Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

gal kam yra teke patirti tai,kodel man neleidzia nupirkti. nors ir adresas visad toks buvo?
The following errors have occurred:•This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2012 12 10, 17:34)
gal kam yra teke patirti tai,kodel man neleidzia nupirkti. nors ir adresas visad toks buvo?
The following errors have occurred:•This order contains items that cannot be shipped to your chosen delivery address. Please remove the items highlighted in red from your shopping basket or edit your delivery address in order to proceed with your purchase.

o korteles savininko priregistruotas adresas ir siuntimo adresas tas pats?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 10 gruodžio 2012 - 17:52
QUOTE(laimutyte @ 2012 12 10, 16:34)

Kazkurios krepselyje esancios prekes nesiuncia i adresato sali, prie kai kuriu prekiu raso, pvz., ships to- uk only 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adream @ 2012 12 07, 21:09)
Kam ydomu ka tik padariau uzsakyma raso kad atsius 2013 sausio 4 doh.gif

Man irgi rašo, kad "on or before 4th", bet kitur rašo, kad per 15 darbo dienų, tai turėtų iki naujų spėt ax.gif

QUOTE(Sense @ 2012 12 09, 23:50)
Negalioja  g.gif

QUOTE(Rocco @ 2012 12 10, 02:07)
Man irgi ne  ax.gif

Man galiojo g.gif Netgi nuolaidinėms prekėms bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(hindi @ 2012 12 10, 22:46)
su vienu paveiksliuku vis žaidžiau ir atradau, kurie yra teisingi ir tiek smile.gif

tai pasidalinkit su kitom kokius renkates daiktus,juk negaila,kad ir kita laimes koduka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2012 12 12, 10:37)
o anie trys neveikia tau? (SHOPSAVVY1 / SHOPSAVVY2 / SHOPSAVVY3) man suveikė nukainuotoms prekėms ax.gif

parodyk ką išsirinkai  bigsmile.gif

Niekaip negaliu nieko issirinkt, kazko noriu, bet nezinau ko doh.gif Sukneliu aisku noreciau, bet neissirenku ax.gif

Paskutiniai mano pirkiniai iskeliavo namo, suknele baisiai elektrinasi, o odinuke jau per daug baikeriska buvo, tad vel tesiu tobulos odinukes paieskas doh.gif
user posted imageuser posted image

Dar del tokiu dzinsu svarstau g.gif Imt neimt? http://www.asos.com/...spx?iid=2476394
Ir suknele? http://www.asos.com/...e...73548&cid=0

O dabar laukiu tokio smile.gif
user posted image

QUOTE(Linulee @ 2012 12 12, 14:30)
tai pasidalinkit su kitom kokius renkates daiktus,juk negaila,kad ir kita laimes koduka ax.gif  4u.gif

Tai juk ten labai lengva, visi daiktai klipuke matosi mirksiukas.gif As tai jau atmintinai visus daiktus zinau biggrin.gif Dazniausiai renkuosi antra klipa, tai ten kailiniai buna, blizgancios palaidines, juoda palaidine, suknele rausva, ziedai, juostele ant galvos. Nepamenu daugiau kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 12 12, 21:29)
O dabar laukiu tokio smile.gif

Aš turiu šitą, irgi violetinį, man jis labai wub.gif Tik dar nesugalvojau, kaip skalbt / valyt reikės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 13 gruodžio 2012 - 10:31
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 12 13, 11:30)
Aš turiu šitą, irgi violetinį, man jis labai  wub.gif Tik dar nesugalvojau, kaip skalbt / valyt reikės  g.gif

o kaip jus su dydziu,atitinka?
as cia nesioju s dydi,tai nezinau 8 ar 10 imt?
kaip spalva ,atitinka?
Atsakyti
QUOTE(laimutyte @ 2012 12 13, 11:41)
o kaip jus su dydziu,atitinka?
as cia nesioju s dydi,tai nezinau 8 ar 10 imt?
kaip spalva ,atitinka?

Imkit 8 , manau wink.gif
Atsakyti
Labukas,

kaip rekia taisyklingai suvesti savo mobilu nr registruojantis, nes man meta, kad klaida, niekaip negaliu baigti užsakymo doh.gif padėkit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakus_ @ 2012 12 13, 13:00)
Labukas,

kaip rekia taisyklingai suvesti savo mobilu nr registruojantis, nes man meta, kad klaida, niekaip negaliu baigti užsakymo doh.gif padėkit blush2.gif

pas mane taip suvestas
Phone (day): 86..........
Atsakyti
Per kiek laiko grazina pinigus ir grazinta daikta? Issiunciau pries dvi savaites, o jokiu ziniu dar g.gif
Kaip suprantu, jie turi parasyt laiska, kad gavo mano grazinima?
Atsakyti