rusaiciu forume arba facebook grupeje.
QUOTE(Kelsey @ 2013 01 07, 22:49)
Nu jauciu mano 12d nebeateis.... o taip laukiau, dar buvo kodukas -20 sale prekems, tai galvojau, kaip pigiai nuciupau
O as tai siunciau i UK siuntinuka gruodzio 5d ir iki siol irgi negavo. Pirkau ebay suknele, virs 300Lt, atsiunte ne nauja. Dabar jauciu visai be pinigu liksiu
QUOTE(balbetka @ 2013 01 07, 23:48)
O as tai siunciau i UK siuntinuka gruodzio 5d ir iki siol irgi negavo. Pirkau ebay suknele, virs 300Lt, atsiunte ne nauja. Dabar jauciu visai be pinigu liksiu
neregistruotai siuntet?
o Asos siuntiniai registruojami kaip nors?
QUOTE(Kelsey @ 2013 01 08, 00:17)
registruotai, bet tai kas is to Matau, kad tik issiusta is LT ir viskas. Paste sako, jie UK negali jau paziuret, o UK sako irgi nemato. Zodziu pasaka be galo.. O dar ir pardaveja bjauri pasitaike
Jeigu siunte Jums nemokamu, tai neregistruoti, bet Asos visada grazina pinigus arba issiuncia dar karta tas pacias prekes, taip kad nepergyvenkit
O jei prekes dabar dar maziau kainuoja skirtumo negrazina?
QUOTE(Kelsey @ 2013 01 08, 01:24)
O jei prekes dabar dar maziau kainuoja skirtumo negrazina?
Ne
QUOTE(balbetka @ 2013 01 08, 00:39)
registruotai, bet tai kas is to Matau, kad tik issiusta is LT ir viskas. Paste sako, jie UK negali jau paziuret, o UK sako irgi nemato. Zodziu pasaka be galo.. O dar ir pardaveja bjauri
Man kazkada buvo tokia situacija, issiunciau registruota siuntinuka i uk, man raso, kad negavo. Pragulejo ten siunta menesi ir grizo man atgal. Pasirodo, tam pastui gavus, gavejas negauna jokio pranesimo apie siunta, reikejo atskirai uzsakyti sita paslauga
i | Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką. Žinutės, neatitinkančios taisyklės, ištrinamos. |
QUOTE(jemaime @ 2013 01 08, 07:10)
Man kazkada buvo tokia situacija, issiunciau registruota siuntinuka i uk, man raso, kad negavo. Pragulejo ten siunta menesi ir grizo man atgal. Pasirodo, tam pastui gavus, gavejas negauna jokio pranesimo apie siunta, reikejo atskirai uzsakyti sita paslauga
Nesu uzsakinejusi kazkokios atskiros paslaugos apie pranesima del siuntinuko gavimo, ASOS nusiuntus siuntinuka, labai greitai grazino pinigus nuo issiuntimo praejus gal savaitei ar dviem.