gal kam yra teke patirti tai,kodel man neleidzia nupirkti. nors ir adresas visad toks buvo?
The following errors have occurred:This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.
QUOTE(laimutyte @ 2012 12 10, 17:34)
gal kam yra teke patirti tai,kodel man neleidzia nupirkti. nors ir adresas visad toks buvo?
The following errors have occurred:This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.
o korteles savininko priregistruotas adresas ir siuntimo adresas tas pats?
QUOTE(laimutyte @ 2012 12 10, 16:34)
Kazkurios krepselyje esancios prekes nesiuncia i adresato sali, prie kai kuriu prekiu raso, pvz., ships to- uk only
QUOTE(adream @ 2012 12 07, 21:09)
Kam ydomu ka tik padariau uzsakyma raso kad atsius 2013 sausio 4
Man irgi rašo, kad "on or before 4th", bet kitur rašo, kad per 15 darbo dienų, tai turėtų iki naujų spėt
QUOTE(Sense @ 2012 12 09, 23:50)
Negalioja
QUOTE(Rocco @ 2012 12 10, 02:07)
Man irgi ne
Man galiojo Netgi nuolaidinėms prekėms
QUOTE(hindi @ 2012 12 10, 22:46)
su vienu paveiksliuku vis žaidžiau ir atradau, kurie yra teisingi ir tiek
tai pasidalinkit su kitom kokius renkates daiktus,juk negaila,kad ir kita laimes koduka
QUOTE(Tylene @ 2012 12 12, 10:37)
o anie trys neveikia tau? (SHOPSAVVY1 / SHOPSAVVY2 / SHOPSAVVY3) man suveikė nukainuotoms prekėms
parodyk ką išsirinkai
parodyk ką išsirinkai
Niekaip negaliu nieko issirinkt, kazko noriu, bet nezinau ko Sukneliu aisku noreciau, bet neissirenku
Paskutiniai mano pirkiniai iskeliavo namo, suknele baisiai elektrinasi, o odinuke jau per daug baikeriska buvo, tad vel tesiu tobulos odinukes paieskas
Dar del tokiu dzinsu svarstau Imt neimt? http://www.asos.com/...spx?iid=2476394
Ir suknele? http://www.asos.com/...e...73548&cid=0
O dabar laukiu tokio
QUOTE(Linulee @ 2012 12 12, 14:30)
tai pasidalinkit su kitom kokius renkates daiktus,juk negaila,kad ir kita laimes koduka
Tai juk ten labai lengva, visi daiktai klipuke matosi As tai jau atmintinai visus daiktus zinau Dazniausiai renkuosi antra klipa, tai ten kailiniai buna, blizgancios palaidines, juoda palaidine, suknele rausva, ziedai, juostele ant galvos. Nepamenu daugiau kas
QUOTE(balbetka @ 2012 12 12, 21:29)
O dabar laukiu tokio
Aš turiu šitą, irgi violetinį, man jis labai Tik dar nesugalvojau, kaip skalbt / valyt reikės
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 12 13, 11:30)
Aš turiu šitą, irgi violetinį, man jis labai Tik dar nesugalvojau, kaip skalbt / valyt reikės
o kaip jus su dydziu,atitinka?
as cia nesioju s dydi,tai nezinau 8 ar 10 imt?
kaip spalva ,atitinka?
QUOTE(laimutyte @ 2012 12 13, 11:41)
o kaip jus su dydziu,atitinka?
kaip spalva ,atitinka?
kaip spalva ,atitinka?
Imkit 8 , manau
Labukas,
kaip rekia taisyklingai suvesti savo mobilu nr registruojantis, nes man meta, kad klaida, niekaip negaliu baigti užsakymo padėkit
kaip rekia taisyklingai suvesti savo mobilu nr registruojantis, nes man meta, kad klaida, niekaip negaliu baigti užsakymo padėkit
QUOTE(patrakus_ @ 2012 12 13, 13:00)
Labukas,
pas mane taip suvestas
Phone (day): 86..........
Per kiek laiko grazina pinigus ir grazinta daikta? Issiunciau pries dvi savaites, o jokiu ziniu dar
Kaip suprantu, jie turi parasyt laiska, kad gavo mano grazinima?
Kaip suprantu, jie turi parasyt laiska, kad gavo mano grazinima?