Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(dangus giedras @ 2012 06 18, 12:08)
Neveikia man  g.gif

sis ir man neveikia... raso the discount code "SUNNYSMILE" has already been used and is no longer valid, nors mano ir nenaudotas smile.gif gaila ax.gif
Atsakyti
sveikos,noriu nusipirkt basankes,mano peda 24,5 perku siaip UK 5 bet pagal Asos size guide reiktu imti UK 6,kaip manot koki dydi geriau imti? 4u.gif
Atsakyti
SALE30
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 06 20, 08:06)

man jo neatmeta, bet ir nepritaiko g.gif

pritaike , bet tik nenuolaidinei prekei.
Atsakyti
Merginos, gal patarsit... noriu pirma karta apsiprekinti ASOS...
Ir nesuprantu, ka blogai darau...
Korteles numeri teisingai suvedu, ta is 16sk. ar cia kazkoki kita reik vest? Pas mane kortele VISA... Jau gal kokius 6 kartus suvedu, pasitikrinu ir vistiek blogai...

Man meta tokia lentele.. the card number contains invalid characters
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavuum: 20 birželio 2012 - 10:34
QUOTE(vavuum @ 2012 06 20, 10:33)
Ir nesuprantu, ka blogai darau...
Korteles numeri teisingai suvedu, ta is 16sk. ar cia kazkoki kita reik vest? Pas mane kortele VISA... Jau gal kokius 6 kartus suvedu, pasitikrinu ir vistiek blogai...

Man meta tokia lentele..    the card number contains invalid characters

o kreditine? nes dar reikia suvesti ir ta saugos koda, ar kaip temn jis vadinasi, kur is 3 skaiciuku.
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 06 20, 11:33)

Ar vedat be tarpu?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 20, 13:02)
o kreditine? nes dar reikia suvesti ir ta saugos koda, ar kaip temn jis vadinasi, kur is 3 skaiciuku.

kreditine smile.gif
kad manes kol kas praso tik numerio, pavadinimo ir iki kada galioja kortele. Ta saugos koda kartu su numeriu reikia vesti?
Papildyta:
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 20, 13:18)
Ar vedat be tarpu?

Bandziau visaip, nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2012 06 20, 14:19)
kreditine smile.gif
kad manes kol kas praso tik numerio, pavadinimo ir iki kada galioja kortele. Ta saugos koda kartu su numeriu reikia vesti?

Ne, saugos koda reikia vesti, kai jau apmokate, pasirinke konkrecia kortele. Bet pries tai turite suvesti korteles numeri, data...
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 06 20, 15:54)
Ne, saugos koda reikia vesti, kai jau apmokate, pasirinke konkrecia kortele. Bet pries tai turite suvesti korteles numeri, data...

Aciu, jau pavyko thumbup.gif
Nezinau kazkaip, bet pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 06 07, 10:59)
drinks_cheers.gif Visa esme, manau, firmose.
Galvojat vel pirkt Asos suknele, tai gali buti, kad ir 8UK butu geras. Modelis devi 8UK dydi ir ugis jos parasytas. Gal Jusu figura panasi? ax.gif  Siaip poliesteris nesitampo ax.gif Vienzo, dilema, katra dydi rinktis smile.gif Bet dideli visada galima sumazint, nors pati nemegstu, kai reikiapirktus rubus dar pas siuveja taisyt  4u.gif

Atejo uk10 dydzio suknele, tai truputi didoka, reikejo imti uk8... doh.gif tai dabar zinosiu, kad perkant "asos" visada imti uk8 ax.gif
Atsakyti
Šiandien ASOS nustebino - įdėjo freebie pirmą kartą gyvenime bigsmile.gif 60 ml Hawaiian Tropic losjoną deginimuisi. O pirkau tokius guminukus cream spalvos. Faini labai, arbūzais kvepia, tik gal juodi geriau žiūrėtųsi g.gif Jei įmes, bandysiu juodus gaudyt. Ir dydis toks, kaip ir didoki, bet 38 turbūt mažokas būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 21 birželio 2012 - 12:50