauk- viena reklama  doh.gif . tai gerai, kad aš nepatikli bobutė- nepuoliau iš kart pirkti vaistų, kurie 2 mėn man būtų kainavę virš 100 Lt.

tai visada pirmiausia reikia pasitarti su gydytoju,o tik paskui su vaistininku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 06 14, 20:07)
viena reklama  doh.gif

Aš dar norėjau klausti, ar nesiūlė jokių vaistų pirkt, ale pamiršau kažkaip. Būčiau pataikius doh.gif
Atsakyti
drebinu kinkas- gavau iškvietimą į NDTT patikrinimui ar teisingai man nustatytas nedarbingumas blink.gif pasirodo papuoliau į atsitiktinę atranką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 06 18, 20:00)
gavau iškvietimą į NDTT patikrinimui ar teisingai man nustatytas nedarbingumas  blink.gif

O šakės doh.gif
Atsakyti