Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

Pacios, siuntimas nemokamas.
Atsakyti
Mergaites,kelinta valanda dazniausiai pildo asos? ax.gif
Atsakyti
daznai didesni papildymai buna velai vakare kokia 23val, arba ansti ryte kokia 7-8val reik tikrintis,o ir siaip per diena reik ziuret,buna papildo thumbup.gif
Atsakyti
Ar gavot jau gruodzio 13d issiustus siuntinius? Mano dar neatejo, jau neramu daros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 04 sausio 2013 - 19:53
As negaunu vieno 13d ir dvieju 15 d. kazkaip jau neturiu vilciu sulaukt.
Bijau rasyt asos, vis delsiu, nes prisiskaiciau rusu forume,kad uzblokuoja nares,kurios daug kartu raso, daug kuo nepatnkintos, jei dingsta nemazai siuntiniu, jei daznai grazina asos saskaita ir pan.
As jau esu rasius ne karta jiems del dingusiu siuntiniu (kokius 4 kartus), du is ju, veliau atejo, parasiau tai jiems.
O cia dabar iskarto triju nera, nenoreciau,kad uzblokuotu unsure.gif
Atsakyti
gal kas pirkes toki svarka?
user posted image
ar buna ir geresniu? neapsisprendziu...kaip del dydzio su svarkais?ar atitinka
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2013 01 04, 22:24)
Bijau rasyt asos, vis delsiu, nes prisiskaiciau rusu forume,kad uzblokuoja nares,kurios daug kartu raso, daug kuo nepatnkintos, jei dingsta nemazai siuntiniu, jei daznai grazina asos saskaita ir pan.

Cia rimtai? dar negirdejau tokiu bajeriu blink.gif
Atsakyti
O tai neina susigrazinti pinigu per paypal? disputa iskelt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 05 sausio 2013 - 10:22
As nesakiau,kad jie pinigu negrazina. Grazint, neabejoju, grazins, bet veliau gali uzblokuot ir tiek,kaip nepalanku jiems pirkeja.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 12 12, 22:29)
O dabar laukiu tokio smile.gif
user posted image

Įdomu, kaip nešiojasi? Neišsitampė, nes supratau, be pamušalo jis? g.gif
Rašėte bent kelios, kad tokius turite. Nors jau irgi užsisakiau, bet vis vien įdomu sužinoti, ar verta buvo. bigsmile.gif Ir kaip plaunate, valote? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 05 sausio 2013 - 17:05
QUOTE(linole @ 2013 01 05, 17:04)
Įdomu, kaip nešiojasi? Neišsitampė, nes supratau, be pamušalo jis?  g.gif
Rašėte bent kelios, kad tokius turite. Nors jau irgi užsisakiau, bet vis vien įdomu sužinoti, ar verta buvo.  bigsmile.gif Ir kaip plaunate, valote?  4u.gif

Be pamušalo smile.gif Bent jau kol kas neišsitampė, bet ir nenešiojau kažin kiek daug g.gif Man baisiausia buvo dėl alkūnių, kad neišsitampytų kaip kokio megztinio biggrin.gif O va dėl plovimo ir aš dar neapsisprendžiau...
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2013 01 05, 17:04)
Įdomu, kaip nešiojasi? Neišsitampė, nes supratau, be pamušalo jis?  g.gif
Rašėte bent kelios, kad tokius turite. Nors jau irgi užsisakiau, bet vis vien įdomu sužinoti, ar verta buvo.  bigsmile.gif Ir kaip plaunate, valote?  4u.gif

Teisa sakant dar tik viena karta buvau ji uzsidejus, tai kol kas viskas ok. Bet manau, kad su laiku siek tiek pasiburbuliuos g.gif O kaip plaut? Paprastai, skalbiankej mirksiukas.gif
Atsakyti