Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

NICE10

minus 10 poc.

galioja tik siandiena 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupen: 10 birželio 2012 - 17:11
negaunu siuntinio iš asos unsure.gif išsiunte gegužės 23, parašė, kad iki birželio pirmos gausiu... birželio 6 parašiau, kad dar negavau, paprašė palaukt iki 11. šiandien vėl parašiau, sako ieškot pas kaimynus, pašte, nes pagal juos, turėjau gaut birželio 6. iš kur jie žino? ar tas siuntinys skaitosi registruotas? jokio registracijos numerio neturiu, na išskyrus tą, iš 8 skaitmenų. paštas sako niekas neatėjo man. ar aš čia be reikalo paniką keliu? jei pasimetė siuntinys, tai tikrai grąžins pinigus? žinos, kad aš jo iš tikrųjų negavau?
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 06 12, 10:45)
negaunu siuntinio iš asos  unsure.gif  išsiunte gegužės 23, parašė, kad iki birželio pirmos gausiu... birželio 6 parašiau, kad dar negavau, paprašė palaukt iki 11. šiandien vėl parašiau, sako ieškot pas kaimynus, pašte, nes pagal juos, turėjau gaut birželio 6. iš kur jie žino? ar tas siuntinys skaitosi registruotas? jokio registracijos numerio neturiu, na išskyrus tą, iš 8 skaitmenų. paštas sako niekas neatėjo man. ar aš čia be reikalo paniką keliu? jei pasimetė siuntinys, tai tikrai grąžins pinigus? žinos, kad aš jo iš tikrųjų negavau?

Keista, as pastaruoju metu daug siunciausi is asos,visi siuntiniai atejo per 7 dienas g.gif
Atsakyti
Paulina tikrai grazins pinigus, jeigu negausit. Bet dabar tikrai nueikit pas kaimynus pasiklausti, arba jei name gyvenat tai aplink tvoras apsiziurekit, man viena syki uz tvoros prie krumo kazkada siuntini paliko, o as tik po savaites radau doh.gif
Jeigu nieko nerasit, vel parasykit wink.gif
Atsakyti
apziurejau visur aplink dezute, kaimynai visada paduoda, jei kas mums buna, bet dar paklausiu kai sutiksiu del viso pikto..
bet as manau, kad paste vistiek butu zurnale irasyta, kad man toks siuntinys buvo, o jie neranda nieko cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 06 12, 11:51)
man viena syki uz tvoros prie krumo kazkada siuntini paliko, o as tik po savaites radau  doh.gif
Jeigu nieko nerasit, vel parasykit wink.gif

Lietuvoje nepraktikuojami tokie dalykai ar cia Lietuvoje taip nutiko? Nes UK tai irgi palieka 'saugioje vietoje' smile.gif Tai buna,kad kaimynams, buna,kad po siuksliu rusiavimo deze ar panasiai smile.gif Bet Lietuvoj kai gyvenau tai tik kaimynu pastininke paduodavo kartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2012 06 12, 12:45)
negaunu siuntinio iš asos  unsure.gif  išsiunte gegužės 23, parašė, kad iki birželio pirmos gausiu... birželio 6 parašiau, kad dar negavau, paprašė palaukt iki 11. šiandien vėl parašiau, sako ieškot pas kaimynus, pašte, nes pagal juos, turėjau gaut birželio 6. iš kur jie žino? ar tas siuntinys skaitosi registruotas? jokio registracijos numerio neturiu, na išskyrus tą, iš 8 skaitmenų. paštas sako niekas neatėjo man. ar aš čia be reikalo paniką keliu? jei pasimetė siuntinys, tai tikrai grąžins pinigus? žinos, kad aš jo iš tikrųjų negavau?

As ir jau beveik tris savaites negaunu siuntinio unsure.gif . Kazkur pastrigo...
Atsakyti
na ka, tenka apsisarvuot kantrybe. dekui, merginos
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2012 06 12, 16:21)
As ir jau beveik tris savaites negaunu siuntinio unsure.gif . Kazkur pastrigo...

jus cia negasdinkite, as irgi laukiu 4u.gif bet dar tik savaite praejo
Atsakyti
Man ta pati situacija: siuntini turejau gauti birzelio 1 diena, parasiau jiems, kad negaunu, tai sake palaukt iki 15 d ir vel jiems pranest, jei kartais buciau dar negavus...
Idomu per kokius kurjerius jie siuncia, nes gali buti, jog kurjeriai nerado manes namie ir jei nebuvo nurodytas mano tel, tai taip ir neiteike niekam.
Gal zinote per kur jie siuncia i Lietuva? Beje, as siunciau per asos.fr...
Jau neramu kazkaip sitiek laiko laukt
Atsakyti
Siaip tai jei nemokamu siuntetes tai joks kurjeris nepristato i namus, o reikia atsiimti paste.
Nors jei suma arti 100 svaru, tai bent jau man visada siuncia kurjeri,net pasirenkant nemokama siuntima.
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2012 06 13, 07:35)
Siaip tai jei nemokamu siuntetes tai joks kurjeris nepristato i namus, o reikia atsiimti paste.
Nors jei suma arti 100 svaru, tai bent jau man visada siuncia kurjeri,net pasirenkant nemokama siuntima.

Siuntinio verte 115 euru.... Na bandysiu nueit i pasta paklaust, nesj okio pranesimo apie siuntini kolkas negavau
Atsakyti