Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(Title @ 2012 12 30, 03:53)
Balbetka, labai lauksiu atsiliepimo apie striukę, kaip tik pati ją vis žiūrinėju ir neapsisprendžiu ką daryt bigsmile.gif

Oi, pasidalnkint kas pirkot odinukes. Ar patenkintos kokybe, visgi cia ne suknytes uz keliasdesimt euru blush2.gif ?
As ir noriu odinukes, kaip ir butu per isardavima galima nusipirkt. Tik ziauriai bijau del dydzio. Kaip jus, ar visada pataikot su dydziais? Gal turit pastebejimu kas siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 01 07, 00:10)
Oi, pasidalnkint kas pirkot odinukes. Ar patenkintos kokybe, visgi cia ne suknytes uz keliasdesimt euru blush2.gif ?
As ir noriu odinukes, kaip ir butu per isardavima galima nusipirkt. Tik ziauriai bijau del dydzio. Kaip jus, ar visada pataikot su dydziais? Gal turit pastebejimu kas siuo klausimu 4u.gif

turiu sita, man ji labai wub.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1866587
pirkau 10 dydi, bet butu uzteke ir 8, tai sakyciau dydi atitinka koki nesiojate, ns siaip as nesioju virsu XS/S, apatine dali S/M. Bershkoj ir pan. jos buna pamazintos, tai pirkdavau M dydi, galvojau ir Asos gali buti pamazinta, bet si atitiko
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2013 01 07, 14:05)
turiu sita, man ji labai wub.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1866587
pirkau 10 dydi, bet butu uzteke ir 8, tai sakyciau dydi atitinka koki nesiojate, ns siaip as nesioju virsu XS/S, apatine dali S/M. Bershkoj ir pan. jos buna pamazintos, tai pirkdavau M dydi, galvojau ir Asos gali buti pamazinta, bet si atitiko

as galvoju apie tokia. tik pradejau abejot, kad gal prasisegus negraziai tie atlapai stoves. ka manot??
odinuke
tik kazin kokia realiai cia ta spalva g.gif ir kaip su sito gamintojo dydziais..
siaip pagal matmenis tai sakyciau atitikciau 10 dydi, bet cia kaip ko. sakyciau next drabuziu virsus netgi 6 dydis tinka man, apacia be kalbu tik 8. bet pvz kokios lasenzos pizamos tai 10 dydis. ir nezinau doh.gif

Pgituke, o kokie tavo virsaus matmenys?
mano krutine kazkur 87, liemuo 67, apacia 93.
kazinr 10 ar surizikuot 8 doh.gif
Atsakyti
As buvau atsisiuntusi sia: http://www.asos.com/...spx?iid=1990257. Grazinau atgal. Ant modelio labai graziai ziurisi, man asmeniskai ant manes nesiziurejo. Siunciausi 10 dydzio, apacio buvo atsilapojusi, peciai atrode kiek platoki... is tikruju labai neproporcingai viskas atrode... kokybe pakankamai gera, foto man atrode labai graziai, kaina isvsi super, dar turejau 20% off. Siaip visus ASOS drabuzius perku 10 dydzio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Millli: 07 sausio 2013 - 17:44
QUOTE(Millli @ 2013 01 07, 18:42)
As buvau atsisiuntusi sia: http://www.asos.com/...spx?iid=1990257. Grazinau atgal. Ant modelio labai graziai ziurisi, man asmeniskai ant manes nesiziurejo. Siunciausi 10 dydzio, apacio buvo atsilapojusi, peciai atrode kiek platoki... is tikruju labai neproporcingai viskas atrode... kokybe pakankamai gera, foto man atrode labai graziai, kaina isvsi super, dar turejau 20% off. Siaip visus ASOS drabuzius perku 10 dydzio.

na jo jusiske atrodo nerealiai wub.gif kodel kazin as nemaciau sitos g.gif
o kokie jusu matmenys, jeigu ne paslaptis ax.gif
seniai pirkot, isiuntet atgal verysad.gif , o as visai perpirkciau jei tiktu:))
Atsakyti
As turiu viena odinuke, dabar nerandu jos, tai isties labai kokybiska, oda minkstutele, dydi emiau 8, butu uzteke ir 6, bet nebuvo. Pirkiniu tikrai nesigailiu.
Atsakyti
mano 89-68-98
man tai odinuke turi atstoti striukyte, pilno ilgio rankoves ir pati turi buti normalaus ilgio, nes paskui ir stovi atsistoje negraziai tie skvernai schmoll.gif Soriukas, bet ta bordo man kazkaip net ir ant Asos modelio nesiziuri unsure.gif
va taip atrodo mano uzsegta ir prasegta
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 07 sausio 2013 - 18:26
aciu blush2.gif
niu mano klubai platus zinokit. taip cia 10 dydis, bet man laisvokas vos per liemeni ir pazastis, zodziu esant dideliam reikalui dar galiu ir megztinuka storesni pasivilkti biggrin.gif
as pirkau pernai is naujos kolkekcijos, bet kazkuriuo metu buvo -30off, tai kainyte gavosi gera, nes pernai Zaros ir net Bershkos odiniu striuku kainos buvo nuo 500Lt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 07 sausio 2013 - 20:08
QUOTE(Millli @ 2013 01 07, 18:42)

Man si ir atrodo super,as vis ja pasiziuriu,tik mano dydzio vis nera. ir ant modelio atrodo graziai. Va kaip galima apsirikti g.gif

p.s. ar ja ugavote mergaites siuntinius kur gruodzio 12-15 d pirkote? as dar ne schmoll.gif
Atsakyti
As gruodzio 11 ir 16d uzsakymus gavau gruodzio 21 ir 23d
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2013 01 07, 21:44)
As gruodzio 11 ir 16d uzsakymus gavau gruodzio 21 ir 23d

sad.gif
Nu jauciu mano 12d nebeateis.... o taip laukiau, dar buvo kodukas -20 sale prekems, tai galvojau, kaip pigiai nuciupau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 07 sausio 2013 - 22:52
O jus man dar karta paaiskinkit is kur jus tuos kodukus randat?? ax.gif
Atsakyti