Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

user posted imageSaldi moteris - saldi pagunda. Tuo mes ir patrauklios!user posted imageuser posted image

user posted image

Gliukozės kontroliniai rodikliai-->

user posted image

Gliukozės 3mėn. vidurkio rodikliai-->

user posted image

Informacija pasiskaitymui apie CD rasite Čia ir Čia

Būkime visos kuo ilgiau žvalios ir laimingos! mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas naktis, ale marš visos į lovas, o tai ryte cukrai aukšti bus cool.gif
Atsakyti
WP 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 18, 23:39)
Man jei cukrai didesni ir sunkiau gyja, paskui lieka dėmės. Ir šiaip, paskutiniu metu, nuo paprasto įbrėžimo lieka randukai.

Va randuku kiek pas mane doh.gif prie nelabai ikaitusios keptuves prisilieciu ir tai jau zyme lieka doh.gif o dar ant abieju blauzdu dabar tie baisuokliukai padidejo zymiai, net ryskiai raudonai ismete naujas vietas doh.gif
Atsakyti
Wild Pearl aciukas uz namucius 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 18, 11:01)
Iš principo, cukraus kiekis kraujyje neviršija normos ribų, tačiau jei negera savijauta, priežasties reikia ieškoti. Kad būtų ramiau dėl CD, reiktų pasidaryti gliukozės tolerancijos testą.

4u.gif

QUOTE(Wild Pearl @ 2012 05 18, 11:39)
Šiuos tyrimus ir patarčiau pirmiausiai pasidaryti  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(monetuxe @ 2012 05 18, 14:12)
o kodėl cukraus rodikliai jus labiausiai neramina? gal bloga savijauta yra dėl kitokių priežasčių?  g.gif

esi tirta pertirta skersai išilgai, bet priežasties kaip ir neranda doh.gif labiausiai vargina kojų ( blauzdų) skausmai, tik negaliu įvardinti ar kaulas, sausgyslės ar raumuo skauda, traukia mėšlungis. Skauda palietus . Plius galvos svaigimai, spengimas ausyse...
Troškulio nėra, padažnėjusio šlapinimosi irgi, žaizdos gyja normaliai rodos, tik kartais burnoje būna klaikus acetono skonis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 19 gegužės 2012 - 13:49
aciu uz temute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2012 05 19, 14:48)
rodos, tik kartais burnoje būna klaikus acetono skonis  doh.gif

gal vertetu pasiziureti ketonus slapime,nes jie kartais buna ir del kitu priezasciu nei CD 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ar gyvos dar? unsure.gif Aš vakar nuo šampano taurės smigau doh.gif Cukraus nematuoju, įtariu, kad ten kosmosai unsure.gif

Man įdomu, kodėl ši ir ši ne bendraminčiuose? Per dieną po kelias temas prikepa, pjaunasi kaip kalės, bet garbingai paplepėjimų subforume kėpso cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 20, 13:41)
Sveikos, ar gyvos dar?  unsure.gif Aš vakar nuo šampano taurės smigau  doh.gif Cukraus nematuoju, įtariu, kad ten kosmosai  unsure.gif

Man įdomu, kodėl ši ir ši ne bendraminčiuose? Per dieną po kelias temas prikepa, pjaunasi kaip kalės, bet garbingai paplepėjimų subforume kėpso  cool.gif

ale tu ir atkapstai biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad nėr ko kapstyt, pilna tokių temų, kurios turėtų būti padėtos į vietą. O bet tačiau...

Vakar MB atvarė su gražuolių rožių puokšte wub.gif Buvom kancierte, paskum vakaruškose, patancavojom biškutį ir kaip diedukai parpirdulinom prieš dvyliktą. Sakau, ar čia jau senatvė, kai nebesinori duotis per naktį? unsure.gif Va. O dabar kraunuos tarbukes ir blaškausi - kankinti rožes mašinoje ir vežtis į miestą, leisti gyvuoti trumpiau, tačiau matyti kasdien ar leisti gyventi ilgiau, palikti kaime ir tikėtis, kad grįžusi ketvirtadienį nerasiu nulinkusių galvelių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 20, 15:06)
Tai kad nėr ko kapstyt, pilna tokių temų, kurios turėtų būti padėtos į vietą. O bet tačiau...

Vakar MB atvarė su gražuolių rožių puokšte  wub.gif Buvom kancierte, paskum vakaruškose, patancavojom biškutį ir kaip diedukai parpirdulinom prieš dvyliktą. Sakau, ar čia jau senatvė, kai nebesinori duotis per naktį?  unsure.gif Va. O dabar kraunuos tarbukes ir  blaškausi - kankinti rožes mašinoje ir vežtis į miestą, leisti gyvuoti trumpiau, tačiau matyti kasdien ar leisti gyventi ilgiau, palikti kaime ir tikėtis, kad grįžusi ketvirtadienį nerasiu nulinkusių galvelių unsure.gif

as jamciau ax.gif dar neaisku ar jos istrauks iki ketvirtadienio smile.gif
Atsakyti