Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Isla Bonita @ 2012 06 13, 09:07)
Siuntinio verte 115 euru.... Na bandysiu nueit i pasta paklaust, nesj okio pranesimo apie siuntini kolkas negavau

Paziurekit pas save acounte ar galit TRACK this order. Tada matysit kurioj jis vietoj randasi. Jei neraso Track this oreder vadinasi issiunte ne per kurjeri.
Atsakyti
Dar noriu vieno dalyko paklausti dėl grąžinimo. Ką rašyti, žymėti prie grafos refund? smile.gif
user posted image
Atsakyti
Tiesiog varnele uzdekit smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Matau daznai perkat ASOS. Nieko is ten neturejau, bet vis uzkliuva man akis uz ju sukneliu. Gal pasakytumet kaip ju kokybe ax.gif domina tos is papratesniu, neproginiu kur ~ po 30-40-50 eur ? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Apie daugeli rubu galite susirasti atsiliepima, daznai su realiom foto, rusu kalba siame forume

http://shophelp.ru/f...630#post2888630

nukopijuokit rubo pavadinima ir iveskit i paieskos langeli tame forume.

Kas liecia ASOS kokybe, tai pasitaiko labai ivairiai. As asmeniskai Asos firmos rubus tapatinciau su kokios zaros, mango rubu kokybe. Man panasiai nesiojasi.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 06 16, 04:44)

Aciu Pupen. Dabar daugmaz aisku. Panasiai ir galvojau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enura: 16 birželio 2012 - 17:44
SUNNYSMILE
20 proc viskam
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 06 18, 06:53)
SUNNYSMILE
20 proc viskam

Neveikia man g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 06 18, 11:08)
Neveikia man  g.gif

ko gero paprasciausiai pasibaige veikimas mirksiukas.gif gaila, bet ir as nespejau pasinaudoti. nors siaip jis tik nenuolaidinems buvo skirtas.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 18, 12:22)
ko gero paprasciausiai pasibaige veikimas  mirksiukas.gif  gaila, bet ir as nespejau pasinaudoti. nors siaip jis tik nenuolaidinems buvo skirtas.

Va va... taip ir buna... apsiperki ir atsiranda kodas doh.gif biggrin.gif Kaip tik penktadieni ieskojau kodo, galiausiai nusipirkau be jo... Ech, butu pravertusi si nuolaida ax.gif

Gal kuri turite siuos batukus? Kaip dydziai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 06 18, 11:22)
ko gero paprasciausiai pasibaige veikimas  mirksiukas.gif  gaila, bet ir as nespejau pasinaudoti. nors siaip jis tik nenuolaidinems buvo skirtas.

nupirkau vakar nuolaidinius batus su juo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 06 18, 12:45)
nupirkau vakar nuolaidinius batus su juo  rolleyes.gif

vadinasi puiku mirksiukas.gif nes as skaitinedama supratau, kad pavyko su juo tik nenuolaidines prekes nupirkti. na, dabar jau jokio skirtumo, vistiek nebeveikia. O is ryto kiek sukneliu su nuolaidom buvo. matyt nuo anksciau dar tos nuolaidos. po valandos paziuriu - viskas vel senom kainom biggrin.gif labai jau medzioti paskutiniu metu viska reikia doh.gif na, nors basutes pasiemiau siandien su nuolaida, ir tai jau visai neblogai. suknelei nei nuolaidos buvo, nei ant koduko jau nebespejau doh.gif
Atsakyti