QUOTE(laimutyte @ 2012 12 03, 09:52)
Mano ir gimtadienis gruodzio men,bet nieko ,jokios nuolaidos neatsiunte
gal su mano pabandyk : DECBDAY2012
QUOTE(balbetka @ 2012 12 01, 21:09)
Naujas Asos zaidimas fb, kodai nuo 10 iki 30% http://asos.to/Sv8xbo
1. Pasirenkat viena is triju klipu.
2. Klipo metu pazymit daiktus, kurie yra klipe.
3. Jei surenkat 5 bingo, laimit koda.
4. Patikrinti kokia nuolaida reikia ivedus koda asos puslapyje jau.
Zaidimas berods iki gruodzio 14d.
1. Pasirenkat viena is triju klipu.
2. Klipo metu pazymit daiktus, kurie yra klipe.
3. Jei surenkat 5 bingo, laimit koda.
4. Patikrinti kokia nuolaida reikia ivedus koda asos puslapyje jau.
Zaidimas berods iki gruodzio 14d.
aciu labai laimejau 30%!
Sveikos, seniai jau pirkau is Asos, o dabar noriu palaidinės Rašo, kad pristato per 21 dieną. Per kiek laiko išties siuntinys ateina? Kažkaip manau 21 diena per ilgai Noriu iki Kalėdų gaut
QUOTE(^^liutuke @ 2012 12 07, 10:39)
Sveikos, seniai jau pirkau is Asos, o dabar noriu palaidinės Rašo, kad pristato per 21 dieną. Per kiek laiko išties siuntinys ateina? Kažkaip manau 21 diena per ilgai Noriu iki Kalėdų gaut
visada gaunu per 7-10 kalendoriniu dienu aisku pries sventinis laikotarpis neprognozuojamas
QUOTE(^^liutuke @ 2012 12 07, 09:39)
Daugelyje internetinių parduotuvių, taip pat ir Asos, yra surašytos preliminarios datos, iki kada galima užsisakyti, norint gauti iki Kalėdų, tai pagal juos, mums jau per vėlu Šiaip gaunu per ~10 dienų, bet kalėdinis laikotarpis tikrai neprognozuojamas
QUOTE(FruitCocktail @ 2012 12 07, 15:14)
Daugelyje internetinių parduotuvių, taip pat ir Asos, yra surašytos preliminarios datos, iki kada galima užsisakyti, norint gauti iki Kalėdų, tai pagal juos, mums jau per vėlu Šiaip gaunu per ~10 dienų, bet kalėdinis laikotarpis tikrai neprognozuojamas
Tai va, bet čia jie gal apsidraudimui rašo Na rizikuoju, sau perku tai kaip bus taip
Gal merginos zinot ar yra galimybe kur paziuret kaip keliauja siuntinukas is asos, kad zinot ar jau greit atkeliaus
Jei siunčia per kurjerius tai galima, kai neregistruotas- ne.
Kam ydomu ka tik padariau uzsakyma raso kad atsius 2013 sausio 4
Tikrinkit vel,man vakar negaliojo, dabar dariau uzsakyma - suveike
Man džinsams niekaiop nedavinėjo nuolaidos. O tik su SHOPSAVVY3 davė 20%. Tik vakar tie džinsai buvo pigesni, gaila, kad nežinojau kodo.